Rena 25.04.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sprzedam działkę budowlaną w okolicy Częstochowy. Działka znajduje się w miejscowości Choroń koło Poraja. Powierzchnia działki to 1952m.kw, częściowo ogrodzona, media w granicy, działka przy głównej ulicy w małej, spokojnej miejscowości, pozwolenie na budowę + projekt domu, działka ma kształt prostokąta z dojazdem z dwóch stron. Niekłopotliwe sąsiedztwo, w najbliższej okolicy szkoła podstawowa i sklep. Do dworca kolejowego w Poraju 3 km. Cena za 1 m.kw to 17 zł do uzgodnienia. e-mail: [email protected] lub na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 25.04.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Właśnie jestem na etapie podpisywania umowy w kwestii zakupu działki - Mysłowice (Krasowy). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imann 26.04.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam Budowniczych ! Czy ktoś zetknał się z dachówkami czesko-austriackimi TONDACH, byłem na targach Budownictwa w Katowicach i całkiem niezle wygladaja, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 27.04.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam wszystkich, właśnie dostałem kolejny z ważnych "papierów" z Urzędu Miejskiego, więc chyba wielkimi krokami zbliżam się do planowanych prac . Ze wszystkich znaków na niebie wychodzi na to, że w sierpniu będę mógł wejść na budowę i rozpocząć walkę z..... a potem z ... i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 27.04.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 A tak przy okazji ładne kilka dni temu zostawiłem linka z namiarem na wstępny widoczek mojej chatki, czy ktoś z Was może oglądał, jeżeli tak to może ewentualnie jakieś drobne sugestie, czy i co warto, albo co i czego nie. Powiadają w świecie, że pierwszy dom buduje się dla wroga, drugi na sprzedaż dla przyjaciela a dopiero trzeci dla siebie, no i właśnie nie wiem czy dam radę dojść do trzeciego, albo od razu .............. zacząc od trzeciego. Pozdrowinka i do... miłego poczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 27.04.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 może dla przypomnienia: http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=51&id_autora=1&spacer=2&proj=BERBERYS tak podoba mi się ciemny ( może nawet czarny dach) i szary tynk, tylko kiedy ja do tego etapu dojdę?!?!?!??! Jak wszystko będzie ok to w maju 2010r. będzie parapetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 28.04.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 mirola: plany niezłe..2010.. chatka też spoko.. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.04.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 witam dachówki FIRMY tondach NIE POLECAM niestety tylko ze słyszenia , no a racja jest - wygladają ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 JAMLES ska dokładnie jesteś ?? bo my też z trasy rybnik -gliwice ale bliżej rybnika niż gliwic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.04.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 CINARA jo mom dobrego cieśli a jaki masz dach do zrobienio ?? pzreśli rzucik. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 29.04.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 co do dachówek, to tak jak z samochodem, ten wystawiany w komisie też jest odpicowany, jak by na zwykłą cementówkę nałożył Pronto i wbrał te oszlifowane ręcznie pilnikiem, każda by wyglądała super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 29.04.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 a ja od trzech dni ciesze się stanem zerowym- koszt około 22.000 z dobrym drenażem i studnią drenażową, no i oczywiście sam stan zerowy z dużym wypasem (ocieplenie ścian fundamentowych, wypełnienie, zagęszczenie, obsypywanie, robocizna etc.) uważam, że jest bardzo nieprzyjemny okres budowy i niestety przeplata się wiele wątków istotnych później aż strach pomyśleć, że 60 procent ocenia najgorszy etam jako wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imann 30.04.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Dzieki za opinie dot. dachówek TONDACH, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 02.05.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 witam widze że jednak GÓRNY ŚLĄSK to słabiutko. nie chce się reklamować na forum ale jakby ktoś z górnego śląska potrzebował usług budowlano remontowych to sie polecam . tel. 0880926689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 02.05.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 witam widze że jednak GÓRNY ŚLĄSK to słabiutko. nie chce się reklamować na forum ale jakby ktoś z górnego śląska potrzebował usług budowlano remontowych to sie polecam . tel. 0880926689 Śląsk wyjechał w góry na długi weekend. Pojutrze ruszy do ataku. A ja nie w góry, tylko do pracy. I niestety podobnie pod koniec maja. Ale potem urlop! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 04.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam! Poszukuję w okolicach Mikołowa kontenera, barakowozu, blaszka czy czegoś podobnego do odkupienie lub wynajęcia na czas budowy. Ma to pełnić rolę pomieszczenie dla ekipy i podręcznego magazynku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 04.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Jeszcze nie dawno cieszyłem się z zakupu działki, a tu taki klops. Okazuje się że w księdze wieczystej nie ma wpisu na temat służebności drogi. Jedynie w akcie notarialnym poprzedniego właściciela był zapis o "zagwarantowanym dostępie do drogi".Macie jakieś pomysły, co z tym fantem począć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 05.05.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 chyba że ktoś buduje w górach śląskich pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.05.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witam wszystkich po "małej " przerwie U mnie nic nowego bo jestem troche "uziemiony" nóżką w szynie, ale ciesze sie wynikami u innych, a tych co to już mieszkają prosze aby sie jednak tu czasami odezwali i podzielili wrażeniami pozdrawiam ślązaków i górali sląskich ( i góralki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 07.05.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Witam, Jestem nowy na forum, ale myślę, że zagoszczę na nim jakiś czas Właśnie przymierzam się do zakupu działki w Zabrzu i kupna gotowego projektu Pamela z grupy Archipelag http://www.archipelag.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=349&CanBack=1 I tu moje pytania: Czy ktoś już kupował u nich projekt? Kto w okolicy Gliwic, Zabrza wykonuje dobrze i niedrogo adaptacje projektu? Czy możecie polecić solidnego i niedrogiego kierownika budowy? I najważniejsza, ekipę która sprawnie, poprawnie i niedrogo postawi stan surowy? Ewentualnie inne tematy na które warto uważać Z góry dzięki za wszystkie info, na priv lub forum, Pozdr, Rafal Marciniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts