bobiczek 24.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dysperbit. chyba najbardziej popularny na rynku. ja bym poleciła nie kłaść tego bezpośrednio na bloczek tylko dac rapówkę i bardzo słusznie polecasz. Rapówka wbrew pozorom bardzo służy. Pieknie sie później izoluje, naprawdę. Na gołego pustaka nie uda sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 24.02.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 witam, jaką masę do hydroizolacji ściany fundamentowej ( bloczek betonowy) byście polecili?, chodzi mi o masy bezrozpuszczalnikowe takie na które można kłaść styropian do ocieplenia tej ścianki? u nas zostało zarapowane a na to PCI Pecimor firmy BASF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Superflex, Dietermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 26.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 drodzy sąsiedzi - polećcie jakąś dobrą ekipę na stan surowy a jak dobrze pójdzie to i resztę. Budowa koło Świerklańca, Tarnowskie Góry, Bytom.Ważne żeby umieli postawić proste ściany z porothermu i mieli głowy do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 26.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 stemple budowlane przygarne/tanio kupie (na ogrodzenie tymczasowe) gdzie tanio w okolicy kupie siatke na ogrodzenie budowa - mikołów - borowa wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Tania siatka na ogrodzenie jest w Bielszowicach w "siatex",tel.032-242-16-06.Rolka kosztuje 220zł (4,40/mb),ocynkowana-1,5 metra wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 27.02.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 stemple budowlane przygarne/tanio kupie (na ogrodzenie tymczasowe) gdzie tanio w okolicy kupie siatke na ogrodzenie budowa - mikołów - borowa wieś Poszło na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 27.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Poszukuję osobę która wykona kosztorys do złożenia wniosku w sprawie zwrotu za dodatkowe koszty budowy ze względu na szkody górnicze. PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Poszukuję osobę która wykona kosztorys do złożenia wniosku w sprawie zwrotu za dodatkowe koszty budowy ze względu na szkody górnicze. Pozdr Łukasz Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 27.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 To ja też poproszę o namiar na kosztorysanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.02.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 27.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witajcie Dostałem namiary na firmę Verde. Technika grzewcza: http://szczegoly.pkt.pl/verde_technika_grzewcza_06f642758115cc13683ba32ea2088198.html Podobno robią m.in. instalacje pomp ciepła i oczyszczalni przydomowych. Firma mieści się w Pyskowicach . Czy ktoś ma może jakieś opinie na ich temat. Nie znalazłem nic na forum muratora i o dziwo nie mają własnej strony WWW Z góry dzięki za wszelkie informacje Pzdr Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam czy ma ktoś sprawdzone namiary na ekipę od kostki brukowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 27.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam czy ma ktoś sprawdzone namiary na ekipę od kostki brukowej? jutro pod wieczór podeśle Ci namiary na priva na konkretnego Chłopka od bruku, którego śmiało moge polecić z okolic Katowic. A ja też z poTrzebą do Was: 1. tani geolog potrzebny do badan geotechnicznych -> na prędce:) 2. dalej szukam ekipy do stanu surowego;/ a wiosna coraz bliiżej .. Z GÓRY WAM DZIĘKUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 27.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witajcie!!! Chcemy zainstalować wentylację mechaniczną - Globaltech- czy ktoś może ma o tej firmie jakieś uwagi? Pozdrawiam Kasia ..wiem tylko tyle że są solidni;) "znajomy znajomego' u nich robił wentylację mechaniczną, a że ja też się przymierzam /choć póki co nie jestem na tym etapie;)/ to zaczerpnąłem już przy projekcie języka. Podobnie fachowi jak Ci z Wrocławia a znośni cenowo;) Poza tym na forum tez gdzieś ktoś o nich dobrze w miarę pisał. pozdrawiam___ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 27.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 aha. dodam że znośni cenowo jeśli ktoś -tak jak ja- zakłada robić to na Mistralu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witajcie!!! Chcemy zainstalować wentylację mechaniczną - Globaltech- czy ktoś może ma o tej firmie jakieś uwagi? Pozdrawiam Kasia ..wiem tylko tyle że są solidni;) "znajomy znajomego' u nich robił wentylację mechaniczną, a że ja też się przymierzam /choć póki co nie jestem na tym etapie;)/ to zaczerpnąłem już przy projekcie języka. Podobnie fachowi jak Ci z Wrocławia a znośni cenowo;) Poza tym na forum tez gdzieś ktoś o nich dobrze w miarę pisał. pozdrawiam___ Ja jak na razie nie mam uwag. Wykonane gwc i wentylacja mechaniczna. Na razie jeszcze nie odpalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam czy ma ktoś sprawdzone namiary na ekipę od kostki brukowej? jutro pod wieczór podeśle Ci namiary na priva na konkretnego Chłopka od bruku, którego śmiało moge polecić z okolic Katowic. A ja też z poTrzebą do Was: 1. tani geolog potrzebny do badan geotechnicznych -> na prędce:) 2. dalej szukam ekipy do stanu surowego;/ a wiosna coraz bliiżej .. Z GÓRY WAM DZIĘKUJE! dzięki. poszukam tego geotechnika. gdzies mam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AneczkaG 28.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam, będę na wiosnę rozpoczynać budowę w Katowicach - Podlesiu. Ekipa od stanu surowego zaczyna wymyślać coraz to wyższe ceny, w ciągu miesiąca urosła od 100 tys do 120 ( za stan surowy + dach 170 m2). W związku z tym chyba zacznę szukać od nowa. Czy mogłabym prosić o namiary na sprawdzone, niedrogie ekipy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cia12luk 02.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam, Potrzebuję dobrych okien pcv. Co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts