Antenka67 30.06.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 No właśnie coś mi nie pasowało piejar . Powiem Ci, że to DGP nie takie drogie jak myślisz - tylko 700 złociszy, ale właśnie podjęłam decyzję, że z tego rezygnuję ) Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.07.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 W środę zaczynamy wykopy pod fundamenty. Jejq, to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 04.07.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 pilnie potrzebuje staemple najlepiej 3m ale z braku laku...prosze o info kto sie chce pozbyc PIIIILLLLLNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saba 05.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 może ktoś skończył ściany i może polecic murarza - najlepiej od białego betonu komórkowego - planujemy ściany jednowarstwowe. Juz raz pytałam ale nie ma odzewu, nikt nie był zadowolony ze swoich wykonawców?. My zaczęlismy fundamenty i wciąż nie mamy zaklepanych wykonawców do ścian, a goście od fundamentów nadają sie jedynie do podawania bloczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 06.07.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Oddam ziemie z wykopów pod fundamety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 07.07.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ludziska podajcie mi namiar geologa co mi zmierzy na działce (w Rybniku) poziom wód gruntowych. Potrzebuję to do dokumentacji do UM aby zgłosić budowę przydomowej oczyszczalni ścieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirrek 07.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam serdecznie wszyskich! mam już pozwolenie na budowę, ale ekipa budowlańców wyjechała do Angli i poszukułę ekipy budowlanej. Jeżli możecie mi polecić dobrych i sprawdzonych fachowców będę bardzo wdzięczny. Za wszelkie kontakty i wskazówki z góry dziękuję. Pozdrawiam.Niech się mury pną do góry !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 powrót na pierwszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 13.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam serdecznie wszyskich! mam już pozwolenie na budowę, ale ekipa budowlańców wyjechała do Angli ... Niech się mury pną do góry !!! ludzie nie uciekajcie tak - kto bedzie Polskę budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.07.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 ludzie nie uciekajcie tak - kto bedzie Polskę budował? Dyć my jom budujymy!. A my sam nie yno Polsko budujymy ale i Ślonsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asek 14.07.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam,Czy są na forum osoby które mają okna od ABA Wiktorczyk z Czarkowa?Jakieś opinie na ich temat?znalazłem z necie że w pszczynie tez jest fabryka okien Wiktorczyk, to jest ta sama firma? Asek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam, Czy są na forum osoby które mają okna od ABA Wiktorczyk z Czarkowa? Jakieś opinie na ich temat? znalazłem z necie że w pszczynie tez jest fabryka okien Wiktorczyk, to jest ta sama firma? Asek u góry na pasku jest Szukaj....wpisz wiktorczyk ... i czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imann 14.07.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam ! Mam od roku okna Firmy ABA Wiktorczyk z Pszczyny-Czarkowa, natomiast Firma Wiktorczyk w centrum Pszczyny to firma córka i podobno ida troszke na masówke.Znam kilka osób , które mają te okna z ABY i wszyscy sa bardzo zadowoleni, jedna uwaga najlepiej wybrać tę drozszą wersję okien.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 15.07.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam! Kupuje dom w stanie surowym zamknietym w okolicach Gliwic...Bede wypatrywał porad od was i informacji o waszych doswiadczeniach z firmami w tym rejonie.. Pozdrawiam.. DaroMan.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 18.07.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Podciagam w górę...nikogo z tych okolic? Pozdrowienia. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 19.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Podciagam w górę...nikogo z tych okolic? Pozdrowienia. DaroMan ano wygląda na to że nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika28 20.07.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Mam namiary na firmę spod Limanowej produkującą garaże-blaszaki. Cena 1000 zł brutto z dowozem i montażem. Garaż ma wymiary 3x5 m. Dwa zapięcia na kłódki + zamek. Jedyne co konieczne to wypoziomować teren pod garaż i zapewnić dostawę prądu na ok 30 min - do montażu blaszaka. Czas oczekiwania na realizacjęzamówienia do 10 dni. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na priv. proszę o podanie numeru tel.do tej firmy gdyż jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 20.07.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Kto ma doswiadczenia z firma KOMSTA z Pyskowic??? Okna, ogrzewanie itp. pozdroooo.. DaroMan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 22.07.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Czy ktoś zna firmę na Śląsku produkującą stalową siatkę ogrodzeniową z drutów kopalnianych? Czytałam na ogólnym forum, ale tylko wspomina się o firmie z Lublina. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 23.07.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 wypadł nam jeden klient . mamy wolne dwa tygodnie a niechcemy robic zamieszania z przesuwaniem klientów. może ktoś potrzebuje sily robocze do 10 sierpnia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts