imann 09.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Cześć Monika i Seba ! I innych Forumowiczów witam ! Jak wspomniała Monika buduje na Przełajce i czekam na dekarzy ( spóżnili się prawie o tydzień)...chetnie odpowiem na pytania....pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jamles kiedys na wymianie podawales namiary na tani piasek /zasypanie czesci fundamentow/....mozesz jeszcze raz je podac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k3 10.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Fajnie, że jest nas więcej z Siemianowic.. dobrze że już ktoś przeciera szlaki Myslelism tez nad Rogoznikiem. Wojkowicami etc, ale jednak najbardziej podobało nam się na Przełajce (chociaż troszkę drożej). Mam nadzieję, że uda nam się też osobiście powymieniać trochę doświadczeń (chociaż ja nie mam ich zbyt wielu jeszcze ) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Jamles kiedys na wymianie podawales namiary na tani piasek /zasypanie czesci fundamentow/....mozesz jeszcze raz je podac ? http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1022&postdays=0&postorder=asc&start=2280 piasek, żwir http://www.kotlarnia.com.pl/html/produkty.html http://www.ctlmaczki.pl/home_1.htm http://www.pcc.railszczakowa.com.pl/ http://www.kpkuznica.com.pl/ http://nace.teleadreson.com.pl/%C5%9Bl%C4%85skie/g%C3%B3rnictwo_kopalnictwo_surowc%C3%B3w_nieenergetycznych_niemetalicznych/kopalnie_%C5%BCwiru_piasku_(14.21)l.htm bloczki betonowe http://www.lubar.pl/ http://www.zpb.com.pl/index.html ponieważ Leon dostał bana od Admina i tamten wątek przestał działać to jeszcze raz podaję namiary na piasek i bloczki, może komuś się jeszcze przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 10.09.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 zaproszenie jest dla wszystkich bez limitów... trzeba tylko datę doprecyzować..... Pozdrawiam, gaga2 PS. Sałatki, powiadacie...? mniam..... no to ja zacznę- termin- przyszła sobota (pogoda się psuje więc trzeba działać szybko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIXI I DIXI 11.09.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 GAGA 2wysłaliśmy wiadomośc na Twoja prywatną skrzynke - odpowiedz nam czy doszła ? - wysyłalismy pierwszy raz wiec prosimy o wyrozumiłość,pozdrawiamypixi i dixi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.09.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Dzieki Jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Dzieki Jamles no to teraz się zasyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.09.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 To daj jeszcze namiary na murzyna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 13.09.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 zaproszenie jest dla wszystkich bez limitów... trzeba tylko datę doprecyzować..... Pozdrawiam, gaga2 PS. Sałatki, powiadacie...? mniam..... kurcze szkoda ze nei moge wpasc ale za rok... milej zabawy tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lharhard 14.09.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pilna sprawa, macie jakieś namiary na dobre ( w rozsądnych cenach ) ekipy które potrafią stawiać dachy ? Bo mi Pan z okolicy zaśpiewał 50 zł / m2 dachu i 150 zł za okno. Czy to jest normalna cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 zaproszenie jest dla wszystkich bez limitów... trzeba tylko datę doprecyzować..... Pozdrawiam, gaga2 PS. Sałatki, powiadacie...? mniam..... kurcze szkoda ze nei moge wpasc ale za rok... milej zabawy tymczasem i co z ta imrezka- nikt nie ma ochoty na spotkanko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.09.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 i co z ta imrezka- nikt nie ma ochoty na spotkanko?? ja mam ...ochote , ale czekam na decyzje od Gagi - kiedy Jeśli to miała być to ta sobota , to na pare godzin po południu może by sie udało mi dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 14.09.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pilna sprawa, macie jakieś namiary na dobre ( w rozsądnych cenach ) ekipy które potrafią stawiać dachy ? Bo mi Pan z okolicy zaśpiewał 50 zł / m2 dachu i 150 zł za okno. Czy to jest normalna cena ? U mnie cena wyjściowa to było 40 zł łącznie z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.09.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pilna sprawa, macie jakieś namiary na dobre ( w rozsądnych cenach ) ekipy które potrafią stawiać dachy ? Bo mi Pan z okolicy zaśpiewał 50 zł / m2 dachu i 150 zł za okno. Czy to jest normalna cena ? jestem umowiony na 17zł m2 za wiezbe a za polozenie dachowki 18złm2 montaz okna 120zł szt ..montaz rynien 8zł mb.....material jego wiec pewnie cos tam jeszcze przytuli dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 15.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 przepraszam za milczenie.. ten tydzień nie wchodzi w rachubę, imprezujemy u znajomych.... prawdę powiedziawszy, termin forumowej imprezy negocjuję też z moim lubym, no i tu mam pewne opóźnienia.... jednak początek października jest bardziej realny...np. 1.X.? Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga 17.09.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Czy ktoś może mi dać namiary na sprawdzonego brukarza? Sprawa dość pilna, bo kostka kupiona i leży na składzie. Do ułożenia ok 12m kostki w Rudzie Śl.więc wszystkie większe firmy olewają taką ilość, ale chyba są jeszcze tacy co nie gardzą żadną robotą? Może znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 18.09.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 jA PŁACIŁAM ZA KOMPLETNY DACH (więźba, folia, łaty, kontrłaty, 4 okna połaciowe, rynny, dachówka - 2 kosze do wykonania, obróbki blacharskie 35,00PLN za m2). Ekipa ze śląska. Robota wykonana OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 19.09.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 witam,ja bardzo potrzebuję tej ekipy malarzy? nie macie kogoś do polecenia z okolicy? ...może Bodzio..?Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 20.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witajcie, Ślędzę od jakiegoś czasu to co się dzieje na Forum Muratora i trafiłam na Was. Szukałam trochę jednak nie trafiłam na jakiś namiar na architekta z okolic Katowic . Potrzebny mi jest architekt do projektu domku jednorodzinnego indywidualnego. Niestety projekt gotowy nie wchodzi w rachubę. Możecie kogoś polecić ? Pozdrawiam, agnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts