gatek1719500909 23.08.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Hejmy jesteśmy na etapie kupowania działki i planujemy ruszyć z budową w przyszłym roku, także będę pilnie podczytywać. Na razie mieszkam w Sosnowcu a co do działki to szukamy takiej za rozsądną cenę nie na końcu świata, bo do pracy jakoś trzeba dojechac.pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cześć Kasiu, cześć gatku.No to się silna ekipa z Sosnowca znalazła. Ja też tam akurat pomieszkuję. Ceny działek niestety do normalnych nie należą, ale spiesz się gatku, bo inflacja w tej dziedzinie galopująca. A na dodatek wieszs jak to jest z monopolem ziemi - jej nie przybędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 25.08.2006 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Pozdrowienia dla wszystkich! Szukam kogos kto dokona oceny stanu polaci dachowej oraz dokona poprawek po nierzetelnych wykonawcach. Szukam ekipy z miksokretem do wylewek oraz kogos kto zajmuje sie studniami???? Okolice Gliwic! DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Czy ktos wie gdzie kupić miał węglowy pakowany w worki 25-30włąśnie jestem przed wyborem pieca węglowego i potrzebuję namiary na taki asortyment, może też być ekogroszek w workach lub eko-fins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 27.08.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 witamw nadchodzacym tygodniu musze załatwić BETON , Stal fi 12 i fi 6 oraz piasek i bloczki betonowe (gdyz budowa rusza pełna parą) buduje w Gostyniu okolice Mikołowa , Tych MACIE JAKIES NAMIARY NA TANI MATERIAŁ - POMOCY !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Hej, no to ja się też przyłączę, mogę? Będziemy budować w przyszłym roku, raczej na jesień- finanse . Czy jest tu ktoś z Zawiercia, czy sama jestem ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.08.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam starych i nowych ... michcioizi - szukaj w 3-4 składach lokalnych i wybierz najtańszy i blisko - materiały masowe i ciężkie to drogi transportkaska maciej - szukaj tu i tuscrollek - miał to raczej luzem , reszta do kupienia we workach ale dużo drożej niż luzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadek 28.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Czy ktos wie gdzie kupić miał węglowy pakowany w worki 25-30 włąśnie jestem przed wyborem pieca węglowego i potrzebuję namiary na taki asortyment, może też być ekogroszek w workach lub eko-fins Ja kupowałem ekogroszek tutaj http://www.e-mur.pl Wystarczy zadzwonic i przywiozą w workach ale nie wiem jak z miałem... Zadzwon i zapytaj. Aha cen nie pamietam, pewnie sie już zmieniły, wiem że mają dwa rodzaje chyba Retopal i Ekoret. Powodzenia przy wyborze pieca:) Kto wie gdzie dostanę dobry beton w okolicy Katowic? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 28.08.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam, czy mozecie polecic sprawdzona ekipe do wylewek (najlepiej z mixokretem) z okolic Gliwic/Rybnika,dzieki za kazde info,Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 28.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej! Szukam materialu i ekipy do wykonania ogrodzenie razem z furtka i brama.Interesuje mnie panelowe w kolorze zielonym ( te ocynkowane ogniowo i powlekane jakims plastikiem...? ) Macie kogos sprawdzonego z okolic Gliwic??? pozdrooo.. DaroMan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 28.08.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Powoli chciałam się dołączyć do grupy, powoli bo spisaliśmyu dopiero umowę przedwstępną , dzialka w MYSŁOWICACH Brzęczkowicach,poszukujemy geologa do zbadania gruntów, bo od tego zależy czy podpiszemy umowę ostateczną. Jeżeli macie namiar na jakiegoś oczywiście rzetelnego a zarazem niedrogiego (czy to wogóle możliwe?) geologa to podzielcie się namiarami, jeżeli opinia będzie zła nie chcemy wyrzucać w błoto 1000 zł za ww dokumentację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotki 29.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam Planuje budowe w Tychach jestem na etapie zalatwiania papierow i szukania projektanta (nie koniecznie architekta) do zaprojektowania (tanio) najlepiej z nadzorem w cenie, no i wszelkie sugestie co do wykonawców i materiałów mile widziane. Juz teraz mam dylemat porotherm czy silka? Pozdrawiam budujących ze slaska lidiasiem sprawdz http://www.geotest.gf.pl/ jak ostatnio pytalem to brali 100zl/m odwiertu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam! Kto mi podpowie gdzie na Śląsku znjadę sprzedawcę dachówki CREATON, a juz najlepiej bliżej Gliwic, Rybnika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 29.08.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, czy mozecie polecic sprawdzona ekipe do wylewek (najlepiej z mixokretem) z okolic Gliwic/Rybnika, dzieki za kazde info, Rafal Rafał! Mikolow 503566619 pozdroooooo. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.08.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, czy mozecie polecic sprawdzona ekipe do wylewek (najlepiej z mixokretem) z okolic Gliwic/Rybnika, dzieki za kazde info, Rafal Rafał! Mikolow 503566619 pozdroooooo. DaroMan robili u mnie, jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 29.08.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 u mnie też robili i też jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lharhard 29.08.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, nie macie moze namiarów na jakiegos miłego pana który rozwozi ziemię w okolice mysłowic, imielina ? Potrzebuje troche do niwelacji terenu nie musi byc piekny humus, bede wdzieczny za jakies namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomg 29.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam!Zdecydowałem się na instalację pompy ciepła w przyszłym domu (początek budowy lada dzień) w Powiecie Mikołowskim.Czy ktoś zna solidną firmę z okolicy, która może kompleksowo załatwić temat, tj. sprzedaż, montaż i ew. serwis)?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 29.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam! Kto mi podpowie gdzie na Śląsku znjadę sprzedawcę dachówki CREATON, a juz najlepiej bliżej Gliwic, Rybnika. Pozdrawiam W Rybniku sprzedaje dachówki Creatona firma Lubar ( Rybnik Niedobczyce). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatek1719500909 29.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 udało się i własnie w sobote podpisaliśmy umowę przedwstepną na zakup działki w Łazach koło ZawierciaBędziemy mieli 1109 m miejsca. Poza tym wokół dość dużo osób się buduje, a działeczka za przyzwoita cenę :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts