monika i lukasz 06.06.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Mam do sprzedania styropian. Firma Thermo Organica. Wersja GOLD Dach/Podłoga 10 cm. W sumie mam tego 8 m3. Do odbioru w Mikołów-Bujaków. Cena 1 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 07.06.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witam.... Czy ktoś posiada namiary na bardzo dobrego i pojętnego architekta za niewielkie pieniądze? Znam tylko bardzo drogich a czy pojętnych hmmmm Czasy tanich architektów juz minęły bezpowrotnie. Ostatnio pytając projektanta wnętrz o cene usłyszałem kwotę stówkę za metr2 Ja mowiłem co chcę on twierdził ze fajny pomysł i wogóle ,na koniec powiedział 100 z m2 ja stwierdziłęm ze nie fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 07.06.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witam! Mam do oddania trochę gruzu. Do odbioru w Suszcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 08.06.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Poszukuję dobrego kafelkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 09.06.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Znam tylko bardzo drogich a czy pojętnych hmmmm Czasy tanich architektów juz minęły bezpowrotnie. nie do końca się z tym zgodzę bo jednego z polecenia konstruktora (projektuje również domy ) mam i to naprawdę za małe pieniądze a teraz czekam na spotkanie z architektem i po rozmowie wybierzemy z mężem... Z tym wybieraniem to może tak głupio brzmi ale jak mam płacić i coś tworzyć na całe lata to chcę aby to był człowiek z którym będzie mi się dobrze współpracowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 09.06.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam, Sprzedam stojącą skrzynke na prąd - Rbetke,w bardzo dobrym stanie, okolice Pszczyny, cena 150 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 09.06.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 nie do końca się z tym zgodzę bo jednego z polecenia konstruktora (projektuje również domy ) mam i to naprawdę za małe pieniądze a teraz czekam na spotkanie z architektem i po rozmowie wybierzemy z mężem... Z tym wybieraniem to może tak głupio brzmi ale jak mam płacić i coś tworzyć na całe lata to chcę aby to był człowiek z którym będzie mi się dobrze współpracowało! Oj nie wątipę ze masz dobrego i taniego konstruktora lecz widzę ze jestes na początku budowy wiec zmienisz jeszcze zdanie uwierz mi:) Płaciłem za projekt około 10 000 okazało się ze musze przeprojektowac górę dodatkowy 1 000 łazienki projekt indywidualny 2x 1 000 bo dosc duze. projekt podjazdu plus otoczenie domu 600 libet ogrodzenie sobie sam zaprojektowałem , zaoszczędziłem 600 ale czy bedzie uzyteczne nie wiem - zobaczę. Narazie nie mowie o projekcie wniętrza bo na moj dom musiał bym wydac kolejną dyszkę lekką ręką. acha zapomniałem o projekcie oswietlenia na górze 500 zł oczywiscie mozna wszystko samemu i tak zrobie ale jak zbuduje 3 dom. Pozdrawiam radek zapomniałem o projekcie przedsionka za 4 000, tanio bo kolega robił a drugi kolega zdu...il ten przedsionek wiec tak jak by projektu nie było..... teraz noszę sie z dobudową ogrodu zimowego z ogrzewaniem podłogowym i tez musiał bym miec na to projekt oczywiscie bez tysia sie nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 10.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mam do sprzedania 2 grzejniki stalowe dwupłytowe dolnozasilane, wymiary 600/900. Używane 2 sezony. Ladybird76 mam takiego architekta, stosunkowo tani i łebski facet z praktyką budowlaną, tak że nie kom niewykonalnego. Ale skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 11.06.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 WitamPoszukuje sprawdzonego tynkarza , bo polecany na forum Pan Damian nie potrafi od miesiaca czasu okreslic sie z terminem w ktorym moglby rozpoczac prace Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 12.06.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Hej potrzebuję namiarów na stolarza, który zrobi schody w przystępnej cenie. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 13.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Odnośnie dyskusji na temat architekta to ,czy ktoś korzystał z usług firmy Molecules z Będzina.Otrzymałem od nich ofertę na adaptację projektu.Cena chyba sensowna(1200)w tym przeliczenie na nowo stropu,bo zamierzam zmienić z terrivy na lany.Ale czy sensowna cena będzie szła w parze z sensownym(bezproblemowym)wykonaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Kasak 16.06.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Witam,mam do sprzedania garaż metalowy dwu stanowiskowy. Aktualnie jest rozmontowany. Prosty nie połamany. 6x5mDo odbioru w Dąbrowie Górniczej. Cena około 1400zł http://www.harispal.pl/pub/garaz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KosGos 16.06.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Poleccie prosze najlepiej jakiegos architekta i kierownika w jednej osobie, ktora zaadaptuje projekt i doprowadzi go urzeczywistnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 16.06.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jezeli chodzi o architekta/projektanta - a takze kierownika budowy w jednej osobie to ja osobiscie mam taka osobe do polecenia - sama korzystalam z uslug tego biura juz nie raz i jestem mega zadowolona - maja i konstruktora i architekta (takze wnetrz) , do tego pelnia funkcje kierownika i inspektora budowy na budowie no i cenowo sa bardzo atrakcyjni - mozna sporo negocjowac ceny i zawsze sie u nich dogada (oczywiscie na poczatku nie na koncu ) Projektowali min Restauracje Rycerska przy M1 (super obiekt) w Czeladzi (niech to Was nie znecheci - cenowo naprawde s aok przynajmniej mi sie tak wydawalo). No i prowadza cala budowe od samego poczatku (pomoc w zalatwieniu wszystkich formalnosci) do samego konca (odbior budynku) Jak ktos chce namiary to na pw piszcie Aha dzialaja na terenie Zaglebia (Bedzin) i okolic Marek: odpowiedzialam w innym watku wydaje mi sie podejrzanie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 16.06.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 No a moja budowa takze ruszyla i sluchajcie - ekipa ma niesamowite tempo 1 dzien (w piatek) wykopali recznie fundamenty pod caly dom 2 dzien (poniedzialek) zazbroili fundamenty i zalali (wtorek przerwa) 3 dzien (sroda) wymurowali dwie scianki fundamentowe 4 dzien (czwartek) wymurowali cale scianki fundamentowe wiec jestesmy juz po 4 dniach nad ziemia Oj dzieje sie masakrycznie. Jutro maja izolowac i kleic styropian najpozniej w srode ma byc wylany chudziak (oczywiscie jak pogoda bedzie tak nadal dopisywac) Bede miala do sprzedania bloczki fundamentowe w cenie 2,60 - ale wlasny transport ew mozemy dowiesc gdzies w okolicach Bedzina (mamy pickupa) tylko musialby ktos sam zaladowac i wyladowac. Jak ktos chetny to piszcie na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 16.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kos Gos mam takiego, działa w powiecie gliwickim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 16.06.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Powtórze się za wieloma wcześniejszymi wpisami - pilnie poszukuję sprawdzonej, doświadczonej i wiedzącej o co chodzi firmy do zabudowy poddasza wraz z dociepleniem. Będę również wzdzięczny za namiar na glazurnika (salon + mała łazienka) i firmę do schodów drewnianych. Moge polecić elektryka i firmę do wylewek i tynków gdyby ktoś potrzebował. glazurnika mam bdb ale chyba czasowo jest zajety - mi bedzie robil okolo wrzesnia/ pazdziernika wec wtedy na bank zajety bedzie. Zawsze mozna zadzwonic i spytac Polecam również naszego elektryka - tempo jego pracy i zaangażowanie zrobiło na nas ogromne wrażenie. Pan Irek - 604247195. Tynki dopiero zaczynam, więc cos wiecej jak skończą Byłam też zadowolona z ekipy od okien, gdyby ktoś planował okna z oknoplatu to piszcie na priv. I jak tynki?? Witajcie ja moge dac namiary na pana od ociepleń.tynków... wewnątrz tez robi .. i jest bardzo dokładny.. na kafelkarza tez mam namiary A ja szukam elektryka taniego. moge prosic namiary na pana od tynkow. i Znalazlas elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 18.06.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Mam do sprzedania:- dachówki krańcowe prawe i lewe oraz zwykłe Firmy Roben Monza plus kolor kasztan- skrzynkę elektryczną z 2 gniazdkami 220V i 2 gniazdka z siłą + komplet bezpieczników (w dobrym stanie)- blaty szalunkowe Przyjmę ziemię oraz humus. Czekam na wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 18.06.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Czy ktoś korzystał z usług firmy kominki Rafael? http://www.szukajfachowca.pl/profil/kominkirafael/komentarzetzn. czy dobrze i ładnie robią kominki, jak wychodzi im ułożenie kafelek oraz ogrodzenie z klinkieru.Za wszystkie spostrzeżenia i uwagi będę wdzięczny J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 18.06.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Czy ktoś korzystał z usług firmy kominki Rafael? http://www.szukajfachowca.pl/profil/kominkirafael/komentarze tzn. czy dobrze i ładnie robią kominki, jak wychodzi im ułożenie kafelek oraz ogrodzenie z klinkieru. Za wszystkie spostrzeżenia i uwagi będę wdzięczny J ODP na TG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts