Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Imię Filip było wybrane już gdy byłam w ciąży z Olą - bardzo szybko to imię nam się spodobało i nie pamiętam, żebyśmy prowadzili jakieś dyskusje. Po 4 latach, gdy chłopak się urodził nie mieliśmy wątpliwości: Filip został :)

Natomiast co do Oli: do samego porodu nie mieliśmy ustalonego imienia. Przewijały się Julki, Majki, Natalki, itd.

A jak się urodziła wszystko było jasne. Wystarczyło spojrzeć i już było wiadomo, że to będzie Ola :)

Jacek, kiedy nas uraczysz jakimiś zdjęciami z budowy?

no... nie za szybko .... nie mam aparatu cyfrowego .... a i mój telefon komórkowy nie z tej (zdjęciowej) epoki ..... więc .... aż coś wywołam z idiotenkameren i przerzucę na CD ....

... jeszcze potrwa ....

dziś zasypują .... mam nadzieję, że nie zasypiają ....

Hej Jane

Jak tam chrzciny się udały - pogoda była piękna więc namioty chyba nie były potrzebne :D

Nie były ;)

wszyscy pomieścili się na materacach :)

Fajnie było: spacer po Łazienkach, pogaduchy do późnych godzin, obiadek w fajnym gronie, no i ten spokój po ich wyjeździe .... ;)

To teraz już możecie rzucić się w WIR BUDOWY :p

Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ;)

ale damianr = kasiaR

zaraz, zaraz

jedno jest czarne, drugie blond więc nie takie znów =

nie mówiąc o zasadniczej różnicy ;)

Zasadniczo to i owszem, jednak względność optymalizując można przyjąć za wprostproporcjonalnie zbierzne aczkowliek z naprzeciwka odwrotnieproporcjonalne w różnych materiach jenak w duchu jednym

:lol: