Gość Arturo72 23.04.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Dzięki za nr telefonu ,na czerwiec, to tempo budowy zabójcze widzę Czerwiec to była taka wstępna rezerwacja nie mniej na koniec czerwca,początek lipca planuję SSZ+instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 23.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Mam do oddania ziemię, którą można wykorzystać do zasypania fundamentów.Odbiór w Wojkowicach Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 23.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam wszystkich budujących.Chciałbym ostrzec przed nieuczciwym wykonawcą - Dariusz Distler z Dobieszowic, firma TynkMayster. Gość obieca Wam wszystko, umowy podpisze, udzieli gwarancji, a potem się wymiguje zmieniając firmę, nie odbiera telefonów, itp. Zatrudnia pseudofachowców.Jakość pracy fatalna. Ściany i sufity niewykończone.Oczywiście z gwarancji i umowy nic sobie nie robi. Jak możecie to strzeżcie się przed tym fachowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 24.04.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Gdzie można tanio kupić stal???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 24.04.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Gdzie można tanio kupić stal???? Ja kupowałem w zeszłym roku w Lazar Żory,było tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 24.04.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzięki Arturo72 sprawdzę to sobie Ceny stali w raz z sezonem rosną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 24.04.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam Bardzo proszę wszystkich forumowiczów zadowolonych z efektów pracy swoich ekip budowlanych o namiary na sprawdzone ekipy budowlane do stanu surowego zamkniętego. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Mam pobożne życzenie rozpocząć budowę za ok 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 25.04.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 - Witam sąsiada ;)Polecana ekipa na grupie rybnickiej to Pan Adam 697-993-310,robił kilka domków i bez zastrzeżeń,ogólnie jest chwalony,ja jestem wstępnie umówiony na czerwiec. witam, a jakie aktualnie ceny tynków wewnętrznych obowiązują, cementowo-wapiennych lub gipsowych. U mnie jeszcze daleka droga do tynkowania ale może w tym roku się uda. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 25.04.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam Bardzo proszę wszystkich forumowiczów zadowolonych z efektów pracy swoich ekip budowlanych o namiary na sprawdzone ekipy budowlane do stanu surowego zamkniętego. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Mam pobożne życzenie rozpocząć budowę za ok 2 miesiące Mogę polecić naszą ekipę, z której jesteśmy bardzo zadowolenia, tel. na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jak by ktoś widział kostkę granitową 8/10 szarą poniżej 400 zł / tona proszę o wiadomośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 30.04.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Poszukuję sprawdzonego architekta/projektanta wnętrz. Czy ktoś może korzystał z takich usług i jest zadowolony z efektu końcowego i finansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 30.04.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 witam Wszystkich serdecznie:)jesteśmy obecnie na etapie malowania, kafelkowania czyli wykończeniówki. Niejedna juz ekipa przewinęła sie przez nasza budowę. Bywało różnie. Chciałabym podzielić się z Wami moimi wrażeniami po współpracy z firmą Pana Leszka Kuny Polgips z Tarnowskich Gór. Z przyjemnością mogę polecić każdemu tych fachowców. Dobry kontakt, terminowość i rzetelność jaką wykazali przywróciła mi wiarę w budowlańców. Panowie robili u nas sufity (na stropie drewnianym i między belkami w salonie). Po zakończonej pracy zostawili po sobie porządek (byłam pod wrażeniem), a to się nie często zdarza. Kontakt do nich otrzymałam na forum i przekazuje go dalej, bo jak najbardziej są godni polecenia:)Leszek Kuna Polgips Tarnowskie GóryTel.: 609-184-085E-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KosGos 02.05.2012 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 witam, a jakie aktualnie ceny tynków wewnętrznych obowiązują, cementowo-wapiennych lub gipsowych. U mnie jeszcze daleka droga do tynkowania ale może w tym roku się uda. pozdrawiam Gipsowe ok 25zl m2 a wapienne ok 26zl m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko17 03.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Szukam namiaru na sprawdzonych fachowców od Instalacji Wod-kan. Poleci ktoś? Z góry dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 04.05.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Szukam namiaru na sprawdzonych fachowców od Instalacji Wod-kan. Poleci ktoś? Z góry dzięki;) Będzie łatwiej jak powiesz, w jakim rejonie jest budowa. Ta grupa ciągnie się od Siewierza do Pszczyny.... nie każdy fachowiec lata 100km na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko17 04.05.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Będzie łatwiej jak powiesz, w jakim rejonie jest budowa. Ta grupa ciągnie się od Siewierza do Pszczyny.... nie każdy fachowiec lata 100km na budowę. a no tak racja... do Pszczyny i jeszcze dalej... A więc budowa właśnie w okolicach Pszczyny, Tychów Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 04.05.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Witam Czy ktoś moze polecić sprawdzoną ekipę od tynków z okolic Dąbrowy Górniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 04.05.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Gipsowe ok 25zl m2 a wapienne ok 26zl m2 Dzięki za info. Rozwinę swoje zapytanie o to czy ceny są podawane wraz z materiałem czy to jest kwota za robociznę? Mam ofertę na 21zl m2 - robocizna, tynki wapienne zacierane kwarcem (piasek kwarcowy) i tak się zastanawiam czy to dobra oferta. Może ktoś z forumowiczów poleciłby sprawdzoną ekipę od tynków wewnętrznych z Gliwic lub okolicy. Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_rsl 04.05.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Poszukuję sprawdzonego architekta/projektanta wnętrz. Czy ktoś może korzystał z takich usług i jest zadowolony z efektu końcowego i finansowego Z czystym sercem mogę polecić firmę ProjektArtis.pl www.projektartis.pl. Wykonują projekty lącznie z wdrożeniem, doborem i zakupem materiałów. Możesz zerknąć na przykładowe realizacje zamieszczone na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 04.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dzięki za info. Rozwinę swoje zapytanie o to czy ceny są podawane wraz z materiałem czy to jest kwota za robociznę? Mam ofertę na 21zl m2 - robocizna, tynki wapienne zacierane kwarcem (piasek kwarcowy) i tak się zastanawiam czy to dobra oferta. Może ktoś z forumowiczów poleciłby sprawdzoną ekipę od tynków wewnętrznych z Gliwic lub okolicy. Dzięki, pozdrawiam Rafał, Zabrze, tel: 791721666 Głównie tynki, poza sezonem sufity, ocieplenia, posadzki. Normalna firma, normalni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts