baba na budowie 09.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć, Ja szukam projektantów ogrodów, może możecie kogos polecić Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 09.05.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Projekty i wykonywanie ogrodów - "Ogród wodny" Mikołów Mokre ul. 15-go grudnia, po prawej stronie za remizą jadąc od strony centrum Mikołowa lub Orzesza / Lazisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 09.05.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cena cementu ma wzrosnąć- taką informację mój mąż dostał w hurtowni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.05.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Cena cementu ma wzrosnąć- taką informację mój mąż dostał w hurtowni! Nie przejmuj się zbytnio takimi tekstami. Jest to stały kit który jest wstawiany klientowi jeżeli głośno się zastanawia czy kupić większą ilość jakiegoś materiału z wyprzedzeniem (zaznaczam że nie jestem handlowcem). Ja kupuję czasem coś z wyprzedzeniem jak jest faktycznie fajna cena lub gdy chcę zamrozić kasę (żeby się nie roztopiła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucky1506 10.05.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Beaty, Pjejar ma sporo racje z tym ściemnianiem o podwyżkach. Na początku kwietnia usłyszałem że mam niesamowite szczęście i zapłacę za cement po starej cenie- była to tylko paleta, a za miesiąc kupiłem u innego dostawcy taniej o 50 zł/t. Co najważniejsze, jak zmagazynujesz za dużo towaru to co z tym zrobisz, nie zawsze da się to oddać po paru miesiącach. Zgadzam się że ciężko się oprzeć zapowiedziom o podwyżkach – sam to przeżywam, liczy się przede wszystkim rozsądek. Czasami jak potrzebujesz jakiś materiał na wczoraj, zdarza się że zapłacisz drożej innym razem trochę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 10.05.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Dzięki za informację, ale czy masz nr telefonu albo adres strony internetowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 10.05.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Pytanie - by może dla Was śmieszne...jak się zabrac za szukanie ekipy..co musze miec do wyceny projektu?(samego projektu jeszcze nie mam.. choc jest już wybrany). Pozdr.. Enio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saba 11.05.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Cześć poszukuję blaszanego garażu albo coś w tym rodzaju na budowę - okolice Mikołowa. Jeżeli ktoś już nie potrzebuje to chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkabona 11.05.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Mam namiary na firmę spod Limanowej produkującą garaże-blaszaki. Cena 1000 zł brutto z dowozem i montażem. Garaż ma wymiary 3x5 m. Dwa zapięcia na kłódki + zamek. Jedyne co konieczne to wypoziomować teren pod garaż i zapewnić dostawę prądu na ok 30 min - do montażu blaszaka. Czas oczekiwania na realizacjęzamówienia do 10 dni. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.05.2006 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 1 kPLN to dobra cena. Ja dałem 1400 w zeszłym roku i nic taniej się nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saba 12.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 15.05.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Chyba wszyscy siedzą na budowach - jako grupa spadamy na liście, więc podciągam. A tak naprawdę to rozpoczynam budowę pod koniec czerwca i mając już za sobą całą papierologię myślałam,że będzie już spokojniej. A tu po rozmowie z wykonawcą i kierownikiem budowy mam mętlik w głowie: czy podołamy z budową jednocześnie pracując ( intensywnie )zawodowo? Na szczęście kierownik budowy widząc nasze zrozpaczone miny postanowił w wielu kwestiach nam pomóc i to podniosło nas na duchu. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 15.05.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Spokojniej to będzie rok po zakończeniu budowy Ja też miałem kłopoty z czasem podczas budowy stanu surowego ale ekipa była OK i robili dobrze swoje bez pilnowania. Niestety czasu nie można kupić ani z 7 ani z 22% VAT-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 15.05.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam,właśnie realizuję drugie podejście do zakupu działki w Tychach Czułowie. Pierwsze niestety zakończyło się niepowodzeniem (właściciel wycofał sie ze sprzedaży), a juz byłem zaprzyjaźniony z sąsiadmi.Teraz w innej lokalizacji mam nadzieję, ze do transakcji dojdzie.Ale pytam: jest tu ktoś z Tychów Czułowa- najlepiej z terenu dawnych sadów?KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 15.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Gdzie obecnie najlepiej kupic tanie ogrodzenie wraz z montażem? Myślę o ogrodzeniu z siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.05.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Będę się pomalutku żegnał.Wsobotę spaliśmy na swoim.Cudownie.Jeszcze bajzel przeprowadzkowy, ale poszło.MIESZKAM nareszcieBudujcie, walczcie, bo warto. Mam pełną satysfakcję z podjętej i zrealizowanej decyzji. Do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.05.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Janewa.Odezwij się bo Ty gdzieś tu bliziutko mnie zaczynasz.Zawsze służę radą i pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 witam janewa...jestesmy rowniez z bytomia,choc budowac bedziemy w Psarach kolo Kalet.mam nadzieje,ze bede tu czesto zagladac pozdrawiam wszystkich ze Slaska....choc reszte Polski tez chetnie pozdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 17.05.2006 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Gdzie w okolicach Bytomia, czy Tarnowskich Gór jest firma stawiająca ogrodzenia ( materiał + usługa lub sama usługa )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 17.05.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Nie zdążyłam dostać odpowiedzi, ale zadaję jeszcze jedno pytanie: czy za ogrodzenie ( słupki betonowe+siatka ) wraz z robocizną za 135 m około 7500,00 to dobra cena, czy szukać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts