daggulka 01.08.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witaj akwarysto (jeśli Twój nick idzie w parze z hobby to mamy wiele wspólnego ). Wiemy, wiemy .... projekt zamierzamy kupić dopiero po zakupie działki i oczywiście wcześniejszym zorientowaniu się w warunkach zabudowy. Na projekt jestem w zasadzie zdecydowana, więc musimy tylko znaleźć teraz odpowiednią działkę która spełni wszystkie oczekiwania. Na razie jestem optymistką , nie ma na rynku w tej chwili zbyt wielu ofert, ale wakacje to martwy sezon, poczekamy do września i zaczniemy szukać bardziej intensywnie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 01.08.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 REMIGIUSZ Proszę o pilny kontakt.Przeczytaj swoje prywatne wiadomości zostawiłem tam swoje namiary lub pisz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yupiter 02.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Cześć. Szukam ekipy z okolic Mikołowa do położenia kostki granitowej. Może ktoś mógłby kogos polecić. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny. yp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 05.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witam Ja ponawiam mój apel do was. Szukam ekipy która mi wybuduje domek, poprzednia zostawiła mnie na lodzie i pilnie poszukuje nowej. Fundamenty mam gotowe tak więc pozostało do wybudowania parter i poddasze, kominy i strop. Nie zostawiajcie mnie tak PROSZE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 05.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Możesz mieć problem. Ekipy mają full roboty, bo część fachowców buduje w szeroko rozumianej EU. Moi znajomi szukają i też mają problem. Życzę powodzenia.Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witam Ja ponawiam mój apel do was. Szukam ekipy która mi wybuduje domek, poprzednia zostawiła mnie na lodzie i pilnie poszukuje nowej. Fundamenty mam gotowe tak więc pozostało do wybudowania parter i poddasze, kominy i strop. Nie zostawiajcie mnie tak PROSZE !!!!!! pytałeś w Dakpro w Ornie chyba na Kolejowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziwny73 07.08.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam Co możecie powiedzieć o jakoci bloczków fundamentowych z Budozbytu Rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Piszcie ludzie o tych bloczkach, bo ja też zamierzam się w nie właśnie w budozbycie zaopatrywać, jak wiecie to napiszcie też cenę za 36,5 lub 40cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 07.08.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Hej Firma Dakpro jest na ul.Klasztornej a ceny mają z marsa. Ja miałem bloczki betonowe z Lubaru 2,10 zł za sztukę. Co wiecie na temat pustaków Leier 30cm Max, bo właśnie mam okazję kupić tej firmy a słyszałem że podobno z tej firmy nie są najlepsze !!!Jakiej firmy polecacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam ponownie. Właściwie to tylko co do jednego jestem zdecydowana: buduję dom w technologii ściany jednowarstwowej i na 99% będzie to beton komórkowy. Jeśli macie jakieś ciekawe namiary na hurtownię lub producenta w pobliżu z fajnymi cenami to będę dźwięczna . Pozdrawiam, Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert-Ra 08.08.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam i przylaczam sie do grupy. Czekam na pozwolenie i szukam ekipy budowlanej. Jesli macie jakies namiary to dajcie znac. Wiem, ze inni tez szukaja. Pozdrowienia,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 08.08.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam Co możecie powiedzieć o jakoci bloczków fundamentowych z Budozbytu Rybnik W kwietniu za bloczek 38x 14x25 płaciliśmy 2,25 zł brutto.Pierwsze bloczki ok 1500 (mamy piwnice) były ok, ale niestety te które dostaliśmy w czasie boomu budowlanego na bloczki - czyli ok. czerwca - były beznadziejne.Część się rozsypywała. Rada jest tylko jedna - wymieniać, oddawać, rozliczać się- jeśli towar nie jest jakości takiej, za jaką zapłaciliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam Co możecie powiedzieć o jakoci bloczków fundamentowych z Budozbytu Rybnik W kwietniu za bloczek 38x 14x25 płaciliśmy 2,25 zł brutto.Pierwsze bloczki ok 1500 (mamy piwnice) były ok, ale niestety te które dostaliśmy w czasie boomu budowlanego na bloczki - czyli ok. czerwca - były beznadziejne.Część się rozsypywała. Rada jest tylko jedna - wymieniać, oddawać, rozliczać się- jeśli towar nie jest jakości takiej, za jaką zapłaciliśmy. miesiąc temu chcieli już 2,56 brutto Powiedzcie mi czy to jest tak, że w pełni sezonu budowlanego podwyższaja hurtownie ceny? a na jesień wracają ceny do tych z okresu wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam Co możecie powiedzieć o jakoci bloczków fundamentowych z Budozbytu Rybnik nie brałam z Budozbutu ale miałam dwie partie z Lubaru i powiem że najlepsze to one nie są. Nadają sie tylko na piwnice bo nie są zbytnio równe. Polecam Medrem (płaciłam 2,3 brutto a jak weżmiesz powyżej 1000 szt to 2,2 zł) - są najtańsi i bloczki (mam już na placu) wydają się dużo ładniejsze znaczy równiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam ponownie. Właściwie to tylko co do jednego jestem zdecydowana: buduję dom w technologii ściany jednowarstwowej i na 99% będzie to beton komórkowy. Jeśli macie jakieś ciekawe namiary na hurtownię lub producenta w pobliżu z fajnymi cenami to będę dźwięczna . Pozdrawiam, Dagmara. ja dostałam na wiosnę fajna ofertę z Hadexu na beton komórkowy Kolbuszowa. Naciskaj trochę tego przedstwiciela bo potrafi zejść z cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 09.08.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 miesiąc temu chcieli już 2,56 brutto U nas też początkowo startowali z 2,56.Trochę ich przyciśnij..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witajcie kochani. Co do Hadexu to zależy na kogo się trafi-dosłownie- co sprzedawca to inne upusty...tak słyszałam . No i na dziś optymistycznie...UWAGA...zakupuję działkę w Zebrzydowicach. Na wiosnę czyli po załatwieniu papierologii zaczynamy budowę naszego wymarzonego domu pt:"Słodlka Zosia" . Oczywiście wszelkie namiary na dobrych i tanich fachowców pożądane . Pozdrawiam wszystkich-Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 10.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witajcie kochani. Co do Hadexu to zależy na kogo się trafi-dosłownie- co sprzedawca to inne upusty...tak słyszałam . Pozdrawiam wszystkich-Dagmara. najlepiej gadać z przedstawicielem i z nim uzganiać ceny i rabaty. ja już kupowałam w hadexie a nawet nie wiem gdzie jest z ph wszsytko ustalam i on mi zamawia towar wprost na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.08.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Bardzo dzięki Ewelinko za namiary, oczywiście jak już przyjdzie "ten czas" to pojadę i pooglądam co mają i pogadam za ile . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.08.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 poszukuję skrzynki budowlanej. Może ktoś ma do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts