Fenix999 18.07.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 A mnie zostało to monstrum . Puszcze za 100wkę . http://i1107.photobucket.com/albums/h391/Fenix9999/szafy/drzwi1.jpg?t=1310931872 wymiary , wysokość 2,28 m ; szerokośc 1,09 m m=metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 18.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Czy wymiary to futryna czy drzwi, i czy są ocieplane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 18.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Cześć Ja tak troche poza tematami budowlanymi bo i budowa na finiszu.... Biore udział w konkursie Alior Banku..... jak 15 osób otworzy w aliorze bezpłatne konto to dostaje XBOXa Bardzo proszę o pomoc - w zamian stawiam flaszke Wystarczy otworzyć konto w Alior Banku z poniższego linka i zasilić je kwotą minimum 200zł na 1 dzień. http://shooter9.systempartnerski.pl/aliorbank/konto.html Konto jest bezpłatne i można je otworzyć bez wychodzenia z domu. Serdeczne dzięki wszystkim za pomoc Flaszka będzie z dostawą do domu - proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 19.07.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Flaszkę mam , ale jak podzielić XBOXa na 15 części ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 19.07.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja mam 15 kieliszków:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 19.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Zostało mi po przygotowaniu pod wylewki, chętnie odsprzedam: - 24 paczki styropianu dach/podłoga thermoorganica gold 10 cm. - 2 paczki styropianu parking thermoorganica silver 5 cm. Cena 50 zł/paczka. Odbiór w Mikołów-Bujaków. A normalnie w jakiej cenie ten styropian? Ile to wychodzi za m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 20.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Na allegro: 187 m3 z gold dach podłoga i 235 zł za parking silver. Pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 20.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 OstrzegamOmijajcie dużym łukiem firmę EM - BUD z Piekar Śląskich ul. Bytomska 63. Są oni dystrybutorem bram Wiśniwskiego, sprzedają parapety, okna, drzwi i ogrodzenia.Kupiłem u nich bramę Wiśniwskiego i okazało się, że brama nie domyka się jak powinna tzn. na środku bramy (gdy jest zamknięta) można włożyć palec miedzy panel a nadproże. Oczywiście zgłoszone jest to jako zły montaż, ale na razie winą obarczają mnie bo niby nadproże jest krzywe. Przyznaje im racę, gdyż na środku bramy nadproże ma odchył 2-3 milimetry, ale przy takim odchyleniu nie da się wzłożyć przecież palca!!! – sprawa jest w toku. Zamówiłem też u nich parapety. Do dnia montażu wszystko było okiej............ ale po odfoliowaniu parapetów okazało się, że są uszkodzone. Więc dzwonię do Pani właścicielki firmy EM Bud. Pani staje na wysokości zadania, zamawia wizytę przedstawiciela firmy produkującej parapety, gość przyjeżdża i stwierdza wadę.Dzwonię więc ponownie do właścicielki firmy i mówię że uszkodzonych parapetów nie chcę. A Pani stwierdziła, że ją to nic nie obchodzi i wszystkie formalności mam załatwić z przedstawicielem producenta. A przecież to u niej zamówiłem parapety i jej wpłaciłem zaliczkę !!!!!Pani przestała odbierać ode mnie telefon, nie oddzwaniała, gdy prosiłem o kontakt przez jej pracowników.Mam odczucie, że właścicielka tej firmy traktuje klientów jak zło koniecznie i czego to ja kupujący od nich chce. Takie podejście do klienta jest żenujące, a wręcz obraźliwe.Zatem jeśli komuś brakuje adrenaliny przy budowie domu czy remoncie mieszkania to .......... trafi pod dobry adres . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 21.07.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ostrzegam Omijajcie dużym łukiem firmę EM - BUD z Piekar Śląskich ul. Bytomska 63. Są oni dystrybutorem bram Wiśniwskiego, sprzedają parapety, okna, drzwi i ogrodzenia. Kupiłem u nich bramę Wiśniwskiego i okazało się, że brama nie domyka się jak powinna tzn. na środku bramy (gdy jest zamknięta) można włożyć palec miedzy panel a nadproże. Oczywiście zgłoszone jest to jako zły montaż, ale na razie winą obarczają mnie bo niby nadproże jest krzywe. Przyznaje im racę, gdyż na środku bramy nadproże ma odchył 2-3 milimetry, ale przy takim odchyleniu nie da się wzłożyć przecież palca!!! – sprawa jest w toku. Zamówiłem też u nich parapety. Do dnia montażu wszystko było okiej............ ale po odfoliowaniu parapetów okazało się, że są uszkodzone. Więc dzwonię do Pani właścicielki firmy EM Bud. Pani staje na wysokości zadania, zamawia wizytę przedstawiciela firmy produkującej parapety, gość przyjeżdża i stwierdza wadę. Dzwonię więc ponownie do właścicielki firmy i mówię że uszkodzonych parapetów nie chcę. A Pani stwierdziła, że ją to nic nie obchodzi i wszystkie formalności mam załatwić z przedstawicielem producenta. A przecież to u niej zamówiłem parapety i jej wpłaciłem zaliczkę !!!!! Pani przestała odbierać ode mnie telefon, nie oddzwaniała, gdy prosiłem o kontakt przez jej pracowników. Mam odczucie, że właścicielka tej firmy traktuje klientów jak zło koniecznie i czego to ja kupujący od nich chce. Takie podejście do klienta jest żenujące, a wręcz obraźliwe. Zatem jeśli komuś brakuje adrenaliny przy budowie domu czy remoncie mieszkania to .......... trafi pod dobry adres . Wspólczuję i polecam szybki kontakt z Federacją Konsumenta w Piekarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 21.07.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam, jesli ktoś posiada namiar na firmę od badań geotechnicznych,będę zobowiązany za namiar. Dzięki. Geotechnika z Zabrza Pan dr Soczawa tel 602 615 765 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 21.07.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Znacie jakąś przyzwoitą firmę która wykona zwykłe, poste ogrodzenie z siatki na podmurówce prefabrykowanej?Do tego jakąś firmę od wybrukowania z kostki granitowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 21.07.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Czy moglibyscie jeszcze raz podac namiary na ludzi od:- elektryki- wody- tynkow (maszynoo)- wylewek (maszynowo) Gosc od elektryki powiedzial mi 50 zl od punktu i polowe ceny materialu za centraleGosc od wody 50 zl od punktu (woda ciepla+zimna + odplyw - 150) a drugi 150 zl za ciepla i zimna wode za odplyw 30 czyli razem 180... Tynki - czy poszly w gore? Bo jeszcze niedawno gipsowe byly po 22 a niedawno gosc mi 25 rzucil....Wylewki 29-30 zl od metra + 2 zl za kazdy cm wiecej. Podajcie Wasze ceny i ew namiary - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 22.07.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 wmnich mam hydraulików, ale skąd jesteś bo nie lubią daleko jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 22.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Rozpocząłem poszukiwania wykonawcy SSO.Budowa w przyszłym roku,gmina Mierzecice.Ważne,aby byli dokładni,a dopiero potem konkurencyjni cenowo.Z góry dziekuje za pomoc,marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 22.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Znacie jakąś przyzwoitą firmę która wykona zwykłe, poste ogrodzenie z siatki na podmurówce prefabrykowanej? Do tego jakąś firmę od wybrukowania z kostki granitowej. Kilka stron temu ktos polecał: http://www.kostka-toporowice.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 22.07.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 wmnich - namiary poszły na priv Nadal chce się pozbyć:Zostało mi po przygotowaniu pod wylewki, chętnie odsprzedam:- 24 paczki styropianu dach/podłoga thermoorganica gold 10 cm. - 2 paczki styropianu parking thermoorganica silver 5 cm. Cena 50 zł/paczka. Odbiór w Mikołów-Bujaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsto1 22.07.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 mam super ekipe do budowy domu i druga do dachu info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 22.07.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Przymierzamy się do zakupu drzwi wewnętrznych. Początkowo chcieliśmy DEWRO, ale cenowo nie podołamy (10 drzwi). Dlatego wybór padł na Polskone Sempre. Ma może ktoś te drzwi? Gdzie je kupowaliście i kto je montował? Aha, ma ktoś może panele na podłogówkę firmy Balterio albo Quickstep, jakie wrażenia? Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 22.07.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 mam super ekipe do budowy domu i druga do dachu info na priv przyślij namiary.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 22.07.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Przymierzamy się do zakupu drzwi wewnętrznych. Początkowo chcieliśmy DEWRO, ale cenowo nie podołamy (10 drzwi). Dlatego wybór padł na Polskone Sempre. Ma może ktoś te drzwi? Gdzie je kupowaliście i kto je montował? Aha, ma ktoś może panele na podłogówkę firmy Balterio albo Quickstep, jakie wrażenia? Dzięki z góry! jezeli chodzi o drzwi to ja polecam DREWNO STYL Jaworzno ul.Katowicka U mnie montowali 13 szt polskone Sabia - polecam panele tez maja - super ceny i montaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts