bochyn 15.12.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 witam. szukam dobrego tartaku z drewnem na więźbę. polecacie coś? wiadomość na priv Enya - gratuluje startu i życze powodzenia i radości z budowania prosiłbym równiez namiar na tartak pozdrawiam Piotr [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.12.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 prosiłbym równiez namiar na tartak pozdrawiam Piotr [email protected] już posyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 19.12.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Czy ktoś z was buduje się w Jastrzębiu ? Jeśli tak, to jak dlugo czekaliście na WZ? Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrowienia Mam zamiar zacząć budowę w tym mieście, ale nie wiem co ztego wyniknie. Od początku same problemy, jak nie z działką, to z mediami... nie czekam na WZ, bo mam już wyrys i wypis z planu. czekałam na niego 2,5 tygodnia. Pozdrawiam Witam.Ja również mam to szczęście że w miejscu mojej działki jest opracowany plan zagosp. przestrzennego (chyba są 3 takie miejsca w Jastrzębiu ) i też na wypisy i wyrysy czekałem ok 2 tygodni.pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 20.12.2005 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 witam. szukam dobrego tartaku z drewnem na więźbę. polecacie coś? wiadomość na priv Enya - gratuluje startu i życze powodzenia i radości z budowania prosiłbym równiez namiar na tartak pozdrawiam Piotr [email protected] ja równiez prosiłbym o namiary na tartak na priv dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.12.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Carri... - info poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 21.12.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witam ponownie, zdecydowałem się skorzystać z tartaku w Imielinie. Thx za info. teraz jeżdzę i szukam ofert na ceramikę i dachówkę. Zdecydowałem się na maxa : (Biegonice oferty od 1,55-1,60 szt brutto) z ocepleniem styropianowym 10cm. - ceny w hurtowniach mysłowickich (TEKS oraz GAJA). Szukam jeszcze ofert na Kozłowice. Ma ktoś jakiś namiar? No i udało mi sie na dzień dzisiejszy uzyskać cenę na dachówke podstawową Ruppa Siriusa czerwona miedz - 24,49/m2 brutto. Brzmi nieźle. Zastanawiam się jeszcze nad Creatonem ale w tej chwili brak dobrej oferty. Pozdrawiam ziomków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 23.12.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witaj ashen! Ja wybudowałem swój dom w Mikołowie z MAX'ów Kozłowickich. To bardzo dobry materiał. Kupiłem go w BUILDER'ze w Tychach, ale wcześniej wiedziałem (bezpośrednio od producenta), że jest promocja i taką cenę ustaliłem w BUILDER'ze. W końcu zakończyłem ten etap budowy (pisałem o części swoich perypetii na tym forum) stanem surowym otwartym. Więźbę maiłem z tartaku w Imielinie, który spokojnie mogę polecić. Również przez ten tartak miałem cieśli. Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnych Świąt, jak najszybciej we własnych domach. Ja mam nadzieję, że następna Wigilia będzie już w moim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 23.12.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 thx fotkon. do dachu ekipę mogę Ci polecić - firme z Mikołowa.Prowadzi ją ojciec mojego kolegi. Almar. Usługi dekarskie, obróbki blacharskie43-190 Mikołów, (0-32) 226 57 78 pytaj Szymona. polecał Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.12.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 wszystkim slonzokom i nie tylko życza mniyj żeranio a wiyncyj żykanio ło to coby jak nojszybcij wlyź do nowygo miyszkanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 26.12.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 DEKARSTWO uslugi ogolnobudowlane tel . 0880926689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 29.12.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Poszukuję cegły klinkierowej na kominy kolor ciemny burgund coś około 600-800 sztuk. Może komuś zostało i jest na zbyciu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Niech sie Wom wszystkim dobrze darzy w Nowym Roku Cobyście pobudowali i zamieszkali w Waszych nowych chałpach życzy ten co już mieszko w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 02.01.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 witam wszystkich slonzokow w Nowym Roku, planuje zacząć budowe w tym roku w Szałszy k.Gliwic i szukam sprawdzonej ekipy do budowy, czy ktoś mógły mi polecić swoją z której był zadowolony, albo ostrzec przed taką z której był niezadowolony???Dzieki z góry i liczę na waszą pomoc i wsparcie, bo chyba nie do końca zdaję sobie sprawe co mnie czeka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 03.01.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 witam wszystkich slonzokow w Nowym Roku, planuje zacząć budowe w tym roku w Szałszy k.Gliwic i szukam sprawdzonej ekipy do budowy, czy ktoś mógły mi polecić swoją z której był zadowolony, albo ostrzec przed taką z której był niezadowolony??? Dzieki z góry i liczę na waszą pomoc i wsparcie, bo chyba nie do końca zdaję sobie sprawe co mnie czeka. pozdrawiam może jednak znajdzie się ktoś z jakąś radą a może na priv bardzo proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.01.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 witam wszystkich slonzokow w Nowym Roku, planuje zacząć budowe w tym roku w Szałszy k.Gliwic i szukam sprawdzonej ekipy do budowy, czy ktoś mógły mi polecić swoją z której był zadowolony, albo ostrzec przed taką z której był niezadowolony??? Dzieki z góry i liczę na waszą pomoc i wsparcie, bo chyba nie do końca zdaję sobie sprawe co mnie czeka. pozdrawiam może jednak znajdzie się ktoś z jakąś radą a może na priv bardzo proszę [email protected] albo wszyscy spią snem zimowym , albo ich zasypało, albo ... nie mają o czym pisać Panowie !! - kobieta czeka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.01.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 witam wszystkich slonzokow w Nowym Roku, planuje zacząć budowe w tym roku w Szałszy k.Gliwic i szukam sprawdzonej ekipy do budowy, czy ktoś mógły mi polecić swoją z której był zadowolony, albo ostrzec przed taką z której był niezadowolony??? Dzieki z góry i liczę na waszą pomoc i wsparcie, bo chyba nie do końca zdaję sobie sprawe co mnie czeka. pozdrawiam może jednak znajdzie się ktoś z jakąś radą a może na priv bardzo proszę [email protected] albo wszyscy spią snem zimowym , albo ich zasypało, albo ... nie mają o czym pisać Panowie !! - kobieta czeka !! nie śpią, "ich" zsypało i nie mają sztromu coby klikać......i nie mają kogo polecić, chyba że okna, wylewki, kafelkarza ewentualnie elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.01.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Chciałbym byc pomocny, ale niestety z czystym sumieniem nie moge nikogo polecic ....przykre ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.01.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 szkoda mi Cię, kocie,miałeś pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 09.01.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 a ja ciągle mam nadzieję, że budowa domu to nie będzie przykre doświadczenie, czy aż tak bardzo się myle...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts