Jacek69 23.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR zaraz, zaraz jedno jest czarne, drugie blond więc nie takie znów = nie mówiąc o zasadniczej różnicy jane - przecież mąż i żona to jedno ... czyli jednak = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale ja bym chciał Wojtka lub Jurka... Wojtek bez portek Jurek ogórek, kiełbasa i sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR zaraz, zaraz jedno jest czarne, drugie blond więc nie takie znów = nie mówiąc o zasadniczej różnicy jane - przecież mąż i żona to jedno ... czyli jednak = Czy może dopuszczasz inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR zaraz, zaraz jedno jest czarne, drugie blond więc nie takie znów = nie mówiąc o zasadniczej różnicy Zasadniczo to i owszem, jednak względność optymalizując można przyjąć za wprostproporcjonalnie zbierzne aczkowliek z naprzeciwka odwrotnieproporcjonalne w różnych materiach jenak w duchu jednym to możliwie najprostsze wytłumaczenie .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR zaraz, zaraz jedno jest czarne, drugie blond więc nie takie znów = nie mówiąc o zasadniczej różnicy jane - przecież mąż i żona to jedno ... czyli jednak = Czy może dopuszczasz inny model każdy -byleby obie strony były z niego zadowolone .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR zaraz, zaraz jedno jest czarne, drugie blond więc nie takie znów = nie mówiąc o zasadniczej różnicy jane - przecież mąż i żona to jedno ... czyli jednak = Czy może dopuszczasz inny model każdy -byleby obie strony były z niego zadowolone .... musze powstrzymać dalsze dywagacje... ale miałbym jeszcze kilka opcji co do których dwóch stron się tyczy (żona i teściowa - tak jak w przypadku winy - czy inne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Damian, teraz gdy wpadłeś w nałóg forumowy, chyba powinnam Cię na mapę nanieść ale damianr = kasiaR zaraz, zaraz jedno jest czarne, drugie blond więc nie takie znów = nie mówiąc o zasadniczej różnicy Zasadniczo to i owszem, jednak względność optymalizując można przyjąć za wprostproporcjonalnie zbierzne aczkowliek z naprzeciwka odwrotnieproporcjonalne w różnych materiach jenak w duchu jednym to możliwie najprostsze wytłumaczenie .. . może napiszę PaństwoR, żeby nie było tak prosto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 nie chcę pozbawiać małżonki tożsamości - w końcu to ona jest tutaj dłużejA mówiłem o pierwszym a w KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 nie chcę pozbawiać małżonki tożsamości - w końcu to ona jest tutaj dłużej A mówiłem o pierwszym a w KasiaR ok, ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 musze powstrzymać dalsze dywagacje... ale miałbym jeszcze kilka opcji co do których dwóch stron się tyczy (żona i teściowa - tak jak w przypadku winy - czy inne) tematu teściwej radzę nie poruszać publicznie ... moja to złota kobieta ... ale nie sądzę aby wszyscy mieli podobne doświadczenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 musze powstrzymać dalsze dywagacje... ale miałbym jeszcze kilka opcji co do których dwóch stron się tyczy (żona i teściowa - tak jak w przypadku winy - czy inne) tematu teściwej radzę nie poruszać publicznie ... moja to złota kobieta ... ale nie sądzę aby wszyscy mieli podobne doświadczenia .... porzućmy więc wątek teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale ja bym chciał Wojtka lub Jurka... Wojtek bez portek Jurek ogórek, kiełbasa i sznurek O Jurku to słyszałem, a o Wojtku to tylko Ty i moja Żona takie dziwne rzeczy mówicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.08.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 musze powstrzymać dalsze dywagacje... ale miałbym jeszcze kilka opcji co do których dwóch stron się tyczy (żona i teściowa - tak jak w przypadku winy - czy inne) tematu teściwej radzę nie poruszać publicznie ... moja to złota kobieta ... ale nie sądzę aby wszyscy mieli podobne doświadczenia .... porzućmy więc wątek teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 musze powstrzymać dalsze dywagacje... ale miałbym jeszcze kilka opcji co do których dwóch stron się tyczy (żona i teściowa - tak jak w przypadku winy - czy inne) tematu teściwej radzę nie poruszać publicznie ... moja to złota kobieta ... ale nie sądzę aby wszyscy mieli podobne doświadczenia .... porzućmy więc wątek teściowej a co w tym takiego dziwnego???? Teściowa to śliski temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.08.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale ja bym chciał Wojtka lub Jurka... Wojtek bez portek Jurek ogórek, kiełbasa i sznurek O Jurku to słyszałem, a o Wojtku to tylko Ty i moja Żona takie dziwne rzeczy mówicie... KZE cos dla Ciebie: WOJCIECH - To imię jest pochodzenia słowiańskiego i znaczy - wojownik pociecha. Osoba o tym imieiu jest człowiekiem energicznym, zaradnym i pracowitym. Może osiągnąć duże sukcesy w pracy oraz nauce. Zdolny jest do epokowych odkryć. Ma starannie przemyślaną metodę pracy, umysł krytyczny, umiejący wszystko prawidłowo analizować - ma zatem wszelkie atuty, by być uczonym. Ma też dobrze rozwinięty zmysł intuicji, dlatego też decyzje podejmuje szybko i trafnie. Do niektórych ludzi podchodzi z rezerwą i nieufnie, co chroni go przed rozczarowaniem w życiu. Wcześnie zakłada rodzinę, kocha żonę, lubi dzieci, które krztałci wysoko. W środowisku jest osobą porządną, szanowaną, docenianą. Może być trybunałem ludu, umie bowiem pięknie i rzeczowo przemawiać. Ma dar jednania sobie zwolenników, uchodzi za człowieka prawego. Potrafi również zająć krytyczne stanowisko wobec osób naruszających prawo. JERZY - Jerzy pochodzi z łacińskiego georgius - rolnik. Jerzy to umysł twórczy, potrafiący zjednać sobie sprzymierzeńców, dzięki temu potrafi zdobyć pieniądze, które po prostu kocha. Prócz pieniędzy ma też sporo przyjaciół, których przyciąga nie tylko kasą, ale również wyszukanym humorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 musze powstrzymać dalsze dywagacje... ale miałbym jeszcze kilka opcji co do których dwóch stron się tyczy (żona i teściowa - tak jak w przypadku winy - czy inne) tematu teściwej radzę nie poruszać publicznie ... moja to złota kobieta ... ale nie sądzę aby wszyscy mieli podobne doświadczenia .... porzućmy więc wątek teściowej a czy ja coś mówie... mam krótki starz i jeszcze dobre doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 musze powstrzymać dalsze dywagacje... ale miałbym jeszcze kilka opcji co do których dwóch stron się tyczy (żona i teściowa - tak jak w przypadku winy - czy inne) tematu teściwej radzę nie poruszać publicznie ... moja to złota kobieta ... ale nie sądzę aby wszyscy mieli podobne doświadczenia .... porzućmy więc wątek teściowej a czy ja coś mówie... mam krótki starz i jeszcze dobre doświadczenia ja też nie narzekam .... czego sobie i wszystkim ... jak najdłużej ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale ja bym chciał Wojtka lub Jurka... Wojtek bez portek Jurek ogórek, kiełbasa i sznurek O Jurku to słyszałem, a o Wojtku to tylko Ty i moja Żona takie dziwne rzeczy mówicie... KZE cos dla Ciebie: WOJCIECH - To imię jest pochodzenia słowiańskiego i znaczy - wojownik pociecha. Osoba o tym imieiu jest człowiekiem energicznym, zaradnym i pracowitym. Może osiągnąć duże sukcesy w pracy oraz nauce. Zdolny jest do epokowych odkryć. Ma starannie przemyślaną metodę pracy, umysł krytyczny, umiejący wszystko prawidłowo analizować - ma zatem wszelkie atuty, by być uczonym. Ma też dobrze rozwinięty zmysł intuicji, dlatego też decyzje podejmuje szybko i trafnie. Do niektórych ludzi podchodzi z rezerwą i nieufnie, co chroni go przed rozczarowaniem w życiu. Wcześnie zakłada rodzinę, kocha żonę, lubi dzieci, które krztałci wysoko. W środowisku jest osobą porządną, szanowaną, docenianą. Może być trybunałem ludu, umie bowiem pięknie i rzeczowo przemawiać. Ma dar jednania sobie zwolenników, uchodzi za człowieka prawego. Potrafi również zająć krytyczne stanowisko wobec osób naruszających prawo. JERZY - Jerzy pochodzi z łacińskiego georgius - rolnik. Jerzy to umysł twórczy, potrafiący zjednać sobie sprzymierzeńców, dzięki temu potrafi zdobyć pieniądze, które po prostu kocha. Prócz pieniędzy ma też sporo przyjaciół, których przyciąga nie tylko kasą, ale również wyszukanym humorem. hehe dość sugestywna ta podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale ja bym chciał Wojtka lub Jurka... Wojtek bez portek Jurek ogórek, kiełbasa i sznurek O Jurku to słyszałem, a o Wojtku to tylko Ty i moja Żona takie dziwne rzeczy mówicie... KZE cos dla Ciebie: WOJCIECH - To imię jest pochodzenia słowiańskiego i znaczy - wojownik pociecha. Osoba o tym imieiu jest człowiekiem energicznym, zaradnym i pracowitym. Może osiągnąć duże sukcesy w pracy oraz nauce. Zdolny jest do epokowych odkryć. Ma starannie przemyślaną metodę pracy, umysł krytyczny, umiejący wszystko prawidłowo analizować - ma zatem wszelkie atuty, by być uczonym. Ma też dobrze rozwinięty zmysł intuicji, dlatego też decyzje podejmuje szybko i trafnie. Do niektórych ludzi podchodzi z rezerwą i nieufnie, co chroni go przed rozczarowaniem w życiu. Wcześnie zakłada rodzinę, kocha żonę, lubi dzieci, które krztałci wysoko. W środowisku jest osobą porządną, szanowaną, docenianą. Może być trybunałem ludu, umie bowiem pięknie i rzeczowo przemawiać. Ma dar jednania sobie zwolenników, uchodzi za człowieka prawego. Potrafi również zająć krytyczne stanowisko wobec osób naruszających prawo. JERZY - Jerzy pochodzi z łacińskiego georgius - rolnik. Jerzy to umysł twórczy, potrafiący zjednać sobie sprzymierzeńców, dzięki temu potrafi zdobyć pieniądze, które po prostu kocha. Prócz pieniędzy ma też sporo przyjaciół, których przyciąga nie tylko kasą, ale również wyszukanym humorem. a i jeszcze to , poczytaj może zmienisz zdanie lub jeszcze bardziej sie upewnisz co do wyboru http://www.skarbczyk.com/index.php?mid=m&im[]=jerzy&pol=SmVyenk= http://www.skarbczyk.com/index.php?mid=m&im[]=wojciech&pol=V29qY2llY2hh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.08.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ależ dyskusja imieninowa rozgorzała........ nic dziwnego - imie w sumie rodzice dla siebie wybierają a nie dla Dziecka ważne też żeby dać sensownie na drugie - bo znam parę osób co po dojrzeniu przechodziły na to drugie, jak rodzicom fantazja przy dawaniu imion puściła.......... jakie dyskutowaliście NAJDZIWNIEJSZE propozycje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts