jane 29.08.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A kto zgadnie gdzie byłam w piątek? :) :) No cóż jane .... nikt Cię nie śledzi (chyba) więc powiedzmy, że byłaś na zakupach ... a żeby powiązac to z Forum .... były to zakupy budowlane .... hmm, niczego nie kupowałam, może z wyjątkiem prowiantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A kto zgadnie gdzie byłam w piątek? :) :) Może nad zalewem Żegrzyńskiem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A kto zgadnie gdzie byłam w piątek? :) :) No cóż jane .... nikt Cię nie śledzi (chyba) więc powiedzmy, że byłaś na zakupach ... a żeby powiązac to z Forum .... były to zakupy budowlane .... hmm, niczego nie kupowałam, może z wyjątkiem prowiantu No dobra, dobra ... Czy żar lał się z nieba czy też z głośników (Jarre) ??? podobno było super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A kto zgadnie gdzie byłam w piątek? :) :) No cóż jane .... nikt Cię nie śledzi (chyba) więc powiedzmy, że byłaś na zakupach ... a żeby powiązac to z Forum .... były to zakupy budowlane .... hmm, niczego nie kupowałam, może z wyjątkiem prowiantu No dobra, dobra ... Czy żar lał się z nieba czy też z głośników (Jarre) ??? podobno było super! No jasne Jacek69!!! Na pewno Jane była na koncercie nad morzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 29.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Zdecydowanie z głośników Ale było super! No musiałam, najzwyczajniej MUSIAŁAM Wam się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Zdecydowanie z głośników Ale było super! No musiałam, najzwyczajniej MUSIAŁAM Wam się pochwalić To miło. Cieszymy się razem z Tobą.. A jakie wrażenia? Ja nie byłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 29.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Zdecydowanie z głośników Ale było super! No musiałam, najzwyczajniej MUSIAŁAM Wam się pochwalić To miło. Cieszymy się razem z Tobą.. A jakie wrażenia? Ja nie byłem... Najważniejsze wrażenie to bolący kręgosłup Poza tym: niesamowity tłum ludzi, ogromne kolejki do wejść, mnóstwo ochroniarzy i policji, bardzo dobra organizacja, ... o reszcie typu: efekty świetlne, duża widowiskowość, niesamowite przeżycie - o tych pewnie już słyszeliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Zdecydowanie z głośników Ale było super! No musiałam, najzwyczajniej MUSIAŁAM Wam się pochwalić To miło. Cieszymy się razem z Tobą.. A jakie wrażenia? Ja nie byłem... Najważniejsze wrażenie to bolący kręgosłup Poza tym: niesamowity tłum ludzi, ogromne kolejki do wejść, mnóstwo ochroniarzy i policji, bardzo dobra organizacja, ... o reszcie typu: efekty świetlne, duża widowiskowość, niesamowite przeżycie - o tych pewnie już słyszeliście A czemu kręgosłup?? Jak byłem Na Iron Maiden na Torwarze to o mało co nie połamali mi żeber.. Ale kręgosłup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 29.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Od stania. Do Jarra chyba się nie skacze, bo nikt nie skakał Od 16-17 bylismy na terenie Stoczni. Najpierw siedzieliśmy na ziemi, ale ok. 19 trzeba już było wstać, bo robili zdjęcie wspólne, a potem już był zbyt duży tłum, żeby siadać. I tak staliśmy do 23.30. Normalnie nogi przebijały mi cztery litery i wżynały się w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Od stania. Do Jarra chyba się nie skacze, bo nikt nie skakał Od 16-17 bylismy na terenie Stoczni. Najpierw siedzieliśmy na ziemi, ale ok. 19 trzeba już było wstać, bo robili zdjęcie wspólne, a potem już był zbyt duży tłum, żeby siadać. I tak staliśmy do 23.30. Normalnie nogi przebijały mi cztery litery i wżynały się w plecy A teraz rozumiem.. Mi o mało co nie połamali żeber .. przy wejściu. Po prostu tłum tak napierał, że wyladowałem na ogrodzeniu z metalowych prętów... No tak, ale ja nie musiałem tyle stać. A długo trwał koncert? Mówiesz, że warto było tyle stać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Od stania. Do Jarra chyba się nie skacze, bo nikt nie skakał Od 16-17 bylismy na terenie Stoczni. Najpierw siedzieliśmy na ziemi, ale ok. 19 trzeba już było wstać, bo robili zdjęcie wspólne, a potem już był zbyt duży tłum, żeby siadać. I tak staliśmy do 23.30. Normalnie nogi przebijały mi cztery litery i wżynały się w plecy Super!! Kregosłup, kreposłupem , ale przezycie zostaje, a ból kregosłupa minie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 29.08.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jane zazdroszcze! I to jeszcze jak zazdroszcze...Na otarcie łez wybieram się dzisiaj na koncert na Placu Teatralnym. Na pewno nie będzie to samo, ale też może być miło. No i będzie to koncert zupełnie inny niż ten piątkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 29.08.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A długo trwał koncert? Mówiesz, że warto było tyle stać...? Warto, warto Zaczął się o 20.55 - jak w tv Skończył ok. 23.30 Przed 21 śpiewał jeszcze Sojka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 29.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jane zazdroszcze! I to jeszcze jak zazdroszcze... Na otarcie łez wybieram się dzisiaj na koncert na Placu Teatralnym. Na pewno nie będzie to samo, ale też może być miło. No i będzie to koncert zupełnie inny niż ten piątkowy. A co dziś jest na Placu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 29.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dziś ma być opublikowane zdjęcie wspólne uczestników koncertu z Jarrem i Wałęsą (jak kiedyś z Papieżem) Ale jestem ciekawa, czy zobaczę siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.08.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dziś ma być opublikowane zdjęcie wspólne uczestników koncertu z Jarrem i Wałęsą (jak kiedyś z Papieżem) Ale jestem ciekawa, czy zobaczę siebie mówili, że każdy się zobaczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dziś ma być opublikowane zdjęcie wspólne uczestników koncertu z Jarrem i Wałęsą (jak kiedyś z Papieżem) Ale jestem ciekawa, czy zobaczę siebie Jak masz sokoli wzrok to pewnie znajdziesz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jane zazdroszcze! I to jeszcze jak zazdroszcze... Na otarcie łez wybieram się dzisiaj na koncert na Placu Teatralnym. Na pewno nie będzie to samo, ale też może być miło. No i będzie to koncert zupełnie inny niż ten piątkowy. A co dziś jest na Placu? No właśnie co jest dziś na Placu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 29.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jane zazdroszcze! I to jeszcze jak zazdroszcze... Na otarcie łez wybieram się dzisiaj na koncert na Placu Teatralnym. Na pewno nie będzie to samo, ale też może być miło. No i będzie to koncert zupełnie inny niż ten piątkowy. A co dziś jest na Placu? No właśnie co jest dziś na Placu??? Też na 25 lecie Solidarności tylko inni artyści: Krystyna Janda, Jan Pietrzak, muzyka Wojciecha Kilara Krzysztofa Pendereckiego oraz Maanam, T.Love. Dezerter, zespoły z Ukrainy i Białorusi. Początek o godz 20.00. Wstęp wolny. Ja się z żoną wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jane zazdroszcze! I to jeszcze jak zazdroszcze... Na otarcie łez wybieram się dzisiaj na koncert na Placu Teatralnym. Na pewno nie będzie to samo, ale też może być miło. No i będzie to koncert zupełnie inny niż ten piątkowy. A co dziś jest na Placu? No właśnie co jest dziś na Placu??? Też na 25 lecie Solidarności tylko inni artyści: Krystyna Janda, Jan Pietrzak, muzyka Wojciecha Kilara Krzysztofa Pendereckiego oraz Maanam, T.Love. Dezerter, zespoły z Ukrainy i Białorusi. Początek o godz 20.00. Wstęp wolny. Ja się z żoną wybieram. My też się wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts