swiki 28.08.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Poszukuję kierownika budowy do małej roboty. Kogo możecie polecić? Będę wdzięczna za namiary. Mogę polecić mojego kierownika (także projektanta) Pana Adama z Będzina tel - 504-008-480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 28.08.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Sprzedam ok. cztery palety po 72 szt. pustaków LEIERA 25P+W cena za szt. 3zł oraz około 130 szt. stempli ciętych na 2,7m za całość 300 zł. Odbiór w Rudzie ŚląskiejAk tualne jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.08.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ak tualne jeszcze ? Ulala,czyżby nowy dom tym razem na wodnej podłogówce ? Kupę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 28.08.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ulala,czyżby nowy dom tym razem na wodnej podłogówce ? Kupę lat Rozbudowywuje sie - moj kurnik zbyt ciasny sie zrobil hehe A powaznie to najprawdopodobniej dobiegamy powoli do finiszu odkupienia działki od sąsieda - więcej działki to człowiekowi sięi więcej domu chce Na wiosne chcemy ruszyc z rozbudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 28.08.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 witam,poszukuje sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza, prosze o namiary;) psPrzy okazji zapytam ekogroszkowcow czy Wasze instalacje wykonawcy polecali zrobic w miedzi czy w stali ocynkowanej zaciskanej. Bardzo jestem ciekaw, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 30.08.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 U mnie kombinacja: piony miedź, do rozdzielaczy PP, od rozdzielaczy do grzejników alupex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 31.08.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Instalacja gazowa miedziana działa u mnie od 17lat wiec z takim nastawieniem szukałem instalatora do nowej kotłowni. dziś Pan od CO zmienia zdanie i proponuje mi zrobienie kotłowni w takim systemie - http://pl.kan-therm.com/system_kan_therm_steel.html. Co Wy na to, czy słyszeliście o takich wynalazkach? Potrzebne są specjalne zaciskaczki, które są podobno drogie. To co przemawia za kształtkami stalowymi to to ze w przeciwieństwie do miedzianych lutowanych te stalowe nie maja prawa cieknąc po iluś tam latach - http://pl.kan-therm.com/system_kan_therm/systems/system_kan_therm_steel/zlaczki.html. Wiem ze dobrze zlutowana miedź nie powinna przeciekać. Wątpliwe dla mnie jest zachowanie się ocynku w rurze w temp. powyżej 55stp. C. KAN-therm Steel to kompletny, nowoczesny stalowy system instalacyjny składający się z precyzyjnych rur i złączek produkowanych z wysokiej jakości stali węglowej (pokrytych na zewnątrz antykorozyjną warstwą cynku) czy wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaretta81 31.08.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam, potrzebuję garaż blaszany używany na budowę, jakby ktoś miał odsprzedać to proszę o kontakt. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekGBytom 01.09.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 WitamSprzedam około 50 szt pustak Leier 25 P+W po 2,5 szt. oraz gratis 20 szt. pustak terriva. Odbiór Tarnowskie Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obludek 02.09.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Kan Therm to popularny producent, raczej dobre opinie użytkowników. Jeszcze nie słyszałem żeby komuś się coś rozciekło. Sam też mam c o i wu w systemie tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esowa 04.09.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam,Mam na zbyciu tymczasową studzienkę wodomierzową, porządnie ocieploną, fi 400, h=1400, bez wyposażenia. Studzienka była w ziemi jeden sezon zimowy i po docelowym podłączeniu domu, przestała być potrzebna. Odbiór w Piekarach Śl. Mogę też ( po kosztach ) dowieźć w promieniu 15 km. Cena 250 zł.Ewentualne pytania: tel 535002410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 05.09.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Szukam solidnej ekipy do brukowania. Kogo możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dd1 07.09.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Mam do zbycia drzwi zewnętrze z ościeżnicą, dobre na czas budowy, używane kilka miesięcy, zakupione w ciastoramie. Wymiary "90" 102,5 cm całkowita szerokość. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 10.09.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Witam, oddam gruz za darmo. Okolice Psar. Więcej informacji na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 14.09.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Jakby ktoś chciał kamień przesiewany (12 lub 36) do utwardzenia drogi to pisac na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrasshopperXTR 20.09.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Witam, kupię 250 sztuk stempli na strop. Ok 50 szt powyżej 2,5m i 200 szt po 3 m. Proszę o kontakt na PW. Najlepiej blisko Tarnowskich Gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smer 21.09.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Dobrzy ludzie. Podrzućcie proszę jakichś namiarów na kogoś, kto nie spierniczy płytek na podłogówce, a i łazience da radę... No i nie dobije mnie finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bena78 22.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Witam wszystkich, dopiero dzisiaj się zarejestrowałam na forum. Poszukuję porządnej firmy budowlanej najlepiej w dobrej cenie. Jeżeli mogę to bardzo proszę o namiary. Budowa w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 30.09.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dzięki Byłem z normie w Gliwicach, miałem wrażenie że handlowcy żyją w jakimś innym świecie, niezrozumiałym dla mnie:) A w oknoplaście to uważam że cena jest za wysoka nawet jak za dobry produkt. A czy ktoś użytkuje okna Petecki? Ja za kilka tygodni będe uzytkował od Peteckiego, rozsądna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Kul 02.10.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam Ślązaków i nie-Ślązaków, Czy ktoś może polecić sprawdzoną firmę zajmującą się położeniem parkietu przemysłowego z naszych okolic? Będę wdzięczna za pomoc - trochę nam się śpieszy, do położenia ok. 60 m wąskich klepek dębu wędzonego, w tym część na podłogówce (tak, tak, wiem, co większość o tym myśli;). To nasze pierwsze m i nie mamy zbytnio doświadczenia w takich robotach, więc szukamy godnych zaufania fachowców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts