damianr 23.08.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Imię Filip było wybrane już gdy byłam w ciąży z Olą - bardzo szybko to imię nam się spodobało i nie pamiętam, żebyśmy prowadzili jakieś dyskusje. Po 4 latach, gdy chłopak się urodził nie mieliśmy wątpliwości: Filip został Natomiast co do Oli: do samego porodu nie mieliśmy ustalonego imienia. Przewijały się Julki, Majki, Natalki, itd. A jak się urodziła wszystko było jasne. Wystarczyło spojrzeć i już było wiadomo, że to będzie Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Hej Jane Jak tam chrzciny się udały - pogoda była piękna więc namioty chyba nie były potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Hej Jane Jak tam chrzciny się udały - pogoda była piękna więc namioty chyba nie były potrzebne Nie były wszyscy pomieścili się na materacach Fajnie było: spacer po Łazienkach, pogaduchy do późnych godzin, obiadek w fajnym gronie, no i ten spokój po ich wyjeździe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ....no i ten spokój po ich wyjeździe .... to chyba najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ....no i ten spokój po ich wyjeździe .... to chyba najlepsze dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Jacek, kiedy nas uraczysz jakimiś zdjęciami z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Jacek, kiedy nas uraczysz jakimiś zdjęciami z budowy? no... nie za szybko .... nie mam aparatu cyfrowego .... a i mój telefon komórkowy nie z tej (zdjęciowej) epoki ..... więc .... aż coś wywołam z idiotenkameren i przerzucę na CD .... ... jeszcze potrwa .... dziś zasypują .... mam nadzieję, że nie zasypiają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale ja bym chciał Wojtka lub Jurka... Wojtek bez portek Jurek ogórek, kiełbasa i sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Hej Jane Jak tam chrzciny się udały - pogoda była piękna więc namioty chyba nie były potrzebne Nie były wszyscy pomieścili się na materacach Fajnie było: spacer po Łazienkach, pogaduchy do późnych godzin, obiadek w fajnym gronie, no i ten spokój po ich wyjeździe .... To teraz już możecie rzucić się w WIR BUDOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR TAK, TO RÓWNANIE TO PRAWDA jak uważasz Jane - możesz dopisać mnie do szacownej małżonki a mój nałóg może za chwile ostygnąć - praca NO I BUDOWA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 JANE a gdzie tą maszą mapkę mogę zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 JANE a gdzie tą maszą mapkę mogę zobaczyć ? w każdym poscie jane - w jej podpisie jest mapa grupy białołęckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 JANE a gdzie tą maszą mapkę mogę zobaczyć ? w każdym poscie jane - w jej podpisie jest mapa grupy białołęckiej no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 sorrki gapa ze mnie ale to to nieobycie w towarzystwie ze mnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR zaraz, zaraz jedno jest czarne, drugie blond więc nie takie znów = nie mówiąc o zasadniczej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Jane - jak już będziesz tam mnie dopisywać to kopsnij tę kropeczkę lekko w górę tak jak teraz jest a w KasiR - jeśli możesz - to będzie dokładniej bo przy Zdzierskiej buduje się inny domek ale to nie nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR zaraz, zaraz jedno jest czarne, drugie blond więc nie takie znów = nie mówiąc o zasadniczej różnicy Zasadniczo to i owszem, jednak względność optymalizując można przyjąć za wprostproporcjonalnie zbierzne aczkowliek z naprzeciwka odwrotnieproporcjonalne w różnych materiach jenak w duchu jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts