jane 19.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 hej, hej trzymajcie za mnie kciuki juto przyjeżdża do mnie 9 osób + nasza czwórka to 13 kombinuję jak ich przenocowac na 70 m2 piknik będzie jak nic A w niedzielę chrzcimy wreszcie Filipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 kombinuję jak ich przenocowac na 70 m2 Jak to gdzie? Na działce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 hej, hej trzymajcie za mnie kciuki juto przyjeżdża do mnie 9 osób + nasza czwórka to 13 kombinuję jak ich przenocowac na 70 m2 piknik będzie jak nic A w niedzielę chrzcimy wreszcie Filipa Jane . Trzymam kciuki. Miłej zabawy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 19.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 jane ale będziesz miała ubaw.... he, he ... Jeśli w grupie jest dośc dużo młodocianych to należy pewne kroki zaradcze podjąć coby potem kłopotów nie było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.08.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Trzymamy kciuki Jane!!! Zobaczymy jak poradzisz sobie jako Pani Domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 19.08.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 kombinuję jak ich przenocowac na 70 m2 Jak to gdzie? Na działce!!!! Jane - popieram Dominikams - na działce - zapowiada się pogodny weekend - namiociki w wirtualnych pokojach i już - śniadanko też na świerzym powietrzu i oczywiście na jednorazowkach - bedziesz miała mniej sprzątania - TRZEBA SOBIE UŁATWIAĆ - CO SIE BEDZIESZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.08.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jane, ja i tak łaże teraz wieczorami pod vikingowymi płotami z Fredkiem Teściów... w razie co będę zbierał Zauroczonych Gości i odnosił na Działkę! Miłej Zabawy i Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.08.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 gdybym chociaż trawę miała skoszoną ... a zresztą ... skąd ja tyle namiotów wezmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 19.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Namiot mogę pożyczyć, a nawet dwa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cosys 20.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Czołem. Słuchajcie - mam szybkie pytanie - macie namiary na sensownych agentów działających na Białołęce, którzy będą w stanie szybko i skutecznie _sprzedać_ działkę przy Zdziarskiej / Kątach Grodziskich? Prośba o ewentualne namiary na priv. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 21.08.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 --->Cosys Chetnie obejrzę tę działkę. Daj kontakt na priva.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cosys 21.08.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Co my tam robimy??? tak nisko....... chyba to Jeszcze Wakacje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Co my tam robimy??? tak nisko....... chyba to Jeszcze Wakacje....... Nie... To okres urlopowy Willy!! Coś Ty teraz nikt nie ma wakacji, tylko budowa i budowa... A ja zaczynam nerwowo oczekiwać na moment porodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Hoho...to nerwy też trochę Napiete? Ja tak miałem przynajmniej.....przez ostatni miesiąc przed porodem prawie codziennie budziłem się z myślą że To Dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 KZE - nie mam doświadczenia ale ja bym podchodził do tego tak, że to jedna z najpiękniejszych chwil w życiu i emocje z oczekiwaniem powinny być raczej pozytywne co przerażające - pomyśl ile wspaniałych dni Cię czeka od tego momentu... trzymam kciuki i już Gratuluje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja jestem spokojny, tylko niepokoję się, że żona dalej ma niespakowane rzeczy do szpitala. A tak to staram sie mieć cały czas naładowane baterie w aparacie cyfrowym. Koszmarów nie mam. Żona tylko ciagle oprotestowuje moje koncepcje imienia dla chłopca (dla dziewczynki imię jest mi obojętne). Stawiam na Wojciech Jerzy. Żona wnioskuje za Piotrem. A ja uważam, że skoro urodziny są na jesieni (ok.wrzesnia) to imieniny powinny być na wiosnę. Tak, żeby średnio co 3-4 miesiące była okazja do impry, prezentów. A Piotra jest pod koniec czerwca... To nawet dziecko nie przyniesie cukierków do szkoły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Słuszna strategia - widze, że kierujesz się dobrem dzicka... - to mocny argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Słuszna strategia - widze, że kierujesz się dobrem dzicka... - to mocny argument No właśnie! A zona tylko ciagle, że Wojtek to nie, Jurek to nie .. Bo źle kojarza się.. Ja do imienia ewentualnej córki nie chcę się wtrącać by nie sugerować się skojarzeniami z przesżłosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 JESZCZE SŁUSZNIEJSZA STRATEGIA BO RZECZYWIŚCIE MOŻEMY BYĆ POSĄDZENI O SENTYMENT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts