Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich budujących.

Chciałbym ostrzec przed nieuczciwym wykonawcą - Dariusz Distler z Dobieszowic, firma TynkMayster.

Gość obieca Wam wszystko, umowy podpisze, udzieli gwarancji, a potem się wymiguje zmieniając firmę, nie odbiera telefonów, itp. Zatrudnia pseudofachowców.

Jakość pracy fatalna. Ściany i sufity niewykończone.

Oczywiście z gwarancji i umowy nic sobie nie robi.

Jak możecie to strzeżcie się przed tym fachowcem.

-

Witam sąsiada ;)Polecana ekipa na grupie rybnickiej to Pan Adam 697-993-310,robił kilka domków i bez zastrzeżeń,ogólnie jest chwalony,ja jestem wstępnie umówiony na czerwiec.

witam, a jakie aktualnie ceny tynków wewnętrznych obowiązują, cementowo-wapiennych lub gipsowych. U mnie jeszcze daleka droga do tynkowania ale może w tym roku się uda.

pozdrawiam

Witam

Bardzo proszę wszystkich forumowiczów zadowolonych z efektów pracy swoich ekip budowlanych o namiary na sprawdzone ekipy budowlane do stanu surowego zamkniętego. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Mam pobożne życzenie rozpocząć budowę za ok 2 miesiące :)

Mogę polecić naszą ekipę, z której jesteśmy bardzo zadowolenia, tel. na priv.

witam Wszystkich serdecznie:)

jesteśmy obecnie na etapie malowania, kafelkowania czyli wykończeniówki. Niejedna juz ekipa przewinęła sie przez nasza budowę. Bywało różnie.

Chciałabym podzielić się z Wami moimi wrażeniami po współpracy z firmą Pana Leszka Kuny Polgips z Tarnowskich Gór. Z przyjemnością mogę polecić każdemu tych fachowców. Dobry kontakt, terminowość i rzetelność jaką wykazali przywróciła mi wiarę w budowlańców. Panowie robili u nas sufity (na stropie drewnianym i między belkami w salonie). Po zakończonej pracy zostawili po sobie porządek (byłam pod wrażeniem), a to się nie często zdarza. Kontakt do nich otrzymałam na forum i przekazuje go dalej, bo jak najbardziej są godni polecenia:)

Leszek Kuna Polgips

Tarnowskie Góry

Tel.: 609-184-085

E-mail: [email protected]

Gipsowe ok 25zl m2 a wapienne ok 26zl m2

Dzięki za info.

Rozwinę swoje zapytanie o to czy ceny są podawane wraz z materiałem czy to jest kwota za robociznę? Mam ofertę na 21zl m2 - robocizna, tynki wapienne zacierane kwarcem (piasek kwarcowy) i tak się zastanawiam czy to dobra oferta. Może ktoś z forumowiczów poleciłby sprawdzoną ekipę od tynków wewnętrznych z Gliwic lub okolicy.

Dzięki, pozdrawiam

Poszukuję sprawdzonego architekta/projektanta wnętrz. Czy ktoś może korzystał z takich usług i jest zadowolony z efektu końcowego i finansowego :)

Z czystym sercem mogę polecić firmę ProjektArtis.pl www.projektartis.pl. Wykonują projekty lącznie z wdrożeniem, doborem i zakupem materiałów. Możesz zerknąć na przykładowe realizacje zamieszczone na stronie.

Dzięki za info.

Rozwinę swoje zapytanie o to czy ceny są podawane wraz z materiałem czy to jest kwota za robociznę? Mam ofertę na 21zl m2 - robocizna, tynki wapienne zacierane kwarcem (piasek kwarcowy) i tak się zastanawiam czy to dobra oferta. Może ktoś z forumowiczów poleciłby sprawdzoną ekipę od tynków wewnętrznych z Gliwic lub okolicy.

Dzięki, pozdrawiam

Rafał, Zabrze, tel: 791721666

Głównie tynki, poza sezonem sufity, ocieplenia, posadzki.

Normalna firma, normalni ludzie.