Jacek69 23.08.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ależ dyskusja imieninowa rozgorzała........ nic dziwnego - imie w sumie rodzice dla siebie wybierają a nie dla Dziecka ważne też żeby dać sensownie na drugie - bo znam parę osób co po dojrzeniu przechodziły na to drugie, jak rodzicom fantazja przy dawaniu imion puściła.......... jakie dyskutowaliście NAJDZIWNIEJSZE propozycje???? Dziwnych nie było - same normalne ... a sporów wokół tego, jak na sejmiku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale ja bym chciał Wojtka lub Jurka... Wojtek bez portek Jurek ogórek, kiełbasa i sznurek O Jurku to słyszałem, a o Wojtku to tylko Ty i moja Żona takie dziwne rzeczy mówicie... KZE cos dla Ciebie: WOJCIECH - To imię jest pochodzenia słowiańskiego i znaczy - wojownik pociecha. Osoba o tym imieiu jest człowiekiem energicznym, zaradnym i pracowitym. Może osiągnąć duże sukcesy w pracy oraz nauce. Zdolny jest do epokowych odkryć. Ma starannie przemyślaną metodę pracy, umysł krytyczny, umiejący wszystko prawidłowo analizować - ma zatem wszelkie atuty, by być uczonym. Ma też dobrze rozwinięty zmysł intuicji, dlatego też decyzje podejmuje szybko i trafnie. Do niektórych ludzi podchodzi z rezerwą i nieufnie, co chroni go przed rozczarowaniem w życiu. Wcześnie zakłada rodzinę, kocha żonę, lubi dzieci, które krztałci wysoko. W środowisku jest osobą porządną, szanowaną, docenianą. Może być trybunałem ludu, umie bowiem pięknie i rzeczowo przemawiać. Ma dar jednania sobie zwolenników, uchodzi za człowieka prawego. Potrafi również zająć krytyczne stanowisko wobec osób naruszających prawo. JERZY - Jerzy pochodzi z łacińskiego georgius - rolnik. Jerzy to umysł twórczy, potrafiący zjednać sobie sprzymierzeńców, dzięki temu potrafi zdobyć pieniądze, które po prostu kocha. Prócz pieniędzy ma też sporo przyjaciół, których przyciąga nie tylko kasą, ale również wyszukanym humorem. a i jeszcze to , poczytaj może zmienisz zdanie lub jeszcze bardziej sie upewnisz co do wyboru http://www.skarbczyk.com/index.php?mid=m&im[]=jerzy&pol=SmVyenk= http://www.skarbczyk.com/index.php?mid=m&im[]=wojciech&pol=V29qY2llY2hh Żeby tak jeszcze zona to poczytała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 kze - siup na drukareczkę i gotowa lekturka do podusi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ależ dyskusja imieninowa rozgorzała........ nic dziwnego - imie w sumie rodzice dla siebie wybierają a nie dla Dziecka ważne też żeby dać sensownie na drugie - bo znam parę osób co po dojrzeniu przechodziły na to drugie, jak rodzicom fantazja przy dawaniu imion puściła.......... jakie dyskutowaliście NAJDZIWNIEJSZE propozycje???? Dziwnych nie było - same normalne ... a sporów wokół tego, jak na sejmiku .... Dziwne? A po co dziecku krzywdę robić... Wybrałem te 2 i nie chcę innych. Piotr ładne jest i mogłbym zgodzić się na First name:Wojciech Secand name:Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ależ dyskusja imieninowa rozgorzała........ nic dziwnego - imie w sumie rodzice dla siebie wybierają a nie dla Dziecka ważne też żeby dać sensownie na drugie - bo znam parę osób co po dojrzeniu przechodziły na to drugie, jak rodzicom fantazja przy dawaniu imion puściła.......... jakie dyskutowaliście NAJDZIWNIEJSZE propozycje???? Dziwnych nie było - same normalne ... a sporów wokół tego, jak na sejmiku .... Dziwne? A po co dziecku krzywdę robić... Wybrałem te 2 i nie chcę innych. Piotr ładne jest i mogłbym zgodzić się na First name:Wojciech Secand name:Piotr Rany kze - jaki Ty przeciwny jesteś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.08.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kze No to już macie kompromis u nas jakoś bezkonfliktowo szło może dlatego że same (2) chłopaki dla dziewczyn to mieliśmy dyskusje od Aleksandry do Metyldy, po drodze z Klementyną co ciekawe po tych paru latach Filip poznał w przedszkolu Matyldę i jest nia zauroczony..... widziałem, słyszałem..niezły z niej łobuziak i zupełnie Go rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kze No to już macie kompromis u nas jakoś bezkonfliktowo szło może dlatego że same (2) chłopaki dla dziewczyn to mieliśmy dyskusje od Aleksandry do Metyldy, po drodze z Klementyną co ciekawe po tych paru latach Filip poznał w przedszkolu Matyldę i jest nia zauroczony..... widziałem, słyszałem..niezły z niej łobuziak i zupełnie Go rozumiem Obawiam się, że do kompromisu to tu jeszcze daleka droga .... KZE jest zaparty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.08.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kze No to już macie kompromis u nas jakoś bezkonfliktowo szło może dlatego że same (2) chłopaki dla dziewczyn to mieliśmy dyskusje od Aleksandry do Metyldy, po drodze z Klementyną co ciekawe po tych paru latach Filip poznał w przedszkolu Matyldę i jest nia zauroczony..... widziałem, słyszałem..niezły z niej łobuziak i zupełnie Go rozumiem no to gusta mamy podobne u nas Filip i Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 23.08.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 My jak wybieraliśmy imię, to najważniejsze, żeby było proste-jedno nietypowe imię w rodzinie wystarczy(ciekaw jestem czy ktoś odgadnie moje imię ze skrótu z nicka? ).Mnie się spodobał Andrzej po dziadku, ale żonka kręciła nosem. Żonie podoba się Szymon, Dominik-ale ja nie bardzo widziałem te imiona. No i ... jest Jakub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 24.08.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 My jak wybieraliśmy imię, to najważniejsze, żeby było proste-jedno nietypowe imię w rodzinie wystarczy(ciekaw jestem czy ktoś odgadnie moje imię ze skrótu z nicka? ).Mnie się spodobał Andrzej po dziadku, ale żonka kręciła nosem. Żonie podoba się Szymon, Dominik-ale ja nie bardzo widziałem te imiona. No i ... jest Jakub. Petroniusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 24.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 To ja też wspomnę historię osobistych imion - Mama chciała żebym miał na imię Piotr , Tata żeby miał Robert. Po kompletnym braku porozumienia tata poszedł do urzędu , wrócił i mówi mamie: - Chciałaś Piotr to mu dałem Paweł. Na drugie. A na pierwsze Marek....... Willie sam sobie dałem naście lat temu w Anglii i jakoś się dobrze przyjęło także jak widać Nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Kze No to już macie kompromis u nas jakoś bezkonfliktowo szło może dlatego że same (2) chłopaki dla dziewczyn to mieliśmy dyskusje od Aleksandry do Metyldy, po drodze z Klementyną co ciekawe po tych paru latach Filip poznał w przedszkolu Matyldę i jest nia zauroczony..... widziałem, słyszałem..niezły z niej łobuziak i zupełnie Go rozumiem Chodziłem do LO im Klementyny Hoffmanowej.. Miło kojarzy mi się Klementyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 My jak wybieraliśmy imię, to najważniejsze, żeby było proste-jedno nietypowe imię w rodzinie wystarczy(ciekaw jestem czy ktoś odgadnie moje imię ze skrótu z nicka? ).Mnie się spodobał Andrzej po dziadku, ale żonka kręciła nosem. Żonie podoba się Szymon, Dominik-ale ja nie bardzo widziałem te imiona. No i ... jest Jakub. Petroniusz Też stawiam na Petroniusza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Willie Czy Ty wciąż walczysz z projektami przyłączy gazu i wody???? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 24.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Willie Czy Ty wciąż walczysz z projektami przyłączy gazu i wody???? J Wciąż Zatkało się trochę w gazowni,Krupa miał odetkac w tym tygodniu żebym mógł złożyć do gminy......... a jak u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Willie Czy Ty wciąż walczysz z projektami przyłączy gazu i wody???? J Wciąż Zatkało się trochę w gazowni,Krupa miał odetkac w tym tygodniu żebym mógł złożyć do gminy......... a jak u Was??? Exactly the same! Ale Krupa trochę pokpił sprawę z tą gazownią. Tam trzeba złożyć dokumnet, który stwierdza, że UG zgadza się na umieszczenie w pasie drogowym ulicy przyłącza gazowego i wodociągowego .... a on nam o tym powiedział WCZORAJ ... Mogłem to złożyć 1.5 miesiąca temu Ogólne wnisoki z przyłączy (dzisiaj Aga była w UG) są takie, że jak się chce mieć wodę i gaz do zimy 2006 to trzeba JUŻ TERAZ mocno się spieszyć bo to strasznie długo trwa: wnioski, uzgodnienia, inżynier ruchu i wiele, wiele innych spraw ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 24.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Willie Czy Ty wciąż walczysz z projektami przyłączy gazu i wody???? J Wciąż Zatkało się trochę w gazowni,Krupa miał odetkac w tym tygodniu żebym mógł złożyć do gminy......... a jak u Was??? Exactly the same! Ale Krupa trochę pokpił sprawę z tą gazownią. Tam trzeba złożyć dokumnet, który stwierdza, że UG zgadza się na umieszczenie w pasie drogowym ulicy przyłącza gazowego i wodociągowego .... a on nam o tym powiedział WCZORAJ ... Mogłem to złożyć 1.5 miesiąca temu Ogólne wnisoki z przyłączy (dzisiaj Aga była w UG) są takie, że jak się chce mieć wodę i gaz do zimy 2006 to trzeba JUŻ TERAZ mocno się spieszyć bo to strasznie długo trwa: wnioski, uzgodnienia, inżynier ruchu i wiele, wiele innych spraw ... J Dokładnie tak to wygląda, niestety....... nie chciałem płacić 12 tys za inwestora zastępczego to teraz sam walczę a macie już wykonawcę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Willie Czy Ty wciąż walczysz z projektami przyłączy gazu i wody???? J Wciąż Zatkało się trochę w gazowni,Krupa miał odetkac w tym tygodniu żebym mógł złożyć do gminy......... a jak u Was??? Exactly the same! Ale Krupa trochę pokpił sprawę z tą gazownią. Tam trzeba złożyć dokumnet, który stwierdza, że UG zgadza się na umieszczenie w pasie drogowym ulicy przyłącza gazowego i wodociągowego .... a on nam o tym powiedział WCZORAJ ... Mogłem to złożyć 1.5 miesiąca temu Ogólne wnisoki z przyłączy (dzisiaj Aga była w UG) są takie, że jak się chce mieć wodę i gaz do zimy 2006 to trzeba JUŻ TERAZ mocno się spieszyć bo to strasznie długo trwa: wnioski, uzgodnienia, inżynier ruchu i wiele, wiele innych spraw ... J Dokładnie tak to wygląda, niestety....... nie chciałem płacić 12 tys za inwestora zastępczego to teraz sam walczę a macie już wykonawcę??? Jeszcze nie ale myśleliśmy o Nosiłowskim (z Ząbek czy Marek) ... chyba nawet już z nim kiedyś rozmawialiśmy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 24.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Willie Czy Ty wciąż walczysz z projektami przyłączy gazu i wody???? J Wciąż Zatkało się trochę w gazowni,Krupa miał odetkac w tym tygodniu żebym mógł złożyć do gminy......... a jak u Was??? Exactly the same! Ale Krupa trochę pokpił sprawę z tą gazownią. Tam trzeba złożyć dokumnet, który stwierdza, że UG zgadza się na umieszczenie w pasie drogowym ulicy przyłącza gazowego i wodociągowego .... a on nam o tym powiedział WCZORAJ ... Mogłem to złożyć 1.5 miesiąca temu Ogólne wnisoki z przyłączy (dzisiaj Aga była w UG) są takie, że jak się chce mieć wodę i gaz do zimy 2006 to trzeba JUŻ TERAZ mocno się spieszyć bo to strasznie długo trwa: wnioski, uzgodnienia, inżynier ruchu i wiele, wiele innych spraw ... J Dokładnie tak to wygląda, niestety....... nie chciałem płacić 12 tys za inwestora zastępczego to teraz sam walczę a macie już wykonawcę??? Jeszcze nie ale myśleliśmy o Nosiłowskim (z Ząbek czy Marek) ... chyba nawet już z nim kiedyś rozmawialiśmy ... EXACTLY THE SAME może jakąś spółkę zawiążemy żeby ceny zbijać........? jak tylko dostanę od Krupy projekty to chcę poprosić o wycenę Nosiłowskiego i miałem jeszcze jakiś inny namiar muszę wygrzebać..... w czasie gdy UG bedzie mielić formalności to chcę dogadac się z wykonawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 U mnie UG kończy mielić. Pani Irmina pewnie już wraca z urlopu i mam nadzieję, ze do końca sierpnia będę miał PnB...To ten Nasiłowski jest dobry? On może prowadzić kilka budów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts