DaroMan.. 29.08.2006 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jeszcze raz pytam o ogrodzenie panelowe z drutu ocynkowanego ogniowo i powlekanego poliestrem plus brama i furtka i wykonawca! Macie jakies namiary???...Gliwice pozdrooo.. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.08.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja nie mam niestety ale sama szukam kogoś kto by mi się podjał ogrodzenia działki siatką na czas budowy... Mam tylko wkopane słupy z dwóch stron działki a reszta szczere pole Gdzie można kupić tanią siatkę ogrodzeniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antenka67 30.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam! Kto mi podpowie gdzie na Śląsku znjadę sprzedawcę dachówki CREATON, a juz najlepiej bliżej Gliwic, Rybnika. Pozdrawiam Witaj, gratuluję wyboru dachówki - najlepsza ze wszystkich dachówke Creatona można kupić w Gliwicach w firmie Budman (Mańko), ul.Cmentarna 6 , 601451947; 603662372 , http://www.budman.com.pl Mają bardzo duży asortyment ceramicznych dachówek i klinkierów. Pozdrawiam, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antenka67 30.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja nie mam niestety ale sama szukam kogoś kto by mi się podjał ogrodzenia działki siatką na czas budowy... Mam tylko wkopane słupy z dwóch stron działki a reszta szczere pole Gdzie można kupić tanią siatkę ogrodzeniową? Ja też się przyłączam do prośby i czekam na jakieś informacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a co to dla Was jest "tania siatka ogrodzeniowa" najtańsza jest chyba tzw. "autostradowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a co to dla Was jest "tania siatka ogrodzeniowa" najtańsza jest chyba tzw. "autostradowa" Tania, znaczy najtańsza możliwa, byleby spełniała swoją funkcję tzn. odgradzała budowę od przechodniów. I może być straaaasznie brzydka - przynajmniej dla mnie nie ma to znaczenia. Pytanie skąd się taką bierze - nie wierzę żeby wszyscy budowę ogradzali kutym ogrodzeniem. No a jakoś to przecież musieli ogrodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a co to dla Was jest "tania siatka ogrodzeniowa" najtańsza jest chyba tzw. "autostradowa" Tania, znaczy najtańsza możliwa, byleby spełniała swoją funkcję tzn. odgradzała budowę od przechodniów. I może być straaaasznie brzydka - przynajmniej dla mnie nie ma to znaczenia. Pytanie skąd się taką bierze - nie wierzę żeby wszyscy budowę ogradzali kutym ogrodzeniem. No a jakoś to przecież musieli ogrodzić http://bekaert.com.pl/strona.php?parent=28 może coś takiego mogę dać namiary na sprzedającego siatki Bekaerta....tylko odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 31.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 tylko że siatka bekaerta (obecnie to chyba BETAFENS) jest raczej z tej górnej półki, a nie z dolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotki 01.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 znalazlem siatki ale nie wiem czy to tanio czy drogo bo po sklepach nie chodze (jeszcze), a tej "autostradowej" nie moge nigdzie zlokalizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 to jest taka siatka jak w linku, który podałem wyżej inaczej nazywana leśną, na stronie Bekaerta jest w dziale "ogród" a ta siatka http://bekaert.com.pl/strona.php?parent=33 kosztuje 208 zł netto za 50m rolkę reprezentacyjna nie jest, ale jest chyba tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evana 05.09.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam, zaczynam własnie rozglądać się za generalnym wykonawcą mojego wymarzonego domu. Rozmawiałam z kilkoma firmami. najbardziej przekonały mnie dwie: Pref-Bud sp. z o.o. z Mysłowic i Cezbud ( ESC ) z Tarnowskich Gór. Jestem ciekawa czy ktoś miał z nimi do czynienia i co sądzi o ich pracy? PILNIE potrzebuję opinii!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 zacznij od poczytania umowy jesli płacisz z gory - a tak zazwyczaj bywa to lepiej troche nerwow wiecej poswiecic i wynając ekipe ,ktorej sie placi po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 05.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Evana. A elektryka już szukałaś???I pamiętaj o uziomie fundamentowym.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evana 06.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Na razie szukam firmy, która wybuduje mi mój domek. Działki też jeszcze nie mam . Ale mam założony plan!!! Którego mam nadzieję się trzymać. _ MARZENIA _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 07.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Podczytuje Was od jakiegos czasu, teraz sama zaczynam (działeczka w Mysłowicach Krasowy, w piatek notariusz i zaczynamy). No pięknie;) Witam kolejną krajankę Enio - Mysłowice Krasowy, Boczna od PCK.. właśnie startuje z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 07.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Co do Creatona - potwierdzam - Lubar w Rybniku, tak na prawde kupisz tam wszystko. Aktualnie zaczynam budowę w Mysłowicach Krasowach. może ktoś jeszcze (z tych których jeszcze nie poznałem) się tam buduje ? pozdr. Enio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 08.09.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 macie jakies namiary na firme , ktora robi odwodnienia liniowe, drenaze itp.????????? ( Gliwice i okolice ) pozdroooo.. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 08.09.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 aaaaa.....i kogos kto robi systemy alarmowe tez DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 08.09.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a moze ma ktos brame garazowa od Krajewskiego???????......i co zadowolony/a???????????? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 09.09.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Witam wszystkich Zaczynam w przyszłym tygodniu w Imielinie Ktoś pytał o siatkę leśną - ja kupowałem w castoramie po 147 zł za 50 m o wysokości chyba 150 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts