f.5 03.10.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 niee nie parkiet to inna sprawa. Parkieciarz robi w białych rękawiczkach i po jego wyjsciu parkiet lśni. Jedynie Ty możesz go zniszczyc bo podłogę robimy na samym końcu. Okna to co innego. Moją interncją nie było przekonywanie Cię do podjęcia decyzji o wyborze okien plastikowych tylko wtrąciłem się lekko chcąc Cię uswiadomic co dzieje się na budowie i jak poszczególne ekipy obchodzą się z naszymi pieniędzmi . Ja osobiście marzyłem o oknach drewnianych lecz widząc szpary u kuzyna dałem sobie spokoj. Generalnie uwielbiam naturalne materiały i myslę ze drogi element wystroju zawsze się obroni nawet jak zle dobierzemy kolorystykę albo jak wogole nie pasuje to mozesz awsze miec argument ze jest naturalny i jest wyjątkowy. idąc tym tropem inwestuję w : granit na podjezdzie , płyty kamienne na tarasie szykowny produkt , naturalną cegłę we wnętrzach i ciut trawertynu oryginalnego. jak to skończę będę goły i wesoły - coś mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam z "zaświatów" Mam do opchnięcia pozostałości po podbitce . Mianowicie : 13 sztuk paneli podsufitki pełnej gamrata w kolorze ciemnobrązowym 5 sztuk podsufitki perforowanej gamrata w kolorze ciemnobrązowym szerokość panela 206 mm , długość 4,0 m 1 sztuka 5 złotych . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 05.10.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Nie polecam firmy Aquaclear z Tychów gdzie kupiliśmy przydomową oczyszczalnię ścieków, http://www.aquaclear.slask.pl/kontakt.html. Wbrew wcześniejszym zapowiedziom właścicielowi nie chce się przyjechać 7 km, żeby uruchomić urządzenie. Brak słów... Na szczęście znajomi mają to samo urządzenie i jakoś sobie poradzimy. Sprzedał produkt a potem ma klienta w d....e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 06.10.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Czy ktoś z Was montował POŚ w Mikołowie? Słyszałem, że w Łaziskach wymagają odległość studni chłonnej 5 metrów od domu i 2 od granicy. Tylko że to chyba starostwo tu decyduje, więc w Mikołowie też chyba to obowiązuje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 06.10.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam. Jestem obecnie na etapie szukania stali do wykonania zbrojenia na ławy. Mam obecnie cenę 2350zł +Vat /t fi 12. Ceny fi 6 jeszcze nie mam. Cena z transportem. Może ma ktoś namiar na stal w okolicy Gminy Psary, taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 06.10.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam Potrzebuję fachowców do ułożenia kostki brukowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 07.10.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Witam Potrzebuję fachowców do ułożenia kostki brukowej. Pozdrawiam Ktoś z Grupy Śląsk lub Zagłębie polecał: http://www.kostka-toporowice.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 08.10.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 POMOCY! -Kostka Brukowa Piccola Pastello Witam,proszę wykonawców i inwestorów o pomoc. Mianowicie zakupiłam 130 m2 kostki brukowej Libet Piccola Pastello z serii Colormix i kostki pomimo, że jest to pierwszy gat. i z tej samej linii produkcyjnej kostki różnią się w paletach. Trzy palety były bez nakropień i nie było dużego kontrastu w kolorach. W załączeniu wysyłam zdjęcia, proszę powiedzcie czy to jest normalne zjawisko, że kostki są nakrapiane i jest duży rozrzut kolorystyczny - od pastelowych do białych o odcieniu różu! Te nakropienia, szczególnie na tych jasnych kostkach wyglądają jak rdza. Uprzedzę Was,oczywiście przedstawiciel handlowy (w końcu jego zadaniem jest sprzedać towar) był i określił, że kostka jest ok, tylko brukarze mają ją układać zgodnie z ich zaleceniami. Z góry bardzo dziękuję.Nie ukrywam, że jest to dla mnie pilna sprawa. Wysyłam cd. zdjęć.Zdjęcie nr 594 to kostka ułożona z pierwszych trzech palet 591 z kolejnych już czterech, bo taki misz masz na tych paletach. I co o tym sądzicie?Pozdrawiam,Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 08.10.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jak dołączyć zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.10.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jak dołączyć zdjęcia? musisz te zdjęcia wrzucić na program picasso labo fotosik albo coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 09.10.2011 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 HEj, Dziś byłem w Gliwicach w C.H. Forum - darmowe porady przez Ulę i Maćka z programu DEKORATORNIA (TV4), fantastyczna sprawa, zabrałem projekt pod pachę i dawaj. Fajni ludzie, jutro tj. 9.10.2011 niedziela są od 10.30 do 15.30 . Szkoda że tylko ten weekend, siedzą przy okazji jakiejś promocji przy stanowiski ING i Sony, do tego dają gadżety ps wrzuce to na inne nasze sląskie grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 09.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Jako, że zmuszony zostałem do rozstania się z ekipą budowlanćów, proszę Was o pomoc lub namiar na murarza/-y mogących w trybie "na wczoraj" podmurować płatwie, wymurować trzy ściany szczytowe (do wysokości 270cm są wymurowane) oraz ścianę lukarny. Budowa w Mysłowicach Kosztowach. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 10.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 witam,szukam firmy do wykonania ogrodzenia - podeslijcie prosze namiary na kogoś sprawdzonego, budowa w okolicy Tychów pozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 10.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 jakie ogrodzenie klinkier panele beta fence siatka czy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 10.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cześć. Proszę o pomoc w znalezieniu ekipy do wykonania podłogi na stropie drewnianym oraz do ocieplenia dachu. W zasadzie poszukuję wykonawców robót wykończeniowych. Dajcie zać jeśli możecie kogoś polecić.Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 10.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ja juz pisalem we wczesniejszych postach ze moge polecic z czystym sumieniem ekipe od wykonczeniowki, do najtanszych nie naleza ale robota 1 klasa ( ceny maja tak z 20% wyzsze od sredniej) jak cos to moge puscic na priv namiary dalej natomiast czekam az ktos mi poleci solidnego stolarza do wykonania schodow debowych, na razie niestety cisza w eterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 11.10.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nam robił schody dębowe stolarz z Rybnika, jesteśmy bardzo zadowoleni, polecam, namiary posyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 11.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 jakie ogrodzenie klinkier panele beta fence siatka czy ??? słupki klinkierowe, przęsła metal do tego brama dwuskrzydłowa i furtka - całość ok.15m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 11.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 słupki klinkierowe, przęsła metal do tego brama dwuskrzydłowa i furtka - całość ok.15m Zerknij tu https://picasaweb.google.com/114780603567233739312/13072011OgrodzenieKlinkieroweClassicPatokaCrh Gośc jest z Tychów robil w pobliżu parę ogrodzen jesli chesz zobaczyc to zapraszam. Acha potrzbuje pomocnika do dzwigania cegieł i rozrabiania malty jak on to nazywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 13.10.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam, w związku z pewnymi problemami z ekipą budowlaną potrzebuję solidnego i dobrego murarza bądź namiar na sprawdzoną ekipę. Z góry dziękuję za informacje i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts