w_dlugi 20.09.2002 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Żyjemy, ale co to za życie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 20.09.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Do jpawl. Czy dalej szukasz grzejników Kermi jeśli tak to zerknij na stronę firmy Activa Katowice (http://www.activa.katowice.pl)Wirtualna Polska w opisówce do strony podaje, że prowadzą sprzedaż tych grzejników, chociaż na ich stronie tego nie znalazłam. Mają masę odbiorców w Gliwicach, są podane numery telefonów może akurat coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 23.09.2002 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Dzięki HARY, ale jest mały problem. Telefonów firma nie odbiera, a sprawdzenie "w naturze" wykazało, że pod tym adresem znajduje się aktualnie budowa Drogowej Trasy Średnicowej Jeszcze jedno pytanko: czy cena 44,5 zł netto za m2 systemu ociepleń EKOROCK-L Rockwoola jest dobra, czy mam męczyć dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 23.09.2002 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 ACTIVA istnieje dokładnie przy hali Huty Baildon - skręcasz w lewo (na światłach) a następnie zaraz pierwsza w prawo. Namiary i kontakt z firmą ma BUILDER Gliwice Pan Rysio z Hydrauliki. Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 26.09.2002 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 słyszałam,że na Śląsku obecnie odbywają się targi budowlane.Czy macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 26.09.2002 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Sorry, wiadomość miała być w grupie śląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 26.09.2002 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Już wiem, w dniach 26-28/09/2002 odbywa sie Jesienna Giełda Budownictwa. Czy ktos z Was może juz tam był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 27.09.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Witajcie Na targach byłem - w Katowicach Bytkowie na terenach MTK.Jak zwykle mnogo bruku, okien ale targi powoli zamierają. Tak naprawdę zajmują tylko jdną Halę - 3. Poza tym coś niecoś znalazłem. Np. ciekawe, ładne drzwi wewnętrzne - powoli będe ich musiał 8 kupić. Poza tym jest tylko jedna oczyszczalnia ścieków, bruk i kilka pieców C.O. Takie targi nie bowinny się nazywać Budownictwa tylko Elementów budowania do stanu surowego. Jeszcze pytanko - czy ktoś ma z was oczyszczalnie ścieków - podzielcie się informacjami na temat kosztów zakupu, montażu i eksploatacji. Mirzaw [ Ta Wiadomość była edytowana przez: mirzaw dnia 2002-09-27 08:41 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 27.09.2002 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Też byłem dziś w Bytkowie. Nędza z biedą. Całe targi można było zwiedzić w pół godziny i to powoli. Królowała stolarka otworowa.Ale udało mi się uzyskać 10% upustu na bramę garażową u producenta. Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 30.09.2002 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Cześć!Na targach budownictwa w tym roku byłam, ale w Bielsku .Nie narzekajcie na Sląskie!W Bielsku trzy stoiska na krzyż -okna, kostka, kominki.Jedyne co mnie zainteresowało, to centralne- nadmuchowe, jednak cena nie na naszą kieszeń.Orientacyjnie wersja podstawowa ok 30tys.A propo drzwi prześlijcie na priv jakeś namiary!Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 02.10.2002 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Witajciewłaśnie zrobiłem pseudo stronę wwwZapraszam zainteresowanych.Ostrzegam - działa bardzo wolnoJak będę miał czas to coś tam wymyślę i zrobię aktualne zdjęcia Miłego oglądania:http://www.powernet.com.pl/~mirek/priv/ Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.10.2002 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 No,no super.A tak realnie to kiedy się wprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 03.10.2002 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 No właśnie... kiedy się wprowadzam...?Chciałem na Gwiazdkę - no wiecie choinka, śnieg, światełka itp...Ale.. niestety nie chce mi się ....Zapatował taki marazm w mej głowie... chyba się trochu wypaliłem.Trzeba podjąć kilka decyzji związanych z deskami na podłogę, oczyszczalnią ścieków, ogrodem itp.., że chyba wprowadze się po zimie.A swoją drogą jak sądzicie. Lepiej wprowadzić się przed czy po zimie?Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.10.2002 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 No to faktycznie masz problem, z jednej strony presja czasu, która nie sprzyja trafnym decyzją i w perspektywie nastrój Bożego Narodzenia we własnym domu. U nas jest taki przesąd, żeby nie przeprowadzać się w czasie adwentu.Ja chyba poczekałabym do wiosny.Nowe życie przyrody, nowe życie we własnym domu. Myślę,że wisenne słońce bardziej pobudza do chęci do życia i dalszego działania.Zimą możesz trochę odpocząć a wiosną będzie lepiej. Ale to moje zdanie.A domek masz super i nie dziwię się,że Cię do niego już ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 05.10.2002 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2002 Mirzaw: jeżeli masz już schody i drzwi wewnętrzne, to i tak trzeba grzać całą zimę. Jeśli trzeba grzać, to już lepiej być na miejscu!Ja w październiku już nie zdążę, w listopadzie podobno się nie przeprowadza, myślę że na Mikołaja będzie w sam raz.Edzia: Święta w nowym domu to naprawdę mobilizuje. Próbuję wykrzesać więc resztki sił i kasy żeby na pewno zdążyć!Gdyby ten kafelkarz się nie pochorował, byłbym spokojniejszy.Dostać w tej chwili kafelkarza poleconego i sprawdzonego po prostu nie sposób, a sam nie zdążę się nauczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 07.10.2002 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Popieram aziela, już chyba za dużo cennych rzeczy masz w środku, by ryzykować, że się ktoś nimi "zaopiekuje"... Swoją drogą gratuluje talentu negocjacyjnego przy kupnie kotła (BTW ktoś wygrał konkurs ?? - może pochwalisz się okolicznościami zakupu i zareklamujesz sprzedawcę Jeszcze w sprawie "moich" grzejników. Activa faktycznie jeszcze działa , ale nie sprzedają grzejników Kermi. Mają tylko Brugmany (chociaż reklam innych producentów jest u nich pełno). Więc gdyby ktoś widział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.10.2002 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Moja wypowiedź była autopsyjno - teoretyczna.Dla mnie późna jesień i zima to okres uśpienia i wolę go przeczekać ciepłych kapciach.Zdecydowanie wolę zmiany wiosną i wtedy napewno będę się przeprowadzać.Ale to kwestia indywidualna każdego z nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 08.10.2002 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Witam wszystkich po przerwie.Ciagle jeszcze walczę z dachówkami ale juz blizej niz dalej do końca dachu. jpawl:co z tym humusem? Masz jakieś dokładne namiary? Jest to jeszcze aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 08.10.2002 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Jednak wprowadzać się będę po zimie. Dzięki za wszelkie sugestie - ale mi się nie chce....Wole na spokojnie dograć wzszystkie elementy wykończeniowe itp, itd..Zima nasza lato...Jeśli chodzi o kocioł to udało mi się żeczywiście. Nawet załatwiłem w tej samej cenie jeszcze jeden ale już poszedł do znajomych c też budują. Co do miejsca to polecam: Pan RYSIO Builder Gliwice. Choć nie ręcze ża ma jeszcze coś tak ciekawego.Co do gratów w mieszkaniu to na razie nie ma co wynosić. I planuję tak wykańczać by nic nie szło wynieść.Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.10.2002 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Jakie nastroje wywołuje u Was taka pogoda jak za oknem czyli ciemno, zimno i deszczowo a na placu budowy stan surowy otwarty czyli smutne, mokre mury czekające na dach i piękną złotą, polską jesień czy ona wtym roku jeszcze nadzejdzie, czy należy się spodziewać raczej śniegu pozdrawiam ciepło Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts