kze 10.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No to się pochwalę, bo niby czemu nie ... he, he ... U mnie dzisiaj kopią pod fundamenty! Dom wytyczony, humus zdjęty ... ZACZĘŁO się na SERIO .... o rety .... co to będzie J Moje gratulacje, moje gratulacje! Ja walczę z p. Irmina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 10.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No to się pochwalę, bo niby czemu nie ... he, he ... U mnie dzisiaj kopią pod fundamenty! Dom wytyczony, humus zdjęty ... ZACZĘŁO się na SERIO .... o rety .... co to będzie J no no!!! Gratulacje Kiedy nas zaprosisz na oglądanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 no no!!! Gratulacje Kiedy nas zaprosisz na oglądanie? Jane, kze , Dzięki!!! Zapraszam STALE ... wpadajcie kiedy chcecie .... Niestety ja w aktualne weekendy jestem poza REALEM ... czyli w stałych rozjazdach związanych z przewożeniem dziecka od jednych dziadków do drugich (Niech im Bozia wynagrodzi i da wiele cierpliwości).... Ale jak się to wreszcie skończy to zrobimy ZEBRANIE Grupy T_B .... i nasz DOM(ek) będzie punktem na tej trasie ... Zapraszam .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 no no!!! Gratulacje Kiedy nas zaprosisz na oglądanie? Jane, kze , Dzięki!!! Zapraszam STALE ... wpadajcie kiedy chcecie .... Niestety ja w aktualne weekendy jestem poza REALEM ... czyli w stałych rozjazdach związanych z przewożeniem dziecka od jednych dziadków do drugich (Niech im Bozia wynagrodzi i da wiele cierpliwości).... Ale jak się to wreszcie skończy to zrobimy ZEBRANIE Grupy T_B .... i nasz DOM(ek) będzie punktem na tej trasie ... Zapraszam .... J Trzeba oblookać Twój i postęp prac u Willego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Jacek - gratulacje! Plany jak pamietam sa takie że zamykacie w tym roku a reszta w przyszłym i Target Delivery naŚwięta 2006? Koniecznie trzeba bedzie we wrześniu obejrzeć szczegóły...... u mnie ściany rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 10.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 W aparacie sie Kłębią dziś coś powinno się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Plany jak pamietam sa takie że zamykacie w tym roku a reszta w przyszłym i Target Delivery na Święta 2006? Exactly ! A Twój plan? Christmas 2005? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Taaa....na Xmas 05 mamy plan zabawy u Sąsiada my bez nerw.... wiosna/lato 06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Taaa....na Xmas 05 mamy plan zabawy u Sąsiada my bez nerw.... wiosna/lato 06 Rozumiem, że przy tak napiętym kalendarzu (bez nerw) jesteś dość zalatany ale brak mi wpisów do Dziennika .... więc może zasiądź w wolniejszej chwili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Wedle życzenia Najnowsze Wiadomości i lecę po jeszcze Świeższe na budowę! a potem to już długi weekend - troszeczkę wcześniej sobie zorganizowałem, więc powracam po niedzieli........ale może w miedzyczasie zajrzę miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 11.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dziś przyjmuję gratulacje z powodu zmiany statusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dziś przyjmuję gratulacje z powodu zmiany statusu No to NAJLEPSZEGO jane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dziś przyjmuję gratulacje z powodu zmiany statusu Witamy nowego Domownika na Forum... Albo inaczej: ELYTA i LYDERZY witaja DOMOWNIKA.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No to się pochwalę, bo niby czemu nie ... he, he ... U mnie dzisiaj kopią pod fundamenty! Dom wytyczony, humus zdjęty ... ZACZĘŁO się na SERIO .... o rety .... co to będzie J Jacek69 GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No to się pochwalę, bo niby czemu nie ... he, he ... U mnie dzisiaj kopią pod fundamenty! Dom wytyczony, humus zdjęty ... ZACZĘŁO się na SERIO .... o rety .... co to będzie J Jacek69 GRATULACJE!!!! Przyłączam się do gratulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dzięki Wszystkim .... wykopano juz pod ławy .... skręcane jest właśnie uzbrojenie (od wczoraj) .... jak dobrze pójdzie jutro bedą zalewać (?) ... ... jednym słowem - IDZIE .... we właściwym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.08.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jacek - super wiadomość!!! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Hej! POSZUKUJĘ LUDZI KTÓRZY BUDUJĄ LUB BUDOWALI C-33 Z MURATORA,PRZYMIERZAMSIĘ DO BUDOWY W PRZYSZŁYM ROKU<ODEZWIJCIE SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 12.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Hej! POSZUKUJĘ LUDZI KTÓRZY BUDUJĄ LUB BUDOWALI C-33 Z MURATORA,PRZYMIERZAMSIĘ DO BUDOWY W PRZYSZŁYM ROKU<ODEZWIJCIE SIĘ Kasia, Jest taki dział, który nazywa się "Projekty" Tam można pogadać z tymi, którzy budują to samo Poszukaj a znajdziesz np. http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=25201&highlight=c33 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=52422&highlight=c33 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34972&highlight=c33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts