Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Arturo72
Witam, poszukuję ekipy do budowy domu do stanu SSO, mam wyceny od 42-48tys za domek 139m2 (po podłodze) to chyba całkiem sporo:(

Pozdrawiam:)

Ja bym powiedział,że są to normalne ceny za taki dom.

Witam, poszukuję ekipy do budowy domu do stanu SSO, mam wyceny od 42-48tys za domek 139m2 (po podłodze) to chyba całkiem sporo:(

Pozdrawiam:)

Ja też uważam że to są w miarę normalne ceny. Kwestią są szczegóły. Czyli czy mają własny sprzęt np. agregat, betoniarka , koparka to wtedy można powiedzieć że ceny dobre. U nas SSO przy 150m2 zapłaciliśmy 53 tys. Uważałbym na te najtańsze oferty bo często są to słabe ekipy a dodatkowo kombinują na budowie by sobie jak najbardziej uprościć robotę.

Jeszcze raz przestrzegam przed firmą montującą oczyszczalnie Traidenis:

http://www.aquaclear-slask.pl/kontakt.html

Po 1,5 roku użytkowania studnia chłonna nie działa. Usłyszałem od oszusta z Orzeszkowej, że rzekomo zbyt późno oczyściłem osad (po 12 miesiącach tak jest napisane w ulotce, którą od niego otrzymałem!!!). Po prostu brak słów.

Jeśli chcecie uniknąć kłopotów, to unikajcie tę firmę szerokim łukiem!

POPROSZĘ O NAMIARY NA SPRAWDZONE FIRMY. MUSZĘ NA NOWO WYKONAĆ ODPROWADZENIE OCZYSZCZONEJ WODY. SPRAWA JEST PILNA. DZIĘKI Z GÓRY.

Z pozostałości po budowie i mnie coś zostało.

Mam do sprzedania blaszaka o wymiarach 2x3 w dobrym stanie oraz 20 paczek styropianu grafitowego genderka fasada EPS 032 o grubości 15 cm (bez frezu).

Zainteresowanych zapraszam na priv lub o tel. 608 614 146.

Blaszaka już nie ma, ale styropian jeszcze jest :-)