Ladybird76 07.01.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam Proszę o namiary na DOBRE i sprawdzone ekipy budowlane które postawią mi dom. Interesuje mnie jeszcze kontakt na kierownika budowy najlepiej dociekliwego, skrupulatnego i nie zaprzyjaźnionego z firmą budowlaną. Będę wdzięczny za wszelkie kontakty. Nie potrafię ci wysłać wiadomości na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 07.01.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Coś mi się zacięło i chyba zasypałam cie wiadomościami. Podesłałem ci namiar na Jarka - mojego góral i do mnie jakbyś miał pytania co do ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja3m 08.01.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Kasiu ale Ci zazdroszczę Ja dopiero mam stan surowy zamknięty...Nie wyznaczyłam sobie żadnego konkretnego terminu zakończenia budowy...idę na żywioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabartek 08.01.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jeśli ktoś dopiero myśli o budowie domu i jest na etapie wyboru projektu to zalecam przeprowadzenie wcześniej badań geotechnicznych gruntu (opinia geotechniczna). Zgodnie z obowiązującym prawem od 29 kwietnia 2012 r. są one wymagane dla wszystkich obiektów budowlanych. Chyba jednak trochę reklama firmy. PnB dostaliśmy 30.12.2013 i nie potrzebowalismy takiej opinii. Nawet nie robiliśmy takich badań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 09.01.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Budowałam na terenach bylych gorniczych i tez ie potrzebowałam. Reklama tego typu tutaj zbędna.... sama treść brzmi jak reklama... Maju Ja miałam plan i cel i udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomcio2015 14.01.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Witam Proszę o namiary na DOBRE i sprawdzone ekipy budowlane które postawią mi dom. Interesuje mnie jeszcze kontakt na kierownika budowy najlepiej dociekliwego, skrupulatnego i nie zaprzyjaźnionego z firmą budowlaną. Będę wdzięczny za wszelkie kontakty. Polecam firmę Heliodor. Mi budowali dom a teraz będą wykańczać. Jestem zadowolony i mogę z czystym sercem polecić. Zna ktoś dobrego elektryka? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja8 19.01.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam! Poszukuję ekipy budowlanej do SSO oraz kierownika budowy Macie może sprawdzonych ludzi? Z góry dziękuję za wszelkie kontakty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 22.01.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Witam,Zbliżam się do etapu położenia płytek w domu, i potrzebny Glazurnik , proszę o namiary, jakieś 170m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 25.01.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam! Poszukuję ekipy budowlanej do SSO oraz kierownika budowy Macie może sprawdzonych ludzi? Z góry dziękuję za wszelkie kontakty Pozdrawiam polecam firmę budowlana z przeszło 20 letnim doświadczeniem w budowaniu domów i chyba dosyć normalni cenowo- nam tez budowali oraz elektryków 604610524 adam i paweł. naprawde polecam obie ekipy i mozna im zaufac bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 25.01.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 cd. firma budowlana tel 605831985 daniel oraz Eugeniusz 603638180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DSQ 02.02.2015 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Dzień dobry,Zaczynam w tym roku. Na początek pytanie, czy może ktoś polecić sprawdzoną firmę od przyłączy wod-kan?Budowa w Tychach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Letty 03.02.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Drodzy Forumowicze, chciałabym się zorientować jakie ponieśliście koszty na instalację wod.kan +c.o. (podłogówka, kocioł na ekogroszek plus pompa ciepła do podgrzania wody). Mój dom to ok 110 m2. Mam kila wycen, ale wydają mi się przesadzone. Będę wdzięczna za każde info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TWR 05.02.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Witam Poszukuję dobrego i taniego stolarza ( oczywiście o ile tacy istnieją ) do wykonania schodów drewnianych do domu.Teren Katowice Podlesie.Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TWR 05.02.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Witam Poszukuję dobrego i taniego stolarza ( oczywiście o ile tacy istnieją ) do wykonania schodów drewnianych do domu.Teren Katowice Podlesie.Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 11.02.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Sprzedam kompletną skrzynkę na przyłącze elektryczne (licznik) wraz z 25 m kabla i osprzętem do montażu. Cena 350 zł. Lokalizacja Sosnowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 11.02.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Sprzedam kompletną skrzynkę na przyłącze elektryczne (licznik) wraz z 25 m kabla i osprzętem do montażu. Cena 350 zł. Lokalizacja Sosnowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 11.02.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Sprzedam kompletną skrzynkę na przyłącze elektryczne (licznik) wraz z 25 m kabla i osprzętem do montażu. Cena 350 zł. Lokalizacja Sosnowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 11.02.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Sprzedam kompletną skrzynkę na przyłącze elektryczne (licznik) wraz z 25 m kabla i osprzętem do montażu. Cena 350 zł. Lokalizacja Sosnowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piłka 12.02.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Drodzy Forumowicze, chciałabym się zorientować jakie ponieśliście koszty na instalację wod.kan +c.o. (podłogówka, kocioł na ekogroszek plus pompa ciepła do podgrzania wody). Mój dom to ok 110 m2. Mam kila wycen, ale wydają mi się przesadzone. Będę wdzięczna za każde info na priv Hej, mnie wyceniono 20.000 robocizna z materiałem wod-kan i CO podobnie jak u Ciebie podłogówka i kocioł ekogroszek, wszystko za całość ta kwota, wydaje mi się niewiele, czterech facetów, robili CO u mojego brata i wszystko OK, ale szczerze przyznaję, że jesteśmy na początku wycen i czekamy na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arena2011 17.02.2015 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina. Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam. Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy. Przestrzegam Sprawa na policji o wyłudzenie i w sądzie cywilnym o odszkodowanie działają pod nazwą Informacje i opinie o firmie BORYSENKO ADRIAN PRB Góral-BUD Building Company Uzasadnienie: UWAGA Osz... !!!!! Przestrzegam wszystkich przed tą firmą oszuści i naciągacze !!! Bardzo często proponowana firma przez Leroy Merlin? na śląsku jako montażyści drzwi i wykonawcy np.łazienek-PARTACZE chcę wam zaoszczędzić nerwór nie biercie ich Leroy Merlin? informuje że biorą 120 zł za wstawienie drzwi wewnętrznych a w rzeczywistośći dochodzi potem 50 zł za skrucenie to jeszcze bym zrozumiał ale gdy zarządali 120 za obrobienie drzwi w moim dopiero co wykończonym mieszkaniu szlak mnie trafił ale ok cierpliwość!!!! w sumie koszt 290 zł za 1 szt drzwi Natomiast powierzyłem im zrobienie łazienki ustalony koszt 3500 zł za robociznę - 1000 zł zaliczki z góry po 2 tyg zdążyli ją skuć i chcieli kolejne 600 zł za wywiezienie gruzu który zostawili i w końcy podwyższyli kwotę za wykonanie łazienki o kolejne 1800 gdy sie nie zgodziłem zwiali z 1000 zaliczki pozostawiając gruz i niesmak po sobie fajnie że Leroy Merlin? poleca takich osz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts