Willie 07.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 http://foto.onet.pl/upload/17/38/_514690_n.jpg + iNWESTOR NR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 07.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Hehe. Fajne foty Długo jeszcze siedzieliście? Ja jeszcze pojechałem na budowę (robiłem rysunki dla elektryka na jutro) i tam złapał mnie szwagier. Miał browarek. Dobrze że rowerkiem pojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Dotelepałem się do progu po 8 Rower Dobra Rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.08.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 No widzę, że FAJNIE było ... a nam nie wyszło - weekend w ciągłych rozjazdach .... W dodatku fatalnie się rozpoczął - w piątek napadnięto moją Agę w samochodzie .... próbowali wyrwać jej torebkę przez wybitą szybę.... ... Nie wiedzieli suk...ny na kogo trafili.... Aga torebkę uratowała (wyszarpnęła) - straciła tylko zakupy .... dużo mniejszy problem .... A wszystko odbyło się na Łabiszyńskiej/róg Łojewskiej (Bródno) na światłach .... w biały dzień .... nikt nawet się nie odwrócił .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 08.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 całe szczęście że tylko zakupy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 całe szczęście że tylko zakupy............. To rzeczywiście skór...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Żałuję, że mnie nie było... Ale jak o 10.30 zaczęliśmy końcówke przeprowadzki to do 18.00 ledwo udało się skończyć... Oddaliśmy klucze o 18.30... O dużo poganiałem po schodach w tą niedziele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 08.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 To gdzie teraz mieszkacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 To gdzie teraz mieszkacie??? Wynajmujemy mieszkanie obok moich rodziców, przyszłych dziadków.. W końcu pozostał 1miesiąc do rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 09.08.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 To gdzie teraz mieszkacie??? Wynajmujemy mieszkanie obok moich rodziców, przyszłych dziadków.. W końcu pozostał 1miesiąc do rozwiązania... A dokładniej? Rejon, ulica, nr mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.08.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A dokładniej? Rejon, ulica, nr mieszkania? no i gdzie chowacie klucze .... pod wycieraczką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 09.08.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Fajne zdjęcia. Jak było na spotkaniu !!?? Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 09.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Fajne zdjęcia. Jak było na spotkaniu !!?? Pozdrawiam KasiaR super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 09.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A jak na weselu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 09.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A jak na weselu? Na weselu też super. Jeszcze dzisiaj jestem zmęczona bo niedzielne "poprawiny" były do 23.00, a sobotnie wesele do rana. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 09.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cieszę się, że spotkanie udane;u mnie klęska żywiołowa:starsza córa rozpoczęła wakacje OSPĄi 90% że w ciągu dwóch tygodni rozchoruje się Maluszeki pewnie z długo oczekiwanego i zaplanowanego (pierwszy od kilku lat!) wyjazdu NICI.Buuu... Czy ktoś ma tańszego Geodetę?(Willie: dzięki jeszcze raz za namiar)Potrzebuję mapę do celów projektowych - ktoś robi to poniżej 600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cieszę się, że spotkanie udane; u mnie klęska żywiołowa: starsza córa rozpoczęła wakacje OSPĄ i 90% że w ciągu dwóch tygodni rozchoruje się Maluszek i pewnie z długo oczekiwanego i zaplanowanego (pierwszy od kilku lat!) wyjazdu NICI. Buuu... Czy ktoś ma tańszego Geodetę? (Willie: dzięki jeszcze raz za namiar) Potrzebuję mapę do celów projektowych - ktoś robi to poniżej 600? Nasz chciał też 600, ostatecznie zapłaciliśmy 550 PLN. jeśli jesteś zainteresowana daj znać - prześlę namiary na priv'a J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 09.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cieszę się, że spotkanie udane; u mnie klęska żywiołowa: starsza córa rozpoczęła wakacje OSPĄ i 90% że w ciągu dwóch tygodni rozchoruje się Maluszek i pewnie z długo oczekiwanego i zaplanowanego (pierwszy od kilku lat!) wyjazdu NICI. Buuu... Czy ktoś ma tańszego Geodetę? (Willie: dzięki jeszcze raz za namiar) Potrzebuję mapę do celów projektowych - ktoś robi to poniżej 600? Nasz chciał też 600, ostatecznie zapłaciliśmy 550 PLN. jeśli jesteś zainteresowana daj znać - prześlę namiary na priv'a J Poproszę! Bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A jak na weselu? W sobote tez byłem na weselu! W Pułtusku. Było super. Najpierw obiad na zamku, potem pływanie łódkami (motorówkami 11 osobowymi) po Narwii i grill nad brzegiem rzeki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No to się pochwalę, bo niby czemu nie ... he, he ... U mnie dzisiaj kopią pod fundamenty! Dom wytyczony, humus zdjęty ... ZACZĘŁO się na SERIO .... o rety .... co to będzie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts