Jacek69 24.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Willie Czy Ty wciąż walczysz z projektami przyłączy gazu i wody???? J Wciąż Zatkało się trochę w gazowni,Krupa miał odetkac w tym tygodniu żebym mógł złożyć do gminy......... a jak u Was??? Exactly the same! Ale Krupa trochę pokpił sprawę z tą gazownią. Tam trzeba złożyć dokumnet, który stwierdza, że UG zgadza się na umieszczenie w pasie drogowym ulicy przyłącza gazowego i wodociągowego .... a on nam o tym powiedział WCZORAJ ... Mogłem to złożyć 1.5 miesiąca temu Ogólne wnisoki z przyłączy (dzisiaj Aga była w UG) są takie, że jak się chce mieć wodę i gaz do zimy 2006 to trzeba JUŻ TERAZ mocno się spieszyć bo to strasznie długo trwa: wnioski, uzgodnienia, inżynier ruchu i wiele, wiele innych spraw ... J Dokładnie tak to wygląda, niestety....... nie chciałem płacić 12 tys za inwestora zastępczego to teraz sam walczę a macie już wykonawcę??? Jeszcze nie ale myśleliśmy o Nosiłowskim (z Ząbek czy Marek) ... chyba nawet już z nim kiedyś rozmawialiśmy ... EXACTLY THE SAME może jakąś spółkę zawiążemy żeby ceny zbijać........? jak tylko dostanę od Krupy projekty to chcę poprosić o wycenę Nosiłowskiego i miałem jeszcze jakiś inny namiar muszę wygrzebać..... w czasie gdy UG bedzie mielić formalności to chcę dogadac się z wykonawcą Hi, hi, hi Plan mam taki sam .... też mam namiar na jeszcze jedno miejsce .... ale tam chyba tylko gaz chcą robić ... w wolałbym kompleksowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 24.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Budów to chyba nie. Nie pytałem. Nosiłowski robi przyłacza gazowe i wodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 24.08.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 jane, jacek69-gratuluję i jestem pod wrażeniem. Wiele osób przekręcało moje imię zaraz po tym jak się przedstawiłem- a tu proszę. A może my się znamy? Tak mnie nazywali tylko w szkole ale tej ostatniej.A'prpos budowy to to złożyłem wniosek o wydanie warunków przyłącza prądu. Zaczynam budowę za mniej więcej rok to mi się nie śpieszy z papierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 24.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Też macie Krupę??? Robi nam wszystkim projekty A jeśli chodzi o wykonawcę to tylko Nosiłowski. Robi prawie wszystkich na Białołęce i ma największe znajomości w gazowni i wodociągach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Też macie Krupę??? Robi nam wszystkim projekty A jeśli chodzi o wykonawcę to tylko Nosiłowski. Robi prawie wszystkich na Białołęce i ma największe znajomości w gazowni i wodociągach Hej, Broncio! To dobre wieści o Nosiłowskim, bo z tego co nam powidziano w UG wykonawca też musi duuuużo dokumentacji zgromadzić zanim rozpocznie instalacje .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam , Mam nowe zdjęcia domku i postepy na budowie!!! http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc http://foto.onet.pl/upload/4/64/_522508_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/24/91/_522505_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/48/99/_522507_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/28/7/_522500_n.jpg Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ładnie, ładnie... Gratuluję!Coraz bardziej podoba mi się Twój domek...A może niedługo zorganizujemy jakieś spotkanie, by poogladać postepy prac na naszych budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ładnie, ładnie... Gratuluję! Coraz bardziej podoba mi się Twój domek... A może niedługo zorganizujemy jakieś spotkanie, by poogladać postepy prac na naszych budowach? Jak najbardziej!! Ja jestem "ZA" Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ale Ci pikno chałupa wyrosła KasiuR.... no chiba syćki dysczułki na onym dasecku toś Ty malowała .... takie one równiuśkie i pikne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.08.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ale Ci pikno chałupa wyrosła KasiuR.... no chiba syćki dysczułki na onym dasecku toś Ty malowała .... takie one równiuśkie i pikne ... Dziekuję Jacek, ale po Polskiemu proszę No to co było z tymi deskami u mnie??? POzdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ale Ci pikno chałupa wyrosła KasiuR.... no chiba syćki dysczułki na onym dasecku toś Ty malowała .... takie one równiuśkie i pikne ... Dziekuję Jacek, ale po Polskiemu proszę No to co było z tymi deskami u mnie??? POzdrawiam KasiaR Po Polskiemu? Dach wygląda, jakbyś wszystkie deski pomalowała.... jest równiutki, jednolity w kolorze .... wygląda super .... .... może nie kładź już dachówki ? OK - żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ale Ci pikno chałupa wyrosła KasiuR.... no chiba syćki dysczułki na onym dasecku toś Ty malowała .... takie one równiuśkie i pikne ... Dziekuję Jacek, ale po Polskiemu proszę No to co było z tymi deskami u mnie??? POzdrawiam KasiaR Po Polskiemu? Dach wygląda, jakbyś wszystkie deski pomalowała.... jest równiutki, jednolity w kolorze .... wygląda super .... .... może nie kładź już dachówki ? OK - żartowałem Jacek to tylko tak z daleka. Deski nie sa aż tak równe jak wygladaja - niestety. Ale dziekuję. Nierówności najbardziej widać od środka domu na poddaszu. Ale i tak nie jest źle. Na to własnie kłada pape, a za 1,5 tyg Gont. I już. Mam nadzieję,że wyjdzie ładnie - a najwazniejsze solidnie, szczelnie(deszcz) i wytrzymale Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 gont bitumiczny? W jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 gont bitumiczny? W jakim kolorze? Tak, tak. Gont bitumiczy. Kolor : CIEMNOZIELONY (CIENIOWANY) Pozdrawiam KasiaR http://www.icopal.pl/gonty/cm4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ale Ci pikno chałupa wyrosła KasiuR.... no chiba syćki dysczułki na onym dasecku toś Ty malowała .... takie one równiuśkie i pikne ... Dziekuję Jacek, ale po Polskiemu proszę No to co było z tymi deskami u mnie??? POzdrawiam KasiaR Po Polskiemu? Dach wygląda, jakbyś wszystkie deski pomalowała.... jest równiutki, jednolity w kolorze .... wygląda super .... .... może nie kładź już dachówki ? OK - żartowałem Jacek to tylko tak z daleka. Deski nie sa aż tak równe jak wygladaja - niestety. Ale dziekuję. Nierówności najbardziej widać od środka domu na poddaszu. Ale i tak nie jest źle. Na to własnie kłada pape, a za 1,5 tyg Gont. I już. Mam nadzieję,że wyjdzie ładnie - a najwazniejsze solidnie, szczelnie(deszcz) i wytrzymale Pozdrawiam KasiaR To proponuję spotkac się jak położą Ci gonta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 gont bitumiczny? W jakim kolorze? Tak, tak. Gont bitumiczy. Kolor : CIEMNOZIELONY (CIENIOWANY) Pozdrawiam asiaR http://www.icopal.pl/gonty/cm4.gif tyż piknie..... a ściany będą koloru ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 25.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 tyż piknie..... a ściany będą koloru ....? Różowe najbardziej będą pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 tyż piknie..... a ściany będą koloru ....? Różowe najbardziej będą pasowały Ja bym pomyślał o delikatnej żółci .... piaskowym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 tyż piknie..... a ściany będą koloru ....? Różowe najbardziej będą pasowały nie różowe nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.08.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 tyż piknie..... a ściany będą koloru ....? Różowe najbardziej będą pasowały Ja bym pomyślał o delikatnej żółci .... piaskowym .... Dokładnie tak. ściany będa jasno -żółte i dodatkowo dokoło okien (jak to sie nazywało ) chyba gzyms czy cos takiego. -w kolorze zielonym. Podmurówka bedzie w kolorze ziemnozielonym jak gont (z płytek a'la klinkier). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts