lawio 25.10.2002 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 On 2002-10-25 07:28, bachac wrote: Czy na Śląsku nikt nie buduje? Buduje, buduje ..... Ja akurat buduję w Zagłębiu. W sprawie oczyszczalni - namiary prześlę na priv. Pozdrawiam Wiola Edzia! Czemu milczysz? Co z naszą umową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.10.2002 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Witaj Basiu na Śląsku się buduje dlatego mało odzywa się na Forum chyba,że w nagłej potrzebie.Dziś przeczytałam Twój post i jesteśmy dość bliskimi sąsiadkami ja buduję w okolicy Rybnika ale od strony Raciborza. Obenie na budowie nic się nie dzieje dlatego rzadko przeglądam Forum.Czasem odruchowo włączam loguję się ale natłok obowiązków zawodowych nie pozwala mi na poczytanie i napisanie czegoś.Trochę wypalił się mój zapał do budowy.Ciekawa jest jaki jest Twój etap.Wiola tak jak pisałam wyżej obecnie mamy dużo pracy i bardzo rzadko czytam Forum. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 25.10.2002 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 W Żorach jest hurtownia HYDROSOLAR 3, ja kupiłem właśnie tam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 25.10.2002 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Cześć Ewo!Buduję w Żorach, konkretnie w Rogoźnej (to 3 km w stronę Wodzisławia), jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Jesteśmy już wykończeni budową i w przyszłym roku chcemy skończyć. Jak Twój dom z bali?Aziel!Czy masz oczyszczalnię z drenażem rozsączającym czy inną?Mam mało miejsca i biorąc pod uwagę wszystkie wymagane odległości od domu, od granicy i od drzew może mi braknąć miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.10.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Póki co mam podpisaną umowę z Firmą na realizację w marcu przyszłego roku.Obecnie mam garaż murowany stan surowy /bez dachu/ i fundament bez wylewki pod dom.Mam dylemat czy robić teraz wylewkę czy zaczekać do marca ?? O ile dobrze kojarzę to budujesz gdzieś przy trasie Żory - Wodzisław.Ostatnio przed Świerklanami widziałam właśnie taki dom z bali. Masz może namiary na więźbę w okolicy.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 25.10.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Mam namiar na dobrego ciślę, ale wykonawce chyba masz. Drewno można kupić w firmie Lazar w Żorach (434-12-25). Niestety nie wiem czy są atrakcyjni cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.10.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Wiesz ja w tym roku zrobiłam więcej niż zaplanowałam tzn. wyciągnęłam mury garażu i wypadałoby go przykryć dachem i w tym momencie synchronizacja robót się rozjechała. Naplanowo firma od bali miała mi zrobić więźbę na garażu i coś im czasu brak.Dlatego myślę, o wykonaniu więźby przez kogoś z okolicy.pozdr. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 28.10.2002 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Ratuuuuuunku!!!!!! zabrakło mi templi około 40 szt.Bardzo proszę o podanie mi pomocnego stempla (okolice Gliwic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 29.10.2002 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Amatorzy, mam stęple ale 2.5m i to 45 km od Gliwic, za Tychami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatrix 31.10.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Jeśli ktoś wie, gdzie można najtaniej kupić drewno do kominka(właściwie do kozy-kominka) proszę o informacje. Katowice i okolice.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 01.11.2002 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 w_dlugi- dzięki za superekspresową odpowiedź.Jakoś sobie poradziliśmy i strop mamy zalany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doti 04.11.2002 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Cze. Jak ktoś ma ochotę to może sobie zobaczyć moją stronę z budowy domu: http://www.strony.wp.pl/wp/petrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 04.11.2002 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Cześć Doti!Witam na Ślasku.Fajna strona. Chyba pozazdrościłem i będę próbował sam zrobić swoją. Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZOOLO 10.11.2002 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 pytałem już kiedyś na forum,ale nie otrz.odpowiedzi.Może teraz się uda.Jestem z okol.wrocławia i kilka miesięcy temu kupiłem projekt firmy ze Śląska a konkretnie http://www.PPPIK.COM.PL .MÓJ projekt nazyma się DUN.czy ktoś z was spotkał się z tymi projektami.a może budue ktoś taki dom.proszę was o opinie na temat tego projektu oraz pracowni.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.11.2002 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2002 Ale dawno nikt nie był. Od razu widać że pogoda nam sprzyja. Kochani czy ktoś ma u siebie konstrukcję dachu z wiązarów kratownicowych?Dajcie znać bo mam mały problem z ociepleniem stropu i rusztem na płyty G-K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2002 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Budujemy dom wg. projektu PPPik - projekt SZM, który powstał nabazie DAB-a przy naszym "współudziale",ale zawsze można coś po--prawić, ulepszyć. Ale pracownia jest OK. My w sobotę skończyli--śmy układać dachówkę. teraz tylko posprzątać i byle do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.11.2002 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 A gdzie budujesz ?pozdr.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doti 19.11.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Peter czekam na Twoją stronę i fajnie że Ci się podobała bo jako początkująca w tym temacie (html) wiele się namęczyłam <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Doti dnia 2002-11-19 11:25 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2002 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 buduję na skraju parku cystersów, trasa Gliwice-Rudy Raciborskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.11.2002 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 No kurcze ja też buduję w parku cystersów tylko chyba z trochę innej strony. W jakiej miejscowości konkretnie.pozdr. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts