Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Z czystym sumieniem polecam do elektryki firmę teleinstal z ornontowic (Benedykt Kasprzycki).

Ta firma robiła instalacje w moim mieszkaniu, zajmowała sie także elektryka na dwóch znajomych budowach. Nikt nie miał do nich zastrzeżeń.

Przy okazji chciałem zapytać o polecanych fachowców do płyty fundamentowej oraz o firmę która robi prefabrykowane wiezby. Z góry dziękuje za namiary.

Gość Arturo72
Przy okazji chciałem zapytać o polecanych fachowców do płyty fundamentowej.

Do płyty fundamentowej polecam swoją ekipę,spisali się bez zastrzeżeń.Można powołać się na Artura,zdjęcia z kolejnych etapów wykonywania płyty są w moim dzienniku :)Marek Depo 695-375-955

Płyta to był mój konik ;)

Witam, mamy okna z eurocolor. Jesteśmy bardzo zadowoleni, przede wszystkim jakością wykonania. Ale my szukaliśmy okien energooszczędnych. Kupiliśmy okna na profilu RAHAU ECONO 86. Eurocolor ma również okna o trochę słabszych parametrach np. ECONO 70 też na profilu RAHAU i znacznie tańsze.

Śmiało mogę polecieć firmę. My kupowaliśmy od przedstawiciela z Pilchowic i dostaliśmy dobre rabaty.

Aneta

Witam, moge prosić o namiary na priwa,

Pozdrawiam

Gość Arturo72
Jeśli to nie problem to Ja też poproszę namiary na solidną ekipę/ekipy od stanu 0 poprzez inne roboty dot. budowy :) będę niezmiernie wdzięczna :)

Żaden problem,PW poszło ale widzę,że parę postów wyżej podałem namiary :)

Ja robiłem z tą ekipą do SSZ ale wiem,że wykonują kompleksowo pod klucz.

Nie mam żadnych zastrzeżeń,mój kierbud podobnie.

Efekty pracy dosyć dobrze obfotografowane w moim dzienniku ;)

Witam

Czy ktoś z czystym sumieniem może mi polecić firmę do postawienia domu w stan SSO jak nie dalej (...) byłabym niezmiernie wdzięczna.

Mam jeszcze pytanie czy budował ktoś z Was dom z bk SOLBET600 24/24/59 ???

Z czystym sumieniem mogę polecić swoją ekipę (tzn. która mi budowała), wiem że mają pełne ręce roboty ale zapytać możesz, namiary na priv

Jeśli to nie problem to Ja też poproszę namiary na solidną ekipę/ekipy od stanu 0 poprzez inne roboty dot. budowy :) będę niezmiernie wdzięczna :)

Polecam naszego wykonawce, zdjecia w stopce, prace bez zastrzezen i w kazdej chwili do sprawdzenia bo jeszcze u nas trwaja prace wykończeniowe :-)

Numer podam na priv.