sceptyk 15.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 czy nikt z Was nie miał dobrych fachowców do wod-kan i c.o na terenie śląska:o , proszę dajcie jakiś sygnał bo będę musiał wybrać na chybił -trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 15.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witajcie, ponownie ostrzegam przed firmą DEKS z Mikołowa. Właściciel to Krzysztof Gw. (niewysoki, w okularach, ciemne włosy) drugi "specjalista" to Leszek Za. (młodszy od Krzysztofa) a z nimi trzyma się Grzegorz (z wąsem, nie pamiętam nazwiska), i Stasiu (chudy, z wąsem, mówi o sobie że zna się na hydraulice ). Leszek sprzedawał okna DAKO - może dalej nabiera ludzi na okna i bramy. Ostrzegam przed nimi - jeśli jednak ktoś wie gdzie budują i mógłby mi podać namiary na miejsca w których pracują to bylibyśmy bardzo wdzięczni. Ludzie ci wyłudzili od nas ogromne pieniądze tytułem zaliczek na materiały, i zniknęli. Rozwiązali firmę i są nie do złapania przez komornika. Jeśli uda nam się wykryć ich źródła dochodów, moglibyśmy odzyskać przynajmniej część. Wiemy że grasują w okolicach Strumienia(tam mieszka Krzysztof G.), Kobióra (tam była jakaś budowa, pod lasem, dom wg projektu Archipelagu), Bojszowy, Tychy, Bytom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.08.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 czy nikt z Was nie miał dobrych fachowców do wod-kan i c.o na terenie śląska:o , proszę dajcie jakiś sygnał bo będę musiał wybrać na chybił -trafił podaje namiary na priv - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam! Od wczoraj na mojej budowie działa już nowa ekipa. Są tańsi od poprzedniej i uzgodnione kwoty zapłaty traktują jak "zawodową" świętość, po prostu nie dopuszczają możliwości zmiany!!!! . proszę o namiary na tą ekipę- na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 19.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam ponownie, poszukuję pilnie ekipy do wykonania fundamentów, bardzo proszę, jeżeli macie namiary na jakieś sprawdzone ekipy to dajcie namiary. pozdrawiammarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.08.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam ponownie, poszukuję pilnie ekipy do wykonania fundamentów, bardzo proszę, jeżeli macie namiary na jakieś sprawdzone ekipy to dajcie namiary. pozdrawiam marzena na kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 19.08.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 dzięki bodzio g, szkoda że tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 19.08.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witaj Jmales, najlepiej na już, im szybciej tym lepiej, ekipa z którą dogadaliśmy się nie może wejść w poniedziałek , dowiedzieliśmy się o tym dopiero teraz.... Górale z którymi rozmawialiśmy też są teraz zajęci mam dość działu - budowlanka, a jak słyszę o bezrobociu w ich branży to...... pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzi_a 19.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 witam wszystkichczy ktoś może mi podać namiary na solidną ekipę do stanu surowego - okolice Tarnowskich Gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 20.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 zostały mi 2 palety bloczków b20 30x12x38 (100 szt) i paleta 25x12x38. odsprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 proszę was o namiary na waszych geodetów (tych z których jesteście zadowoleni ocz. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.08.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 proszę was o namiary na waszych geodetów (tych z których jesteście zadowoleni ocz. ) najlepiej zapytaj w Geodezji o namiary na geodetów, potem z nimi porozmawiaj o terminach i cenach i .........wybierz tego, który Ci się podoba Ja mam dwóch geodetów- sąsiadów, ale ich rejon działania to okolice Gliwic, ale jeżeli nie znajdziesz nikogo to daj znać, zapytam czy byliby zainteresowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.08.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 proszę was o namiary na waszych geodetów (tych z których jesteście zadowoleni ocz. ) najlepiej zapytaj w Geodezji o namiary na geodetów, potem z nimi porozmawiaj o terminach i cenach i .........wybierz tego, który Ci się podoba Ja mam dwóch geodetów- sąsiadów, ale ich rejon działania to okolice Gliwic, ale jeżeli nie znajdziesz nikogo to daj znać, zapytam czy byliby zainteresowani dziekiz a zainteresowanie. Gliwice to troche za daleko wiec policza slono za dojazd itp. W geodezji pytalam- dali mi rozpiske, reszte znalazlam w necie- wiekszosc z naszego terenu nie bierze zlecen, sa zawaleni robota. Reszta to jakies dziwne osoby, ktore ewidentnie chca nas naciagnac. Szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 23.08.2005 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam, chętnie odkupię balszany garaż, lub inną prowizorkę nadającą się na budowę, jestem z Tychów. pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 23.08.2005 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Monika namiary wysłałam na priva. pozdrawiammarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.08.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Odkupię po rozsądnej cenie stemple budowlane o długości >= 2.6 m. Potrzebuję 200 sztuk. Interesują mnie okolice w promieniu do 30 km od Rybnika. Zainteresowanych proszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 23.08.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 to ja nie bede gorszy i odkupie takie steple w promieniu 30 km od bytomia ilosc rowniez jakie 200 jakosc wysokosc taka sama a nawet moglyby byc dluzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobier 25.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witajcie Wszyscy,buduję Jupitera II niedaleko wierklańca.Ma kto namiary na dobrš firmę oferujšcš dachówkę RupCeramika z dobrym rabatem?Jakie zakładacie rynny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.08.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witajcie Wszyscy, buduję Jupitera II niedaleko wierklańca. Ma kto namiary na dobrš firmę oferujšcš dachówkę RupCeramika z dobrym rabatem? Jakie zakładacie rynny? Pozdrawiam Witaj sobier! gdzie dokładnie się budujesz?? Czy to Nowe Chechło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobier 26.08.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witaj sobier! gdzie dokładnie się budujesz?? Czy to Nowe Chechło?? Witaj, buduję się w Tąpkowicach, ale Nowe Chechło mam w zasięgu wzroku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts