Garcia27 14.12.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jak będziesz szukać elektryka to zapraszam na priv lub e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irkos 14.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Pablooo gdzie kupowałeś wełnę? Nigdzie nie mogę znaleźć toprock o grubości 18 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 19.12.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Gdyby ktoś chciał zabrac kilka wywrotek ziemi (powiedzmy, ze humusu) to zapraszam - Katowice Podlesie. Poza tym mam do sprzedania 13 palet zapakowanych leierow 25 p+w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.12.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 uważajcie na edwarda k. z Łazisk z osiedla Kościuszki wiem, że szuka naiwnych coby "zbudować" im dom oszukał kolejną osobę Świąt Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 27.12.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Gdyby ktoś chciał zabrac kilka wywrotek ziemi (powiedzmy, ze humusu) to zapraszam - Katowice Podlesie wysłałam wiadomość na priv gdyby było to aktualne to odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIP 28.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam.Jestem z firmy oferujacej prace budowlane, jesli jest ktos zainteresowany, polecam wejsc na strone firmy : http://www.mipbud.prv.pl (adres firmy jest nieaktualny, bo firma zmienila niedawno siedzibe, strona zostanie w najblizszym czasie zaktualizowana, tel. kom. jest aktualny). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 28.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Czy są w tej grupie jakieś Panie?? Jasne że sąPanie )) JA zamierzam się budować w Tychach-szukam dobrej ekipy do budowy 2007 stanu surowego zamkniętego -interesuje mnie ekipa w miarę ucziwa i rzetelna jeśli są takie i macie namiary to bardzo proszę- budowa z Maxa lub PoROthermu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 28.12.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 O widzę sąsiada ja też właśnie szukam ekipy na Tychy Czułów ( Piskowa,Narcyzów) ) i interesuje mnie firma która zajmie się kompleksowo domem i fakt szukanie nie jest takie łatwe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 28.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witajcie!! Zamierzam rozpocząć budowę w Tychach ale w dalszym ciagu szukam ekipy do postawniena domu do stanu surowego. Czy ktoś mógły mi podać jakieś namiary. Z góry dziekuję Czy już znalazłeś kogoś do budowy domu?? a może masz jakieś namiary na firmy żebym mogła też skorzystać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 30.12.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Deka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 31.12.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 O widzę sąsiada ja też właśnie szukam ekipy na Tychy Czułów ( Piskowa,Narcyzów) ) i interesuje mnie firma która zajmie się kompleksowo domem i fakt szukanie nie jest takie łatwe!!! Witam sąsiadkę Wysłałem Ci wiadomośc na priv. Właśnie szukam ekipy do budowy domu. Rozmawiałem juz trzema firmami, ale dwie się wycofały po zrobieniu kosztorysu ("panie ja mam tyle roboty, że Panu nie wybuduję"). Tylko jedna podtrzymała swoją ofertę, ale są b. drodzy Teraz rozmawiam z dwoma kolejnymi - zobaczymy co zaproponują. Jak propozycja bedzie interesująca do dam namiary i powiem im że jeszcze jedna chętna z naszej okolicy jest. życzę udanego Sylwestra i niech budowa w 2007 roku lekką bedzię pzdr KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 31.12.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkim budującym z grupy Górnego Śląska dużo szczęścia w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr1842 02.01.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Sprzedam stemple budowlane ok. 130 szt długość ok. 2,80m po 3zł za szt . Deski szalunkowe 2,5 cm grube długość ok. 4-4,6 m w ilości 2m3 po 350zł za m3 Całość oczyszczona bez gwoździ. Lokalizacje okolice Knurowa Transport we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 03.01.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Ja też szukam działki, ale nie w kosmicznej cenie. Działka nie musi być duża. Podoba mi sie Imielin i druga strona naszej aglomeracji Będzin (okolice jak sie jedzie na lotnisko, ale raczej dalej od ), Dąbrowa Górnicza. I dobrze by było żeby szeroka bya na co najmniej 20 m Tylko nie piszcie, ze tak to mi tylko w erze dopasują Czy ktoś mógłby pomóc? Witam wszystkich, właśnie kupuję działkę w Myszkowicach. Niedaleko starej drogi na lotnisko. Będzie tam małe osiedle domków jednorodzinnych. 35 zł/m2. Działki 7-10 ar. Szerokie na 25m. Można rzecz jasna kupić kilka. Działki uzbrojone oprócz kanalizacji. Częśc jest na południowym stoku a część w dolince. Liczę że hałas od autostrady nie będzie zbyt uciążliwy. Do zjazdu z A1 ma być ok. 2km. Gdyby ktoś był zainteresowany: właściciel to Ryszard Wy parlo, Myszkowice, ul. Wolności 28, woj. śląskie, pow. będziński, tel. 032 2878066. Może ktoś z udzielających się tu lub obserwujących ma też tam działkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusek 06.01.2007 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Czy byłby ktoś uprzejmy polecić i podzielić się namiarami na ekipę budowlaną (oczywiście tanią, solidną. uczciwą, etc. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_zabrze 06.01.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam My zaczynamy na wiosnę 2007w Gliwicach. Chcemy teraz kupić materiały, ale nie możemy zdecydować się na hurtownię w której bedziemy się zaopatrywać. Jaką możecie polecić, czy lepszy jest Buster czy Builder - bo właściwie te dwie hurtownie brałam pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacolek 06.01.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Czy byłby ktoś uprzejmy polecić i podzielić się namiarami na ekipę budowlaną (oczywiście tanią, solidną. uczciwą, etc. ) Witam ja mogę polecić górali ale Oni tylko dach ,, są dobrzy w tym co robią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 08.01.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 czy ma ktoś namiar na transport zeby przewieżć deski do szalunków z tychow do chełmu sląskiego??informacyjnie : budujemy c77 w chełmie , zaczynamy po wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam My zaczynamy na wiosnę 2007w Gliwicach. Chcemy teraz kupić materiały, ale nie możemy zdecydować się na hurtownię w której bedziemy się zaopatrywać. Jaką możecie polecić, czy lepszy jest Buster czy Builder - bo właściwie te dwie hurtownie brałam pod uwagę. ja dużo kupowałem w Busterze i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 13.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 hejkaszukam juz teraz tanich materiałów na budowę domu czy podpowiecie mi ???szukam więźbę dachową w którym tartaku jest tanio i dobrze oraz pustaki porotherm wienerberger 25 czy moze cie mi cos polecić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts