Kane66 14.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 mozecie mi polecic firme montująca (sprzedającą) okna na profilu Schuco lub Salamander z okolic Pszczyny, Oświęcimia, Tychów ? Albo chociaz sprawdzonego producenta okien na takich profilach ze Śląska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 15.04.2007 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 GRUZ oddam.Mam na zbyciu kilka ciężarówek gruzu po skuwaniu scianek działowych (Ytong+płytki ceramicze) oraz posadzki betonowej (też z płytkami) Może komuś się przyda?Ponieważ wyjeżdżam na kilka dni, to podaje kontakt do pracownika w naszej firmie, który sie tym zajmuje pan Arek, tel. 032 2582041 w. 23, , pon-pt godz 7-14Gruz jest w Katowicach (koło Castoramy na Roździeńskiego). Mogę załatwić załadunek (na mój koszt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 16.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 odsprzedam ok 100 dachówek creaton kera pfanne finesse brown oraz 15m taśmy wakaflex brązowej - ral 8017. ashen [malpa] o2 pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 17.04.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 witamczy może ktoś polecić tanią hurtownię stali z okolic Imielina, Mysłowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romis 18.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jak ktoś chciałby oddać ziemię z wykopów (np. pod fundamenty) z pólnocnej części Gliwic, Pyskowic lub okolicy to chętnie przyjmę kilka wywrotek do wyrównania terenu. Proszę wiadomość na priv lub tel 509642361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.04.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 SZUKAM EKIPY PRACUJACEJ NA MIXOKRECIE- POSADZKI- MOZECIE KOGOS POLECIC Z OKOLIC?? poszło na priv dzieki teraz szukam tez glazurnika- dobrego fachowca - mam wrazenie ze dobrzy wyjechali a zostaly same "paproki" i do tego chca kupe kasy. a my nie chcemy zadnych nadzwyczajnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 20.04.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam! Poszukuję wykonawcy podbitki i elewacji (położenie tylko tynku akrylowego kolor) budynek jest już ocieplony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 20.04.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam! Szanowni Forumowicze chcę Was ostrzec przed korzystaniem z usług firmy SOB-DREW z Jankowic. Zleciłem wykonanie schodów drewnianych, drzwi wewnętrznych, drzwi "po wejściowych", parapetów i progów. Montaż zamówionych schodów rozpoczął się w lutym, a drzwi w marcu. Do tej chwili żadna z prac nie została zakończona (co blokuje dalsze prace wykończeniowe, a już musiałem wprowadzić się do domu) oczywiście pieniądze pan Sobik (właściciel) tak pilnie ich potrzebował, że "wyżebrał" ode mnie w 90% kwoty. Szczegóły wraz z dokumentacją fotograficzną na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 21.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Czyżbyś budował Prometeusza z http://www.dobredomy.pl-super domek też na jego bazie mam zrobiony swój projekt )) bo bardzo nam się z mężem podobał Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 21.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Czy ktoś może mi pomóc- czy na szkody górnicze 1 kat. powina być podsypka z piasku pod fudamenty?? Jakie warunki powinna spełniać ziemia?? u mnie jest bardzo podmokły teren mam zrobiony drenaż wokół domu-Czy może mi ktoś okrelić warunki przy których nie trzeba robić podsypki z piasku pod chudziaczkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sajo30 22.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam!!Szukam stempli budowlanych 3m. Im więcej tym lepiej. Jeżeli ktoś coś ma to proszę o kontakt 880-426-365PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 22.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jakby ktoś potrzebował fachowca od bram wjazdowych to mogę polecić fachowca z okolic Gliwic.Bierze to na fuchę bez faktury ale robi naprawdę tanio i solidnie.W moim przypadku brama wykonana z profila i sztachetek drewnianych miała w firmie kosztować ok.2300 a fachowiec skasował 1400zł. za identyczną bramę.Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.04.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 marsss bardzo prosze o namiary na fachowca od bram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 23.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 marsss bardzo prosze o namiary na fachowca od bramWysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 23.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 I jedno dla mnie marsss Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 marsss dzieki, kontakt dotarl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 24.04.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 I jedno dla mnie marsss QubaWysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marss ja też poprosze o namiary na Pana od bramPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 24.04.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marss ja też poprosze o namiary na Pana od bram PozdrawiamWysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 25.04.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich szczególnie z Tychów i okolic Działkę już mam zakupioną. Do końca roku będzie sobie jeszcze rolnik korzystał z darów Matki Ziemi (działka jest budowlano-usługowa nie rolna). Od przyszłego roku, na wiosnę może trochę później zamierzam rozpocząć budowę Rozety z pracowni Domena z Wrocławia. Czy jesteście w stanie polecić sprawdzonego Kierownika Budowy oraz Ekipę Budowlaną (najlepiej w rozsądnych cenach)? Mam sporo czasu, praktycznie rok, więc może właśnie u któregoś/którejś z Was skończą i mogliby zacząć u mnie? Roobsoonx z Tychów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts