Gregori 30.10.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Autopaprawka dotycząca wełny:Ceny Isovera podane sa bez Vat, w sumie wychodzi mi: dla "150" 40% taniej niż w cenniku,dla "5-" 41% taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwg 30.10.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mam do sprzedania stęple budowlane różnej długości i agregat prądotwórczy. Agregat jest prawie nowy. Był używany 1 miesiąc na budowie. Tel 602450917 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotki 30.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 @mwg ile tych stępli, po ile i skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabol 30.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A ja mam do sprzedania: - garaż blaszak 3x5 m, rozkładany na czas transportu, przeżył już kilka budów, ale myślę, że jeszcze kilka przed nim - profesjonalna rozdzielnica elektryczna zamykana na zamek, z uchwytami do powieszenia na słupie, wyposażona w wyłącznik różnicowo-prądowy, wyłączniki nadprądowe, 2 gniazda jednofazowe, 1 gniazdo 3-fazowe 4-przewodowe, 1 gniazdo 3-fazowe 5-przewodowe (koszt wszystkich elementów w hurtowni - 500 zł). Do tego dorzucam deski szalunkowe (powyżej 0.5 kubika), kantówki, kilka palet drewnianych, folię budowlaną. Miejsce odbioru - Gliwice-Brzezinka. Cena kup teraz: 1000 PLN. Zainteresowanych proszę o informację na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 30.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam, szukam chętnego kto chciałby sobie wywiercić studnię (najlepiej z Tychów). Ja też sobie chce wywiercić, ale jak firma bedzie miała co najmniej dwa zlecenia z jednej okolicy to wyjdzie znacznie taniej (pewnie ok. 150-170 zł a metr, studnia o srednicy 160mm). Dla porównania powiem, że z rozeznania które mam z okolic Tychów, Katowic, Bielska to ceny są od 300zł/mb. Jeśli byłby ktoś chetny aby razem zamówić wiercenie to proszę o kontakt na priv lub telefon 507-022951. KubaB No ponawiam pytanie, czy się znajdzie grupa chetnych na wiercenie studni. Na razie jest nas dwóch, a jeśli sie uda to cena będzie znacznie niższa od tego co rodzime firmy oferuja pzdr KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 30.10.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Maszket, budujesz w Imielinie?? Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 30.10.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ziemię gruz piasek przyjmę jakby ktoś nie miał co zrobić Imielin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 30.10.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Szukam firmy która zaprojektuje wentylację mechaniczną z reku. Możecie kogoś polecić? PozdrowieniaŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 30.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Szukam firmy która zaprojektuje wentylację mechaniczną z reku. Możecie kogoś polecić? Pozdrowienia Łukasz Nawet bym sie dołaczył do tego pytania. KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwg 31.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 @mwg ile tych stępli, po ile i skąd? Stęple są po 3zł, mam ich około 200. Okolice Będzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A ja mam do sprzedania: - garaż blaszak 3x5 m, rozkładany na czas transportu, przeżył już kilka budów, ale myślę, że jeszcze kilka przed nim - profesjonalna rozdzielnica elektryczna zamykana na zamek, z uchwytami do powieszenia na słupie, wyposażona w wyłącznik różnicowo-prądowy, wyłączniki nadprądowe, 2 gniazda jednofazowe, 1 gniazdo 3-fazowe 4-przewodowe, 1 gniazdo 3-fazowe 5-przewodowe (koszt wszystkich elementów w hurtowni - 500 zł). Do tego dorzucam deski szalunkowe (powyżej 0.5 kubika), kantówki, kilka palet drewnianych, folię budowlaną. Miejsce odbioru - Gliwice-Brzezinka. Cena kup teraz: 1000 PLN. Zainteresowanych proszę o informację na priva. a na jakiś rabacik można liczyć PS. ja już nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabol 02.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a na jakiś rabacik można liczyć PS. ja już nie potrzebuję No jeśli zdecydowałbyś się na zakup, pomimo posiadania już jednego garażu, na pewno jakiś rabacik byłby wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antenka67 02.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Szukam firmy która zaprojektuje wentylację mechaniczną z reku. Możecie kogoś polecić? Pozdrowienia Łukasz Nawet bym sie dołaczył do tego pytania. KubaB Witajcie, ja skorzystalam z usług firmy Global-Tech z Dabrowy Gorniczej i moge ich polecic, wskazana wizyta u nich zeby zobaczyc te cala instalacje na miejscu. Adres znajdziecie tutaj : http://www.rekuperatory.net.pl pozdraiwam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 02.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 I.W. witom, buduja w Imielinie .W którym miejscu ty budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 03.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Na ulicy Wandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 03.11.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Jeżeli jest tutaj ktoś z Jaworzna zapraszam do wątku: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84998 pytam tam o gleby i sens budowania w Jaworznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 03.11.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Dzięki I.W. to z drugiej strony co my,bywomy w twoi okolicy dość często . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 05.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Czy ktoś może polecić radiestetę-różdżkarza oferującego swoje usługi w przystępnych cenach?Wody będę szukał w Tychach.dziękiKubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 06.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 szukam ekipy do oszalowania, zazbrojenia i ulozenia stropu ceramicznego nad piętrem, robota na 2 dni gora 3. praca od zaraz bo mnie ekipa zwodzi (podłapali w miedzyczasie jakis dach łobuzy) i jesli tylko bede mial inna alternatywe to od razu ich olewam. mozecie kogos polecic? jesli pojdzie im sprawnie to na zime maja zagwarantowana prace zwiazana z przebudowa istniejacej czesci budynku. praca w srodku wiec mrozy nie straszne pozdrawiam i czek na pomoc Piotr [email protected] 0-602-597-805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Czy ktoś może polecić radiestetę-różdżkarza oferującego swoje usługi w przystępnych cenach? Wody będę szukał w Tychach. dzięki KubaB http://www.republika.pl/bio_energia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts