Ataman70 14.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 czy ktoś ma namiary na stropy Teriva w pobliżu Bytomia?remontuję stary budynek - częściowo wymieniam stropy.W gliwicach sprawdzełem w Hadex i na Ceglanej.gdzieś jescze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 14.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 witam poszukuję bloczków fundamentowych geodety budowa w chełmie śląskim okolice tychów proszę o info Geodeta w Lędzinach p. Szewczyk ulica Łukasińskiego 25 tel 326 65 66 komórkę niestety zgubiłem. Nie zdarł ze mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 14.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 witam majka_tychy polecam geodetkę z Tych nam załatwia od początku Małgorzata Niepsuj 602712386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyp 15.02.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 witam poszukuję sprawdzonego wykonawcy CO, najchętniej z okolic Gliwic, Mikołowa. założenia: kocioł węglowy, kominek z płaszczem wodnym, część ogrzewania pod podłogą, przygotowany w przyszłości na solar. będę wdzięczny za sugestie. pozdr.,tp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 17.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 tommyp - pogadaj z "1950" na FORUM - On robi cate rzeczy, sam ma solary i może Ci trochę powiedzieć o ich realnej sprawności i oplacalności inwestycji - ja swego czasu planowałam zrobić tak jak ty, ostatecznie dałam sobie spokój, zresztą pogadaj z nim. Generalnie widzę że chcesz wydać masę kasy, a o zwocie kompletnie nie myślisz. Pomyśl jeszcze ojednej rzeczy: jak braknie prądu, to kominek z płaszczem wodnym, staje zwykłym kominkiem, i nie ogrzeje ci chałupy (to był w moim przypadku argument za rezygnacją z tego rozwiązania) - a dobry agregat proądotwórczy (ze stabilizacją napięcia) to kosztuje powyżej 2000PLN (generalnie bliżej 3kPLN :(). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 18.02.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 witampotrzebuje rozdzielke elektryczną (prąd ) na czas budowy - może ma ktos odsprzedac ???jak macie jakies namiary na takie cos to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 18.02.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Pomyśl jeszcze ojednej rzeczy: jak braknie prądu, to kominek z płaszczem wodnym, staje zwykłym kominkiem, i nie ogrzeje ci chałupy (to był w moim przypadku argument za rezygnacją z tego rozwiązania) - a dobry agregat proądotwórczy (ze stabilizacją napięcia) to kosztuje powyżej 2000PLN (generalnie bliżej 3kPLN :(). Po co od razu agregat prądotwórczy do kominka, zwłaszcza w takiej cenie. Do pomp obiegowych to można agregat o mocy kilkaset Watt kupić (do 1000 zł) ale prościej akumulator samochodowy + przetwornicę częstotliwości, albo wprost pompe obiegową na 12V (są dostępne takie z silnikami z magnesami trwałymi, zasilane z 12V) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ataman70 18.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 często u Was prądu brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szro 19.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam Poszukuje dobrych cen na MAXa w okolicach Myslowic, ImielinaJakie sklady mozecie polecic i czy ktos ostatnio kupowal i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 19.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wypożyczaliście może szalunki systemowe do stropów i ścian w okolicach Tychów? Wdzięczny byłbym za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 19.02.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 U mnie niestety często brakuje prądu. Natomiast na tych tanich agregatach - nie pójdzie Ci automatyka z pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 19.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 U mnie niestety często brakuje prądu. Natomiast na tych tanich agregatach - nie pójdzie Ci automatyka z pieca. Ale teraz praktycznie każdy system c.o. nie będzie działał jak nie będzie prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ataman70 19.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 U mnie niestety często brakuje prądu. Natomiast na tych tanich agregatach - nie pójdzie Ci automatyka z pieca. Ale teraz praktycznie każdy system c.o. nie będzie działał jak nie będzie prądu. kominek bez płaszcza z rozporowadzeniem grawitacyjnym nawiewów będzie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 19.02.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Szukam ekipy wiercącej studnie w okolicach Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadek 19.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam Poszukuje dobrych cen na MAXa w okolicach Myslowic, Imielina Jakie sklady mozecie polecic i czy ktos ostatnio kupowal i w jakiej cenie? To masz problem i to spory ponieważ MAXów nie ma!!! Obdzwoniłem moze 20-30 hurtowni i najwczesniej bedą w marcu albo kwietniu. Przewidywana cena to 4,50 moze nawet 5 zł brutto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam Poszukuje dobrych cen na MAXa w okolicach Myslowic, Imielina Jakie sklady mozecie polecic i czy ktos ostatnio kupowal i w jakiej cenie? To masz problem i to spory ponieważ MAXów nie ma!!! Obdzwoniłem moze 20-30 hurtowni i najwczesniej bedą w marcu albo kwietniu. Przewidywana cena to 4,50 moze nawet 5 zł brutto! To jakies chore jest Ja mam do sprzedania 15 palet thermopora 25P+W za 3,62. Ktos reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 24.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam Poszukuje dobrych cen na MAXa w okolicach Myslowic, Imielina Jakie sklady mozecie polecic i czy ktos ostatnio kupowal i w jakiej cenie? To masz problem i to spory ponieważ MAXów nie ma!!! Obdzwoniłem moze 20-30 hurtowni i najwczesniej bedą w marcu albo kwietniu. Przewidywana cena to 4,50 moze nawet 5 zł brutto! To jakies chore jest Ja mam do sprzedania 15 palet thermopora 25P+W za 3,62. Ktos reflektuje? jestem zainteresowany mogę prosić o namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 24.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam JA mam do odsprzedania 5 palet MAXów firmy Leier, czyli 480 sztuk. Jeśli ktoś reflektuje, proszę o info. Oryginalnie zapakowane. Pustaki są na budowie w Ornontowicach (koło Mikołowa, Orzesza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magola 25.02.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 witajcie, też zamierzam ruszać z budową w tym roku w okolicach Gliwic, czy znacie aktualne ceny Porothermu 25P+W, które składy budowlane w pobliżu oferują duże rabatymagola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 26.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A ja wracając jeszcze do tego urzędu górniczego. Czy urząd może wydać opinię o całkowitej nieprzydatności terenu pod zabudowę, pomimo tego iż teren ten objęty jest miejscowym planem zgodnie z którym budować tam można? Jak rozumiem, urząd górniczy opiniował podczas opracowywania planu miejscowego, więc taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Wolę jednak się upewnić zanim wtopię pieniądze w działkę na której nie będę się mógł zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts