petervdo 28.04.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 namiary na górali poproszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 28.04.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Mam do sprzedania garaż, stemple i deski (okolice gliwic). Mogę podać namiary na super ekipę do budowy domu (górale). Mój tel. 695 88 66 96 pozdr. poproszę namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 29.04.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 witaj, zadzwon do Mirka 664626568 mozesz powolac sie na Pawel, Jeszcze raz wielkie dzięki..także rogulowi i barto307cc .. Pan Mirek to mistrz koparki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom75 29.04.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 w lubarze rybnik zadzwoń 691301710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 29.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Proszę no namiar na koparkę w Pyskowicach lub Gliwicach. Dzięki Ma ktoś moze przyczepę kęmpingową do sprzedania lub wie gdzie można wynająć, za info będe bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 29.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Proszę no namiar na koparkę w Pyskowicach lub Gliwicach. Dzięki Ma ktoś moze przyczepę kęmpingową do sprzedania lub wie gdzie można wynająć, za info będe bardzo wdzięczny. Wożą, kopią full serwis 603878440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 29.04.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jeszcze raz wielkie dzięki..także rogulowi i barto307cc .. Pan Mirek to mistrz koparki dziś u mnie Mirek znów walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 30.04.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 witam potrzebował bym kamień <kruszywo, gruz> na utwardzenie drogi prosze o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 30.04.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dziś u mnie Mirek znów walczył Pracowity ten Mirek ... rano u mnie a po południu u Ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 30.04.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wożą, kopią full serwis 603878440 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 30.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 witam potrzebował bym kamień <kruszywo, gruz> na utwardzenie drogi prosze o namiar Rogul ja parę stron temu podawałam namiar na kamień drogowy,który zamawiałam.Jest bardzo fajny,drobny,dobrze się zbił podczas jeżdżenia po nim.W końcu nie mam błota .No i tani jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.05.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 boszsz nie dostaje powiadomien, nawigacja na tym nowym forum to dla mnie magia, wlecze mi sie ta strona potwornie, chyba przejrze dopiero forum w pracy, dajcie prosze znac, czy po zmianie szaty mam cos zmienic w profilu, aby powiadomienia przychodzily, reszte juz odnajde - mam nadzieje szczerze stracilam zapal do budowy, nie ciagnie mnie no.. ale trzeba panszczyzne odwalic, od nastepnego weekendu biore sie za uzupelnianie brakow (prund musze zalatwic, barto wystarczy podjechac na chebzie czy kochana gdzie ? ) aaa i jeszcze jedna sprawa czy mam byc zdesperowana i stawac na glowie, aby zalatwic przylacze gazu (czyste ogrzewanie chaty - bez kotlowni, bez potrzeby zaopatrywania sie w wegiel/drewno/pellety.. ? czy pokochac inne rozwiazania ? kurcze strona mi sie cignie jak flaki z olejem, nie widze, co pisze, pozdrawiam k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.05.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 A to musisz rozważyć wszystkie za i przeciw . Bezobsługowo czyli gaz i obsługowa czyli paliwa stałe . No i potem jeszcze takie tam jak cena paliw , roczne zużycie, dostępność od ręki etc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.05.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 boszsz nie dostaje powiadomien, nawigacja na tym nowym forum to dla mnie magia, wlecze mi sie ta strona potwornie, chyba przejrze dopiero forum w pracy, dajcie prosze znac, czy po zmianie szaty mam cos zmienic w profilu, aby powiadomienia przychodzily, reszte juz odnajde - mam nadzieje szczerze stracilam zapal do budowy, nie ciagnie mnie no.. ale trzeba panszczyzne odwalic, od nastepnego weekendu biore sie za uzupelnianie brakow (prund musze zalatwic, barto wystarczy podjechac na chebzie czy kochana gdzie ? ) aaa i jeszcze jedna sprawa czy mam byc zdesperowana i stawac na glowie, aby zalatwic przylacze gazu (czyste ogrzewanie chaty - bez kotlowni, bez potrzeby zaopatrywania sie w wegiel/drewno/pellety.. ? czy pokochac inne rozwiazania ? kurcze strona mi sie cignie jak flaki z olejem, nie widze, co pisze, pozdrawiam k. kjuta prąd do Vatenfalla to na Rudę ,czy Zaborze nie wiem do czego się to zalicza.W każdym razie jabyś jechała od Maka w stronę Zabrza po prawej stronie jest taki kościół duży ,to tam skręć w prawo i na końcu drogi jest właśnie vatenfall.Musisz wziąś akt notarialny i mapkę zasadniczą. A co do ogrzewania to mam na gaz płynny z GASPOLU,bo w naszej okolicy niii ma gazu ziemneg ;(,a nie mamy piwnicy ani dużej kotłowni żeby mieć miejsce na inny piec.Poza tym wygoda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 02.05.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Kupię BETONIARKĘ. taką niedużą, 130l (80l zasypu), dobrze żeby miała wieniec żeliwny. Jaworzno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszkozwojkowic 03.05.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam, !Mieszkam w okolic Będzina i rozpoczynam rozbudowę domu 9dobudowa poddasza+ganek ze schodami łącznie jakieś 65m2. Obecnie poszukuję informacji w temacie przydomowej oczyszczalni ścieków...tj, skąd wziąć firmę, ile kosztuje(planuje ze zbiornikiem 3000l) ile za montaż itp. będę wdzięczny za odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nougatina 04.05.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam, my już powoli kończymy budowę. Odstąpimy tanio:- ok. 180 m siatki ogrodzeniowej tymczasowej,- 5 worków po 30 kg każdy wapna hydratyzowanego Hydrat Olkusz,- 4 worki po 20 kg każdy gładzi gipsowej Megaron,- tymczasową skrzynkę elektryczną,- ościeżnicę do drzwi Pol-Skone, rozmiar 14-16, fornir naturaln, wybarwienie dąb europejski. Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę o kontakt na priv. Odbiór osobisty w Imielinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowicjusz_ka 04.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witajcie:) Jestem tutaj nowa, postanowiliśmy podzielić naszą działkę położoną w Strzyżowicach. Zwracam się więc z prośbą o namiary na dobrego geodetę w okolicach będzina. Słyszałam, że w miejscowosci Gródków zanajduje się Geomap S.C. Leszek Chromik Michał Kaczmarek jaki jest czas oczekiwania? prosze o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom71 04.05.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam Jestem nowy na forum. Nabyłem ostatnio działkę w Mikołowie i chcę w najblizszym czasie (tak do 3-4 miesięcy) rozpocząć budowę. Tak sie niestety składa ze moja praca nie za bardzo pozwala mi na poświecanie czasu na budowę i jej organizacje a nie chce kupować gotowego domu. Czy ktoś z grupowiczów mógłby mi polecic jakieś rozwiązanie (np. firmę), która niezaleznie od tego że mogłaby mi zbudowac dom, to jeszcze załatwiła by wszystki formalnosci w urzedach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.05.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam Jestem nowy na forum. Nabyłem ostatnio działkę w Mikołowie i chcę w najblizszym czasie (tak do 3-4 miesięcy) rozpocząć budowę. Tak sie niestety składa ze moja praca nie za bardzo pozwala mi na poświecanie czasu na budowę i jej organizacje a nie chce kupować gotowego domu. Czy ktoś z grupowiczów mógłby mi polecic jakieś rozwiązanie (np. firmę), która niezaleznie od tego że mogłaby mi zbudowac dom, to jeszcze załatwiła by wszystki formalnosci w urzedach? Pozdrawiam Hmm może raczej poszukaj kogoś kto zajmie się samą robotą papierkową do uzyskania pozwolenia na budowę.Bo ekipa budowlana to wątpię,żeby Ci to załatwiła,przeważnie mają parę budów naraz i nie mają czasu latać za takimi sprawami. Ja swoje dokumenty do pozwolenia załatwiałam sama,zajęło mi to 1,5 miesiąca+3 tyg czas oczekiwania na pozwolenie.Nawet nie było ciężko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts