bobiczek 17.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Cena jest chyba okrutna. Ja kupiłem 1100 sztachet u górali po 1,80zł sztuka. Do tego wylałem stopy pod słupy i wymurowałem słupy z bloczka który mi został po garażu. Trochę metalowych profili na połączenia między słupami, a na dole takie 2-metrowej długości i 30cm wysokości płyty betonowe (takie jak na przęsła tylko niższe) płaciłem za nie chyba coś ok 800zł. Prezentuje się nieźle.Zapraszam Janewa do Stolarzowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.05.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 frosch wiekszego avanta ześ Waśc nie znalazł zrob z tego mini -bo czytac sie watku nie da .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Los Pedroz 18.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Poszukuję architekta z okolic Świerklańca koło Piekar Śl. do wykonania inwentaryzacji, i rozbudowy domu z lat 50 tych. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 witam wszystkich mam pytanie czy zaczął ktoś budowe wg projektu Andromeda lub Prometeusz z Domusa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 23.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wszystkich dawno nie pisałem , ale rozpoczalem jakieś działania. mam pytanko czy ktoś z Was kupował stropy TERIVA. mam co prawda namiar, ale zawsze warto sprawdzić. pozdrowionka i czekam na info. P.s.dzisiaj leje płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.05.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dzisiaj rozliczyłem się z wykonawcą i zamknąłem etap stanu surowego zamkniętego. Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dzisiaj rozliczyłem się z wykonawcą i zamknąłem etap stanu surowego zamkniętego. Miło mi zazdroszcze ci ...wytrwalosci zycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 23.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 dostane gdzies beton b-20 w cenie ponizej 1,85 brutto za m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopytko 23.05.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 W najbliższym czaie będę potrzebował humus . Jak ktoś ma problem z pozbyciem , to chętnie przyjmę , teren Sośnicowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 25.05.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 WitajcieMirola 75Zamawiałam strop Teriva w Gliwicach na ul.Cementowej (chyba) po lewej stronie w drodze na giełdę samochodową ceny przystępne taniej niż w hurtowniach leją na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 26.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dzięki bardzo Ta ulica to chyba Ceglarska, ale masz może jakiś numer telefonu:Byłbym zobowiązany. My jesteśmy na podobnym etapie, może troszkę wcześniej, płyta właśnie schnie i od przyszłego tygodnia zaczynamy murować.. Miłego i czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 26.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witaj mirola75 Skojarzenie ulicy było chyba od ilosci cementu , który tam się unosił, ulica istotnie nazywa się Ceglarska tel.032/2309178 Dzis przywieźli mi cały strop na plac budowy , jutro chyba wykonawca zacznie układac , a we wtorek jak pogoda pozwoli zaleawać [b[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyrus 75 26.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam na forum to mój pierwszy post. Buduję dom w Mikołowie, dziś właśnie moja ekipa rozebrała szałunki stropu i w związku z tym mam do sprzedania stemple budowlane o długości 2,7 - 3,0 m w ilości 160 szt. Jeśli ktoś byłby zainteresowane to mam również ok. 80 szt. pustaków stropowych akermana o wysokości 18 cm "zadeklowanych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 27.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Witaj Jolla Bardzo dziękuję za tak szybką odpowiedź. Jeżeli znajdziesz chwilkę to wstaw kilka fotek z realizacji i jak możesz to napisz co tam Twój majster budowy na temat tego materiału powiedział, bo na dniach będę to zamawiał i chciałbym poznać opinie innych użytkowników. A tak w ogóle to jak daleko jesteście z dachem, bo mam namiar na - podobno_ tanie drzewo i może będziecie chcieli to sprawdzić. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 28.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Czy ktoś z Was kupował więźbę itp. w tartaku Henryka Bosza w Hanusku ? Pozdrawiam w ten smutny, chłodny i trochę deszczowy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiza 28.05.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam wszystkich !!! Ja już jestem po budowie i nie będę mógł pomóc w sprawie aktualnych cen , ale jak coś będę miał do powiedzenia to się odezwę . Zyczę wszystkim wytrwałości bo warto mieszkać na swoim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIXI I DIXI 28.05.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Cyrus 75wysłalismy wiadomość na skrzynkępixi i dixi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 28.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam Ostatnio roboty posuwają się wolniej, nadproża już położone, ale dosyć dużo przy tym pracy, więc chyba zalewanie się przesunie. Jeszcze trzeba postawić komin systemowy. Więźbę mam już zamówioną w Nidzicy, impregnowana za 640 zł z transportem, namiary dostałam od przyszłego sąsiada Rafała_m O jakości stropu mogę się wypowiedzieć za 2 -3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 28.05.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam Mam do odsprzedania 15 worków po 40 kg UNIMALT-u . Jest to spoiwo do tynkowania i murowania. Zostało mi po tynkowaniu wewnątrz domu. Na 300 kg unimaltu dodaje się 1200 kg piasku i 220 l wody. Za worek płaciłam 13, 4 zł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 29.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Jolla - jeżeli drewno masz z Nidzicy, to będzie raczej górskie, a więc zrobiłaś kiepski interes . Jeżeli możesz zrezygnować z górskiego drewna to zrób to najszybciej jak możesz!!!! Pominę fakt, że drewno górskie (głównie świerk) jest po 500-550PLN za kubik z dowozem na śląsk i impregnacją, to nawet ekipy górali odradzają stosowanie na więźby dachowe drewna z gór!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts