markoto 11.05.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Nie zal ci opuszczac Gliwice?? Czy w okolicach Was sa jakies wolne dzialki?? bo to co przeczytalam brzmi bardzo zachecajaco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Czy żal??? Mieszkam na typowym blokowisku - DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGĘ!!! Jeśli chodzi o działki, to już to pisałam: najlepiej samemu zrobić objazd i popytać gospodarzy. Kiedy kupowaliśmy działkę, Paniowy wcale nie były na topie. Teraz jest to jeden wielki plac budowy i wcale się ludziom nie dziwię. Generalnie polecam Mikołów niezależnie od dzielnicy - wszędzie blisko. A tak przy okazji: na jakim etapie jesteś i gdzie? Szukasz materiałów i działki, czy też trochę się pogubiłam?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hmm dzialke juz mam w Rogozniku, totalna wiocha a ja jestem miastowa, cale zycie mieszkam w Gliwicach, to miasto znam wiem jak sie poruszac, zawsze marzylo mi sie miszkac w okolicach Gliwic ale mnie na to nie stac. Myslalam o poszukaniu czegos w zasiegu czerwonego autobusu zbey dzieci mialy jak dojechac do szkoly, no nie udalo sie. Maz pracuej w Bedzinie wiec od biedy wypadl nam ten Rogoznik. Ale jesli nie wbilismy lopaty to ciagle szukam Lada dzien dostaniemy pozwolenie. Materialy w wiekszosci mamy zaklepane tzn bloczki fundamentowe, stal, porotherm, terive, braasa. Tylko ciagle mam ten dylemat czy dobrze robie przenoszac sie na taka wioche. Ja tez mieszkam na blokowisku , nie cierpie tego miejsca ale Gliwice to nie tylko blokowiska wiec moje pytanie bylo w sensie zalu za miejscem a nie za blokiem Gdzie dokladnie teraz mieszkasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kopernik... i wszystko jasne Może przesadzam, bo w sumie i tak jestem mile zaskoczona. Generalnie jednak klimaty wielkomiejskie nie są dla mnie. Oczywiście, mówię o miejscu do mieszkania. Do pracy jak najbardziej, stąd konieczność znalezienia odpowiedniego miejsca. Mam nadzieję, że po latach stwierdzimy, że był to najlepszy z możliwych wyborów. Dzieci będą wprawdzie jeździć do szkół w Mikołowie (w Paniowach jest tylko podstawówka), ale za to są to szkoły na niezłym poziomie. Optymistycznie zakładam, że szelmy będą chciały się uczyć. A w sprawie działki pogadaj ze Slawkinem. On buduje w Borowej Wsi i o ile dobrze zrozumiałam - obok niego jest coś wolnego (mam nadzieję, że się nie mylę). To też super okolica, a jeszcze bliżej Gliwic. Mogłabyś też przejechać się do Chudowa i pogadać z miejscowymi. W ciągu jednego dnia w ten sposób namierzyliśmy tam kiedyś 4 działki! A gdzie Ty mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Zubrzyk/Trynek wiec tez nie najciekawiej Moze w ten weekend uda nam sie wyrwac. Rozumiem ze u was to wszytsko juz wykupione? Jestem zauroczona opowiescia o rozkladaniu marchewki dla zajaczka na swieta , w zyciu nie slyszalam czegos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Może przeniesiemy się z pogaduchami do moich komentarzy? Obawiam się, że nas inni forumowicze z grupy za chwilę miotłami pogonią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 juz sie przenioslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 11.05.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 MarkotoWitam w Rogożniku, ja za miesiąc się tam przeprowadzam, wprawdzie na razie na plac budowy ale potrzebuję kasiorki na wykończenie więc sprzedałam już mieszkanie.Wiocha to to jest ale już moja wiocha....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Krysin a gdzie dokladnie w Rogozniku sie budujesz?? Milo mi poznac kolejna osobe z Rogoznika Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 gdzie na slasku mozna kupic w przystepnej cenie (o ile takie jeszcze sa) dachowke ceramiczna roben sredzaka falista plus albo rupp sirius?? Pozdrawiam Marta Budman w Gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Dzieki jutro tam podskocze pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Dzieki jutro tam podskocze pozdrawiam Marta do Bustera też "podskocz" materiałow tyle, że nie ma gdzie zaparkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 O ile pamiętam, Buster nie prowadzi Ruppa.PozdrKarpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ale chyba ma robena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ale chyba ma robena dzisiaj do sąsiada przywieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lharhard 11.05.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kupował ktoś z was może ostatnio cement i piasek płukany ( szary ) ? Pytam bo koncze za niedługo zabudowe poddasza i powoli szykuje sie na wylewki, a tu ostatnio ide przez dział budowlany w moim ulubionym sklepie Castoramie, a tu pustki z cementem Zastanawiam sie czy bedzie jakiś problem z tym piachem i cementem ? U was tez takie dziwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 11.05.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witam ludziska i dołączam się do grupy budującej. Czuchów - C116 Potrzebuję w zasadzie na już zbrojarza. Macie kogoś taniego i solidnego Pozdr Wiola i Arek Witam Sąsiadkę ))) Coraz więcej nas z Czułowa jak miło i swojsko się robi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubekK 11.05.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Ja również potrzebuje kogoś kto zazbroji i wyleje fundamenty prosze o namiar na prv lub gg 4992610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 11.05.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witam ludziska i dołączam się do grupy budującej. Czuchów - C116 Potrzebuję w zasadzie na już zbrojarza. Macie kogoś taniego i solidnego Pozdr Wiola i Arek Witam Sąsiadkę ))) Coraz więcej nas z Czułowa jak miło i swojsko się robi ) Jak dobrze pamiętam jeszcze by się ktoś znalazł z Czułowa Ja się buduję po sąsiedzku na Mąkołowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiacz 12.05.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Witam Grupę Śląsk! Obserwuję Was już od dłuższego czasu "z ukrycia", ale postanowiłam się w końcu ujawnić Zaczynamy budowę mam nadzieję że już niebawem. W tej chwili czekamy na pozwolenie. Mamy już kierownika budowy, ale co do ekipy to nie na 100% niestety więc gdyby ktoś z Szanownego Towarzystwa miał jakieś namiary na sprawdzoną ekipę to byłabym dozgonnie wdzięczna Gdyby ktoś był chętny to mam namiary na garaże budowlane (blaszak II kat.) za 1100 zł z transportem i montażem Mam nadzieję, że zostane przyjęta do Waszego grona Pozdrawiam Ps. Budowa - Łaziska Dolne Nie obyło się bez wpadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts