mirzaw 09.10.2002 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Zaktualizowałem swoją stronkę - zapraszamMirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 11.10.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 TomekMTrochę chyba się pospieszyłem z tym bezpłatnym humusem... Tzn. na pewno w Kotlarni humus można kupić (nawet jest dosyć dobrej jakości). Co do ceny to na razie słyszałem o 16 złza tonę, ale jest to wiadomość jeszcze do sprawdzenia (humusu nie ma jako pozycji w cenniku). Jak będę znał konkrety to na pewno napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 13.10.2002 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 Pozdrawiam wszystkich,budowę planuję na przyszły rok, w Imielinie. Teraz jestem na etapie rozmów z architektem. Mam nadzieję, że gdy budowa ruszy, będę mogła dzielić się doświadczeniem. Póki co - obserwuję i czytam co dzieje się na Waszych budowach.Pozdrowienia,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 15.10.2002 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 Szukam tańszego wynajmu ,, stopy" 200 do ubijania.Jedna z gliwickich firm (na razie jedyna)życzy sobie 300 zł + wadium 2000 zł. Czy w pobliżu jest taniej? PS. Witam/y gaga 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 15.10.2002 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 okna drewniane (jednak, na 95% drewniane, choć być może nie potrafię znaleźć ładnych okien plastikowych)- czy ktoś aktualnie jest na etapie szukania okien drewnianych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 16.10.2002 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Amatorzy!Jeżeli chodzi Wam o przysłowiową "babę" do ubijania to mogę odstąpić na stałe za przysłowiową flaszkę. Buduję pod Tarnowskimi Górami.285-42-85 w.750 praca w.751 dom Peter [ Ta wiadomość była edytowana przez: Peter dnia 2002-10-21 17:38 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 18.10.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Okna drewniane są w tej chwili na bardzo wysokim poziomie.Trzy firmy których okna widziałam zasługują na zainteresowanie.My też zastanawiamy się nad wyborem.W grę wchodzi Wiktorczyk, Milewski i Cieslak.Każdy z nich ma stronę www. wiktorczyk.......pozostali analogicznie.U Wiktorczyka jest promocja 20%.Cieślaka można kupić w Tarnowskich Górach przy ul,Sobieskiego 17Wiktorczyka w Pszczynie natomiast Milewski jest pod Częstochową.Amatorzy powodzenia!!!Napiszcie na co się zdecydowaliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 18.10.2002 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 szukam dobrej ziemi do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 18.10.2002 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Peter,wielkie dzięki za ,,babę''. Niestety nie miałam sieci a ,,baba" była potrzebna pilnie, więc zapłaciłam jak za zboże.Jeszcz raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 18.10.2002 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Peter,wielkie dzięki za ,,babę''. Niestety nie miałam sieci a ,,baba" była potrzebna pilnie, więc zapłaciłam jak za zboże.Jeszcz raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 20.10.2002 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 WitajcieAle pogoda!Czy ktoś wie kiedy będzie cieplej?MirzawSZUKAM PODKŁADÓW KOLEJOWYCH i ZIEMI OGRODOWEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 21.10.2002 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Szukam dobrych i niedrogich drzwi wejściowych!!!Jakie macie dzrwi??? drewniane, metalowe, plastiki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 21.10.2002 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Ja zainstalowalem drzwi firmy Dziadek. Na razie nie mieszkam, więc trudno mi mówić o walorach użytkowych, ale wykonane bardzo porządnie za cena naprawdę dobra. w_dlugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.10.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Zaktualizowałem swoją stronkę - zapraszam Chciałe,s powiedzieć, że doaktualizowałeś stronkę, bo Twoja budowa jest chyba dużo dalej a stronka jak w serialu w najciekawszym momencie cdn a my czekamy na następny odcinek Witajcie Ale pogoda! Czy ktoś wie kiedy będzie cieplej? Mirzaw Też chciałabym to wiedzieć,ponieważ i ja i moja budowa jest bardzo smutna garaż czeka na dach a dom na wylewkę a narazie wylewa sie tylko woda z góry i ziąb przejmujący pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 21.10.2002 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Witam,Engi w sobotę zrobiliśmy ,,maraton dot. stolarki" bo jak wiesz nie wystarczyły mi strony www, chciałam zobaczyć i własnoręcznie otworzyć/zamknąć.Wnioski:1.Milewski-brak porządnej ekspozycji,kątem w hurtowniach, mało info2.TRAS-hala balcerkowa, żenujące, jedno okno plastikowe na wystawie,zero kompetencji 3.POL-SKONE - jedno okno bez możliwośco otwierania- założona blokada4.ferno- w markecie, brak info5.URZĘDOWSKI- przyzwoity punkt, dobre info, na wystawie kilka okien o różnych kolorach i romiarach. Ponieważ różnice w cenie są nieduże, więc(chyba)- URZĘDOWSKI.PS. Dzięki za namiary na producentów stolarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 21.10.2002 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Proponuje jeszcze zerknąć na okna w dwóch -3 miejscach:M1 w Bytomiu - Stroszku - M&SBuilder w Gliwicach - ul. TarnogórskaOraz na przeciw tegoż Buildera okna innej firmy - nie pamiętam nazwy.Czy nikt nie wie gdzie mogę kupić ziemię ogrodową?Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 23.10.2002 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Milewski miał super ekspozycję na targach budownictwa w Bielsku - doprawdy jestem zdziwiona.My zdecydujemy się chyba na Wiktorczyka.Znajomy ma takie okna i jest b. zadowolony(też oglądaliśmy w Bielsku). Do końca miesiąca ma promocję 20% lub 25% w zależności od wybranego radzaju -bardzo dobra oferta.Przesłałam mai'lem prośbę o wycenę , otrzymałam po 1 dniu.Napiszcie Amatorzy co wybraliście!Mirku! Nie wiem skąd ziemię.Mają budowć Tesco w Tarnowskich Górach - może z pola przy wykopach. Przy Minimalu była cała góra.Albo z worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 23.10.2002 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 W_dlugi!Gdzie ta firma Dziadek się mieści????Wyślij mi na priv.Pzdr - ENGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 23.10.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Witam wszystkich! Buduję w Żorach. Przymierzam się do przydomowej oczyszczalni ścieków, czy ktoś może mi podać namiary na firmę, w której można ją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 25.10.2002 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Czy na Śląsku nikt nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts