kasiaR 26.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasia, skąd ta radość .... spójrz za okno .....pada lub zaraz zacznie ... Bo miałam cięzki tydzien w pracy, i ciesze sie ,że juz piatek. I jutro pośpie sobie do 11.00 A pogoda ma sie poprawic (podobno jutro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasia, skąd ta radość .... spójrz za okno .....pada lub zaraz zacznie ... I jutro pośpie sobie do 11.00 Rany, jak ja Ci zazdroszczę .... moje wytęsknione dziecię zapewne zwali nas z łóżka o 7 .... no może uda się ją zneutralizowac do 8.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasia, skąd ta radość .... spójrz za okno .....pada lub zaraz zacznie ... I jutro pośpie sobie do 11.00 Rany, jak ja Ci zazdroszczę .... moje wytęsknione dziecię zapewne zwali nas z łóżka o 7 .... no może uda się ją zneutralizowac do 8.... U mnie pewnie mężuś stwierdzi,że szkoda dnia i obudzi mnie o 8.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasia, skąd ta radość .... spójrz za okno .....pada lub zaraz zacznie ... Bo miałam cięzki tydzien w pracy, i ciesze sie ,że juz piatek. I jutro pośpie sobie do 11.00 A pogoda ma sie poprawic (podobno jutro). O tak, tak!!! Jutro śpimy do 11!!! Tak, tak - to jest good idea!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasia, skąd ta radość .... spójrz za okno .....pada lub zaraz zacznie ... Bo miałam cięzki tydzien w pracy, i ciesze sie ,że juz piatek. I jutro pośpie sobie do 11.00 A pogoda ma sie poprawic (podobno jutro). Kochanie z tym snem to tak nie snuj bo jutro trzeba odebrać drzwi i przywieść schody (to trochę potrfa) cieszysz się że bedziemi mieli domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 KasiaR - mimo wszystko (patrz post damianr) męża zawsze możesz zignorować .... poradzi sobie sam (sorry Damian).... .... spróbuj to zrobić z 4-latkiem .... bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 w temacie pobudek Dziecięcych.......... Z 4 latkiem sobie radzimy. Nie radzimy z 2 latkiem Kacper nie ma czasu na spanie w przeciwieństwie do Filipa..... stosujemy z Małżonką wymiennie Dyżury Poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.08.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasia, skąd ta radość .... spójrz za okno .....pada lub zaraz zacznie ... Bo miałam cięzki tydzien w pracy, i ciesze sie ,że juz piatek. I jutro pośpie sobie do 11.00 A pogoda ma sie poprawic (podobno jutro). Kochanie z tym snem to tak nie snuj bo jutro trzeba odebrać drzwi i przywieść schody (to trochę potrfa) cieszysz się że bedziemi mieli domek cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 KasiaR - mimo wszystko (patrz post damianr) męża zawsze możesz zignorować .... poradzi sobie sam (sorry Damian).... .... spróbuj to zrobić z 4-latkiem .... bez szans Jacek a gdzie męska solidarność Rozumiem, że chciałeś podać sytuację z waszego ogniska ale żeby tak odrazu dotowe podpowiedzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasia, skąd ta radość .... spójrz za okno .....pada lub zaraz zacznie ... Jacek69 za oknem mamy już słoneczko!! http://kartki.onet.pl/_i/m/slonca.gif Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 KasiaR - mimo wszystko (patrz post damianr) męża zawsze możesz zignorować .... poradzi sobie sam (sorry Damian).... .... spróbuj to zrobić z 4-latkiem .... bez szans Jacek a gdzie męska solidarność Rozumiem, że chciałeś podać sytuację z waszego ogniska ale żeby tak odrazu dotowe podpowiedzi ... Solidaryzuję się w pełni .... z kobietami jest tak: my swoje, one swoje ... i zawsze myślą, że ich na wierzchu .... ... moim zdaniem - nie warto ich z tego przekonania wyprowadzać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 KasiaR - mimo wszystko (patrz post damianr) męża zawsze możesz zignorować .... poradzi sobie sam (sorry Damian).... .... spróbuj to zrobić z 4-latkiem .... bez szans Jacek a gdzie męska solidarność Rozumiem, że chciałeś podać sytuację z waszego ogniska ale żeby tak odrazu dotowe podpowiedzi ... Solidaryzuję się w pełni .... z kobietami jest tak: my swoje, one swoje ... i zawsze myślą, że ich na wierzchu .... ... moim zdaniem - nie warto ich z tego przekonania wyprowadzać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.08.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a efekt z planów taki drzwi przywożę dzisiej mam nadziej że się uda a jutro od rana oglądamy kafelki ... w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.08.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a efekt z planów taki drzwi przywożę dzisiej mam nadziej że się uda a jutro od rana oglądamy kafelki ... w Łodzi a czemu aż w Łodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a bo to zagłębie producentów i tam sa wszystkie wzory wyłożone a w Wawie tylko z katalogów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a bo to zagłębie producentów i tam sa wszystkie wzory wyłożone a w Wawie tylko z katalogów... to jak wrócisz podrzuć jakieś adresy w Łodzi .... może my tez się tam wybierzemy w któryś weekend. Co do oglądania Waszej budowy - staram się co jakiś czas zaglądać .... domek mi się bardzo podoba ... ... ostatnio sobie o odeskowaniu dachu z żoną Twoją po-postowałem .... Macie podobną powierzchnię do naszego (nasz; ok. 220 + garaż).... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a bo to zagłębie producentów i tam sa wszystkie wzory wyłożone a w Wawie tylko z katalogów... to jak wrócisz podrzuć jakieś adresy w Łodzi .... może my tez się tam wybierzemy w któryś weekend. Co do oglądania Waszej budowy - staram się co jakiś czas zaglądać .... domek mi się bardzo podoba ... ... ostatnio sobie o odeskowaniu dachu z żoną Twoją po-postowałem .... Macie podobną powierzchnię do naszego (nasz; ok. 220 + garaż).... J U nas niestety domek wyszedł troche wiekszy a chcielismy mały ekonomiczny dom. Uważam ,że jest za duży , ale co- nic juz nie można zrobić. Mój mąz chcac ,mnie zdenerwowac - zawsze mówi: drugi bedzie inny. Ale ja nie chce drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.08.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 28.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 A kto zgadnie gdzie byłam w piątek? :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.08.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A kto zgadnie gdzie byłam w piątek? :) :) No cóż jane .... nikt Cię nie śledzi (chyba) więc powiedzmy, że byłaś na zakupach ... a żeby powiązac to z Forum .... były to zakupy budowlane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts