grzegorzsto1 19.06.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 potrzebuję wełnę i drzwi tymczasowe lub nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 19.06.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 grzegorzsto1, mam takie drzwi 5 albo 6 sztuk, rozbiórkowe, różne, jak jesteś zainteresowany to napisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 21.06.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam!Szukam namiaru na kogoś kto wystawi mi za rozsądną cenę świadectwo energetyczne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 22.06.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No a moja budowa takze ruszyla i sluchajcie - ekipa ma niesamowite tempo 1 dzien (w piatek) wykopali recznie fundamenty pod caly dom 2 dzien (poniedzialek) zazbroili fundamenty i zalali (wtorek przerwa) 3 dzien (sroda) wymurowali dwie scianki fundamentowe 4 dzien (czwartek) wymurowali cale scianki fundamentowe wiec jestesmy juz po 4 dniach nad ziemia Oj dzieje sie masakrycznie. Jutro maja izolowac i kleic styropian najpozniej w srode ma byc wylany chudziak (oczywiscie jak pogoda bedzie tak nadal dopisywac) Bede miala do sprzedania bloczki fundamentowe w cenie 2,60 - ale wlasny transport ew mozemy dowiesc gdzies w okolicach Bedzina (mamy pickupa) tylko musialby ktos sam zaladowac i wyladowac. Jak ktos chetny to piszcie na pw. Witaj Ja poprawdzie dopiero się organizuję przed rozpoczęciem budowy, miałam nadzieję w tym roku choć fundamenty zrobić ale to mi sie chyba nie uda, dzięki opieszałości w pracach sosnowieckiego urzędu. Mniejsza z tym, czy mogłabym prosić o jakiś namiar na tą Twoją, rewelacyjna sądząc z opisu, ekipę budowlaną? Z góry wielki dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 22.06.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam! Szukam namiaru na kogoś kto wystawi mi za rozsądną cenę świadectwo energetyczne. Pozdrawiam Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 22.06.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Do sprzedania jest cegła po rozbiórce w dobrym stanie. Katowice. Cena 0,50 zł za sztukę. Ilość: 1000 szt. Kontakt: Pan Andrzej 693 706 561 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 23.06.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Poszło na PW Dzięki za namiar i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 23.06.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Witam! Szukam namiaru na kogoś kto wystawi mi za rozsądną cenę świadectwo energetyczne. Pozdrawiam Ja zamawiałam na allegro,75zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 23.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Ja zamawiałam na allegro,75zł możesz podesłać ma priv namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 23.06.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Witam! Szukam namiaru na kogoś kto wystawi mi za rozsądną cenę świadectwo energetyczne. Pozdrawiam Czy 400 zl to rozsadna cena?? o doczytalam ze nie Kurcze to sama moglam tu wczesniej pytac - za 75 zeta z pieczatka itd?? Spoc dajcie mi tez namiary. Klasyka: no niestety to nie tylko sosnowiecki urzad ale wszystkie tak dzialaja - nie mowiac juz o wodociagach bedzinskich - masakra Ci to dopiero maja opoznienia ... Ale jak widzisz spox do konca roku jest kupe czasu a jak sie chce to i wtydzien mozna postawic fundamenty i zalac chudziak (dokaldnie 7 dni we wtorek zalali chudziaka ) Namiary na ekipe - no problem taki ze ja z ekipa sie na budowie tylko widze a telefonu nie mam ale podbiore gdzies mezowi to podam bo ekipa moze nie najtansza ale za to jak widac u mnie - no bdb i szybka przy tym - jak wszyscy maja jakies wpady (no ale po to tez kierownik budowy) ale w sumie jak slyszy sie co sie dzieje na budowach to te ich wpadki to naprawde pierdolki ktore pprawili momentalnie Ja jak narazie jestem bardzo zadowolona - zobaczymy ja scinay stana (a to jzu od poniedzialku - ciekawe ile to im zajmie tak licze ze z tydzien??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 25.06.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Tynki ok, tynkarze dali radę. Jak dla mnie wszystko ok, sprawnie, szybko i konkretnie. Do tego w ostatecznym rozrachunku taniej niż po wstępnych pomiarach, więc też uczciwie jedyna wada tynkarza - trzeba było na niego ponad miesiąc czekać ;/ jak ktoś potrzebuje namiar to piszcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 25.06.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Posiadam do sprzedania rozdzielnie budowlana wraz z kablem ziemnym ok.6m w stanie dobrym sprawna solidnie wykonana przeżyła nie jedna budowę odbiór osobisty ze względu na gabaryty w Pławniowicach k. Gliwic RB posiada 3 gniazda 1 fazowe 1 gniazdo 3 fazowe , wyłączniki nadprądowy , włącznik główny cena do uzgodnienia tel 503614857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.06.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Gdzie w okolicach Tychów - Mikołowa mozna kupic ziemię do podwyższenia terenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 26.06.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 hej potrzebuję na jesień ekipę do ocieplenia i tynków zewnętrznych, mój fachowiec rozchorował się i muszękogoś znaleźc,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Podaję namiar na użytkownika z allegro gdzie zamawiałam świadectwo energetyczne.Koszt 75zł-dwie sztuki+płyta cd.Wszystko z pieczatkami,pozowleniami.Zresztą odbiór domu mi zrobili to musiało byc dobre.Bardzo miły kontakt z tym Panem,polecam.http://allegro.pl/swiadectwo-energetyczne-usluga-professionalna-i1650877663.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 hej potrzebuję na jesień ekipę do ocieplenia i tynków zewnętrznych, mój fachowiec rozchorował się i muszękogoś znaleźc, dzięki Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manika 27.06.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam! Ja działkę kupiłam w tym miesiącu i już brakuje mi tylko adaptacji projektu do działki (za tydzień odbieram mapkę od geodety i przekazuję mojejmu architektowi) Media załatwione . Więc jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku chcę postawić domek w SSZ. Czy w tym tempie zdąże jeszcze przed zimą ? Jak u Was przebiegała cała ta biurokracja związana z budową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.06.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam! Ja działkę kupiłam w tym miesiącu i już brakuje mi tylko adaptacji projektu do działki (za tydzień odbieram mapkę od geodety i przekazuję mojejmu architektowi) Media załatwione . Więc jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku chcę postawić domek w SSZ. Czy w tym tempie zdąże jeszcze przed zimą ? Jak u Was przebiegała cała ta biurokracja związana z budową ? Nie tak hop-siup Na PnB możesz czekać 65 dni,ja w starostwie gliwickim czekałem 64dni Następnie obchód hurtowni budowalnych,no chyba,że nie liczysz kosztów i do pierwszej lepszej uderzasz. Ekipę już masz ? Jeśli nie to nie radzę pierwszej lepszej,która ma wolny termin. Projekt przemyślany dogłębnie,tzn.jakie materiały,jakie ocieplenie,okna,jakie ogrzewanie itp ? To trochę czasu zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 27.06.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam! Ja działkę kupiłam w tym miesiącu i już brakuje mi tylko adaptacji projektu do działki (za tydzień odbieram mapkę od geodety i przekazuję mojejmu architektowi) Media załatwione . Więc jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku chcę postawić domek w SSZ. Czy w tym tempie zdąże jeszcze przed zimą ? Jak u Was przebiegała cała ta biurokracja związana z budową ? Ja zaczynałem pierwsze prace w zeszłym roku we wrześniu i SSZ był w grudniu. Da, się tylko musisz załatwić papiery, ustaw sobie ekipę, na spokojnie (masz 2 miesiące) znajdź i wynegocjuj ceny na materiały no i przygotuj trochę kasy:-) Dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam O 28.06.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 CześćZaczynam budowę w II połowie lipca w MysłowicachSzukam inspektora budowy - tereny szkód górniczych. Czy możecie kogoś polecić? Jakie koszty zwiazane z inspektorem można uznać za rozsądne?PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts