Basia1112 01.03.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja zamówiłam drzewo w tartaku w Studzionce(koło Pszczyny),bo ten tartak polecał wykonawca -cena 10 tyś.-850zł impregnowane.Potem była wycena na Mikołowskiej 9tyś-700zł.Dzisiaj zamówiłam drzew2o w Koniakowie za 6500 zł+300zł transport.Jest różnica ?Drzewo bedzie sezonowane,impregnowane.Mam nadzieje ,że bedzie o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 02.03.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 KubaB napisał: dziękuj wszystkim za odzew w sprawie mapy do celów projektowych Znalazłem już kogoś, kto zrobi mi w ciągu dwóch tygodni i za konkurencyjną cenę (500 zł netto) KubaB Obawiam się, że to nie takie proste. Najpierw trzeba czekać na uzgodnienia branżowe z gazowni, wodociągów, elektrowni i telekomunikacji to trwa trochę więc termin 2 tyg. wydaje mi się mało realny. Może geodeta narysować mapę bez tych uzgodnień, ale wtedy ryzykuje. i ekipy budowlane natrafiając na różnice w dokumentacji i terenie przerywaja prace, a mapa traci ważność. Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 02.03.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Czy ktoś może polecić firmę budowlaną z okolic Imielina k. Mysłowic do wykonania fundamentów i ścian konstukcyjnych z betonu komórkowego 24, stropu Terriva I?Projekt Murator M14a.Możliwy termin rozpoczęcia maj 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 03.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam JA mam do odsprzedania 5 palet MAXów firmy Leier, czyli 480 sztuk.Jeśli ktoś reflektuje, proszę o info. Oryginalnie zapakowane. Pustaki są na budowie w Ornontowicach (koło Mikołowa, Orzesza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
accent 03.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 jaki jest telefon do tartaku w Koniakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 03.03.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Wiadomośc poszła na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwojtek29 03.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam...Jestem na etapie budowy ścianek kolankowych. Chcieliśmy kupować z zona kominy i system wentylacji grawitacyjnej, kiedy znów wrócił temat wentylacji mechanicznej. Chciałbym zapytać czy ktoś z okolic Gliwic, Rudy Śląskiej posiada już coś takiego i mógłby umożliwić zobaczenie tego na "własne oczy" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowka 06.03.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam, wlasnie kupilismy dom w stanie surowym w Orzeszu. Ma ktos namiary na firmy do instalacji CO + woda i do instalacji elektrycznej z tych rejonow, tzn orzesze Rybnik. Tynki wewnetrzne tez nas interesuja. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 07.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam, wlasnie kupilismy dom w stanie surowym w Orzeszu. Ma ktos namiary na firmy do instalacji CO + woda i do instalacji elektrycznej z tych rejonow, tzn orzesze Rybnik. Tynki wewnetrzne tez nas interesuja. Pozdrawiam.. Posłałem wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 07.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 W temacie tartaków - szukam tartaku na południu Polski, który byłby w stanie wykonać filary drewniane podtrzymujące ganek o średnicy min. 50 cm i długości 3 m. Złożyłem zamówienie u Olczyka, ale na razie nie mają takich grubych drzew, a ja za ok. 1-2 tyg. będę te filary potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 DaroMan poprosze o namiary na ekipe od wylewek Ja tez chcetnie zobaczylabym dobrze pracujaca wentylacje mechaniczna w okolicach gliwic czy bedzina pozdrawiam marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 08.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/34/f56fff033279e688med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam! Kochani, katastrofa! Oddam rękę księżniczki i pół dowolnie wybranego królestwa za informację, gdzie na terenie Śląska można nabyć poroterm 25???? 30 również wchodzi w grę. Zależy mi na realnym terminie (jak najszybciej), a póki co - składy nie mają w tej kwestii dobrych wieści. Nawet pan Wiesław jest bezradny, choć wydaje się, że to niemożliwe.... Lista kolejkowa za pół roku mnie nie satysfakcjonuje. Pozdrawiam Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 To jakies chore jest Ja mam do sprzedania 15 palet thermopora 25P+W za 3,62. Ktos reflektuje? może jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANUSZS3 09.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam, Czy ma ktoś do odstąpienia stemple albo gdzie zakupić w rejonie Mikołowa, Katowic w przyzwoitej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 09.03.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 DaroMan poprosze o namiary na ekipe od wylewek Ja tez chcetnie zobaczylabym dobrze pracujaca wentylacje mechaniczna w okolicach gliwic czy bedzina pozdrawiam marta Marto..poszlo na priv! pozdroooo DaroMan.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 09.03.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja zamówiłam drzewo w tartaku w Studzionce(koło Pszczyny),bo ten tartak polecał wykonawca -cena 10 tyś.-850zł impregnowane.Potem była wycena na Mikołowskiej 9tyś-700zł.Dzisiaj zamówiłam drzew2o w Koniakowie za 6500 zł+300zł transport.Jest różnica ?Drzewo bedzie sezonowane,impregnowane.Mam nadzieje ,że bedzie o.k. Czy można również prosić o namiar na ten tartak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 11.03.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 witam gdzie kupie tanio deski szalunkowe buduję w chełmie śląskim, w imielinie m3 kosztuje 350 netto??? chyba troche bardzo prosze o jakis namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 11.03.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 witam gdzie kupie tanio deski szalunkowe buduję w chełmie śląskim, w imielinie m3 kosztuje 350 netto??? chyba troche bardzo prosze o jakis namiar 350 zł za m3 to jest tanio, o ile nie są to bardzo krótkie deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadek 11.03.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam! Kochani, katastrofa! Oddam rękę księżniczki i pół dowolnie wybranego królestwa za informację, gdzie na terenie Śląska można nabyć poroterm 25???? 30 również wchodzi w grę. Zależy mi na realnym terminie (jak najszybciej), a póki co - składy nie mają w tej kwestii dobrych wieści. Nawet pan Wiesław jest bezradny, choć wydaje się, że to niemożliwe.... Lista kolejkowa za pół roku mnie nie satysfakcjonuje. Pozdrawiam Karpatka Jest katastrofa z ceramiką, MAXów i Porotermu nie znajdziesz! Wlasciwie wszyscy znajomi zmieniaja projekty na beton komórkowy bo to jeszce jest dosyc latwo dostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts