Jumanji 02.10.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Właśnie dostałam wycenę okien z roletami z firmy Oknoplast i prawie spadłam z krzesła. Niestety chyba czeka mnie szukanie innej firmy. Możecie napisać z jakich firm macie okna i dlaczego akurat takie wybraliście? Jest tyle tego na rynku i jak tu wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam.SZukam ekipy od C.O. jeśli macie kogoś godnego polecenia to proszę o namiar.Planuję podłogówkę , bufor ciepła .PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 06.10.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Właśnie dostałam wycenę okien z roletami z firmy Oknoplast i prawie spadłam z krzesła. Niestety chyba czeka mnie szukanie innej firmy. Możecie napisać z jakich firm macie okna i dlaczego akurat takie wybraliście? Jest tyle tego na rynku i jak tu wybrać? Ale wycena chyba jest od dealera, nie firmy Oknoplast, a to różnica. My akurat byliśmy zdecydowani na Oknoplast, nie zaprzeczam że do najtańszych nie należą, ale mieliśmy dobre doświadczenia w mieszkaniu i opinie znajomych również się z tym pokrywały. Pisaliśmy do różnych przedstawicieli Oknoplastu na Śląsku i wyceny naprawdę różniły się dość sporo. Druga sprawa to ekipa montująca, tutaj też trzeba znaleźć taką firmę, która nie zepsuje dobrych okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obludek 06.10.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Szukam dobrych drzwi wejściowych, co polecacie? Przejrzałem oferty gerdy, kmt, delty ale w moim przedziale cenowym szału niema. Wszystko jakieś cienkie ,55 mm to norma, może na zamówienie u stolarza, dajcie jakieś namiary na solidnego fachowca w naszym regionie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 06.10.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ja kupiłem KMT 55 i jestem zadowolony. Dobrej jakości drewniane są droższe od stalowych, a znalezienie stolarza który zrealizuje indywidualne zamówienie z dobrej jakości drewna, graniczy z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 07.10.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Szukam dobrych drzwi wejściowych, co polecacie? Przejrzałem oferty gerdy, kmt, delty ale w moim przedziale cenowym szału niema. Wszystko jakieś cienkie ,55 mm to norma, może na zamówienie u stolarza, dajcie jakieś namiary na solidnego fachowca w naszym regionie. pozdrawiam U nas drzwi zewn. to Waissner grubość 88mm ale nie wiem czy mieszczą się w twoim przedziale cenowym. Maja dobra izolacyjność cieplną już przetestowaną w zeszłej zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 07.10.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Właśnie dostałam wycenę okien z roletami z firmy Oknoplast i prawie spadłam z krzesła. Niestety chyba czeka mnie szukanie innej firmy. Możecie napisać z jakich firm macie okna i dlaczego akurat takie wybraliście? Jest tyle tego na rynku i jak tu wybrać? My mamy VEKA bo takie mamy w obecnym mieszkaniu i je sobie chwalimy a dwa to zaufana i sprawdzona wcześniej firma montażowa z Bytomia. Miałem dla porównania wycenę z Oknoplastu i była tylko ciut ciut gorsza. Przewazyła głównie kwestia zaufania do ekipy montującej. O trzeciej ofercie na okna z Drutexu to szkoda klawiatury. Jak by co to na priva mogę dac namiary na firmę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 08.10.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Serdecznie witam:) przypominam wszyskim którzy są zainteresowani zwrotem podatku VAT za materiały budowlane, że niespełna 3 miesiące pozostały na zrobienie zakupów materiałów budowlanych, umożliwiających budującym i remontującym domy lub mieszkania zwrot VAT na dotychczasowych zasadach. Od początku 2014 r. zwrot podatku z tego tytułu będzie przysługiwał tylko osobom do 36. roku życia i tylko przy budowie domu lub adaptacji budynku niemieszkalnego na cele mieszkalne. Jest to ostatnia szansa, aby otrzymać zwrot za remont. Po więcej informacji odnośnie rozliczenia faktur zapraszam na prive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 10.10.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam. Pilnie potrzebuje ekipe do tynkow, ktora cenowo jest "normalna" a co najwaznjejsze to dobrze kladzie... mieszkam w poblizu chorzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 11.10.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam. Pilnie potrzebuje ekipe do tynkow, ktora cenowo jest "normalna" a co najwaznjejsze to dobrze kladzie... mieszkam w poblizu chorzowa. Polecam ekipę z mojej budowy -chłopaki z Chrzanowa ale u mnie w Sosnowcu robili i jestem zadowolona. Wtedy było 21 zł/m gipsowych 660250101. Zresztą ja też z polecenia z forum korzystałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiamo 11.10.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam, Mam do zbycia deski po budowie, jest tego kilka m3, mam również do zbycia pustak do komina Rondo Plus 18-20 kod 1870020 - szt 11.Zainteresowanych zapraszam pod nr.501201634 - wszystko do odebrania w Orzeszu. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarlet 12.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Chciałabym się dowiedzieć czy jest tu ktoś z okolic ul . Kolejowej w Psarach ? Mam kilka pytań, może być na priv ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 13.10.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Mam do zbycia stemple budowlane:dł. 2,8m po 4,50 zł dł. 2,5m po 3,90 złdeski szalunkowe ( długie i krótkie ) - cena do uzgodnieniaLokalizacja - Mysłowice Wesoła. tel 535 202 059tel 606 210 918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 16.10.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Pozostało mi 30 mb rury Alpex Wavin. Cena 50 zł. Odbiór Sosnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 16.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Poszukuje opinii o kominkach z płaszczem wodnym:Romotop KV 025 W02 lub BEF Aquatic WH V 100. Czy ktoś może użytkuje taki kominek i ma jakieś spostrzeżenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 16.10.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Właśnie dostałam wycenę okien z roletami z firmy Oknoplast i prawie spadłam z krzesła. Niestety chyba czeka mnie szukanie innej firmy. Możecie napisać z jakich firm macie okna i dlaczego akurat takie wybraliście? Jest tyle tego na rynku i jak tu wybrać? Ja właśnie jestem tuż po zamówieniu okien, na początku nastawiłam się tylko na Oknoplast, zebrałam też inne oferty m.in. z Drutexu oraz na okna na niemieckich profilach Salamander Brugmann. Oknoplast mnie powalił cenowo, Drutex nie daje z kolei gwarancji na duże połacie szybowe bez dzielenia skrzydła. Zdecydowałam się na Salamander Bluevolution z pakietem 3 -szybowym, profil 92 mm, szyba Uf=0,5 W, profil 6-komorowy - praktycznie okno pasywne. Wygląd zewnętrzny do złudzenia przypomina okno drewniane, kilka tysięcy mniej od Oknoplastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PHU Lider 17.10.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Szanowni PaństwoZ uwagi na wiele niepozytywnych opinii na temat firmy „Grupa Factor” z Sosnowca, która była właścicielem salonu okien MS w Gliwicach, oraz jest właścicielem salonów w Sosnowcu oraz w Olkuszu, chcielibyśmy poinformować, że od 20.10.2013 wznawia działalność salon okien MS w Gliwicach, ul. Tarnogórska 239 pod sterami nowego właściciela- „PHU Lider” z siedzibą w Gliwicach. Jednocześnie informujemy, że nowy salon MS w Gliwicach od chwili jego odkupienia od firmy „Grupa Factor” nie jest związany z wspomnianą firmą. Prosimy o nie łączenie firmy „PHU Lider”, właściciela salonu, oraz samego salonu w Gliwicach z firmą z Sosnowca. Od dnia 20.10.2013 firma „PHU Lider” oraz salon okien MS w Gliwicach ul. Tarnogórska 239 zostają oficjalnym Partnerem Handlowym firmy MS Więcej niż Okna. Stosowna informacja zostanie umieszczona na stronie internetowej firmy „MS Więcej niż Okna” Zapraszamy do naszego salonu w Gliwicach ul. Tarnogórska 239. Salon jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do soboty w następujących godzinach: Poniedziałek, wtorek, czwartek , piątek- 11-17; Środa: 11-19; Sobota- 9- 13 Kontaktować się można z nami również telefonicznie: 537 857 478 lub mailowo: [email protected]W najbliższym czasie do Państwa dyspozycji oddanie zostanie również strona internetowa: http://www.okna-lider.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neumann55 18.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Szukam dobrych drzwi wejściowych, co polecacie? Przejrzałem oferty gerdy, kmt, delty ale w moim przedziale cenowym szału niema. Wszystko jakieś cienkie ,55 mm to norma, może na zamówienie u stolarza, dajcie jakieś namiary na solidnego fachowca w naszym regionie. pozdrawiam Witam Polecam stolarza z Miedar . Robi drzwi ,schody i co potrzebne jest do wykończenia domu. Tel. Daniel 606-960-106 i Grzegorz 692-579-469. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janice 19.10.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Chciałabym się dowiedzieć czy jest tu ktoś z okolic ul . Kolejowej w Psarach ? Mam kilka pytań, może być na priv ! Pozdrawiam Ja też chętnie poznam takie osoby, gdyż poszukuję działki w tamtej okolicy. Ma ktoś może namiary na jakieś fajne działki w Psarach, Gródkowie, Strzyżowicach, Sarniowie albo Preczowie. Szczerze powiem obejrzałam już kilkadziesiąt działek z biurami nieruchomości i mam takie wrażenie, że ludzie fajnych działek nie sprzedają, a może źle szukam? Nie wymagam cudów ale chciałabym przyzwoitą na szerokość działkę z wjazdem od strony północnej, bez wielkich spadków terenu i niezbyt daleko od mediów. Jeszcze takiej nie spotkałam. Będę wdzięczna za jakieś wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 21.10.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam,Szukam wykonawcy do zrobienia tarasu drewnianego i wiaty dla samochodów. Możecie polecić kogoś sprawdzonego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts