dircik 27.05.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Jamles - serdecznie dziękuję Rozumiem, że skoro cenowo to niekoniecznie piorunująca oferta, to polecasz ich jakość? Kupowałeś tam może to drewno suszone? To nie tylko chwyt reklamowy? Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Jamles - serdecznie dziękuję Rozumiem, że skoro cenowo to niekoniecznie piorunująca oferta, to polecasz ich jakość? Kupowałeś tam może to drewno suszone? To nie tylko chwyt reklamowy? Dorota dla mnie za daleko, bliżej mam do lasu ja tam jeszcze nic nie kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 29.05.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 witam śląsk serdecznie a może jest ktoś na forum ze sławkowa lub okolic ?? poszukuję sprawdzonego architekta, z góry dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marimex 30.05.2007 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 witam wszystkich... mam pytanie czy ma ktoś z Was namiary na tani żwir do obsypanie drenażu i chciałby sie tą informacją podzielić?? Co to znaczy tani. Ja za żwir 8-16 mm płaciłem 80zł/tonę Cześć, Ostatnio kupowałam piasek płukany do wylewek w domu i najtańszy był w Kotlarni k. Zabrza. Różnica w cenie była prawie dwukrotna. Myślę że żwir też mogą mieć dużo taniej. Służę numerem telefonu. Ale tak przy okazji - szukam ziemi do wyrównania działki. Nie musi być jakaś super ale potrzebuję jej dość dużo. Może ktoś słyszał że ktoś chce się pozbyć paru wywrotek ? Będę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marimex 30.05.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam, Ponieważ budowa zajmuje mi 150% wolnego czasu - dotąd głównie czytałam forum. Obecnie wykończeniówka nabiera tempa w związku z czym pilnie poszukuję dobrej jakości a nie powalających cenowo : 1. Wykonawcy balustrad schodowych + balkonowych (drewno) 2. Kogoś od ogrodzeń (wymarzony model: słupki z klinkieru a między nimi "sztachetki" drewniane, w tym brama wjazdowa) 3. Brukarza 4. Stolarza do szaf zabudowanych, zabudowy garderoby itp. 5. Gdzie niedrogo (i szybko) kupię zewnętrzne parapety - mają być zwykłe, blaszane, ciemnobrązowe? 6. Gdzie tanio kupić drewno do kominka (na przyszły sezon)? Budowa w okolicach Gliwic Z góry dziękuję za dobre namiary i serdecznie pozdrawiam, Dorota Jakaś firma z Bytomia reklamuje się na Allegro, że mają najtańsze drewno do kominków po 80 zł za m3. Transport 0,8 zł za km na terenie województwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 w Kotlarnii kolejka za żwirem na 8godz. czekaniaw dwóch innych żwironiach w okolicy Raciborza poważne awarie,ok 3 tygodnie będą usuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 31.05.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam Grupe Gornoslaska, Jak w temacie. Zamierzam sie budowac jak najszybciej w poblizu Czechowic Dziedzic. Dlatego szukam dobrego architekta z Waszego polecenia, ktory nie tylko bedzie potrafil zaprojektowac ladny, tani w budowie i funcjonalny dom, ale także bedzie sie orientowal w samym budowaniu. Najlepiej zeby byl z okolic Bielska- Bialej lub Czechowic-Dziedzic ale niekoniecznie Licze na Wasza pomoc. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 31.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 witam witam wszystkich bobów budowniczych szukam namiarów na: -deski do szałunków -bloczki fundamentowe -stal do zbrojenia -i porotherm lub jakiś odpowiednik i z wielką wiarą i nadzieją czekam na informację o adresach firm z bardzo tanimi w/w materiałami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 31.05.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 wybaczcie, że tutaj ale ...sprzedam 3,5 m3 czyli 70 m2 styropianu FS- 20 gr. 5cm (na wylewki) za 630 zł za całość - zostanie mi po wylewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 31.05.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam, szukam dobrej ziemi na wyrównanie terenu . Może macie namiary w Gliwicach lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris07 01.06.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 dzięki wszystkim za odezwę ze zwirem!! drenaż mam, teraz tylko odgrom i można zasypywać... pozdrawiam budujacych i zamierzajacych budować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crategus 01.06.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam, Jestem tutaj nowy ale zapewne zostanę na dłużej. Grupę przeglądam już od dłuższego czasu. Widziałem, że i w tym wątku pojawiały się tego typu posty więc mam nadzieję, że nikt się nie obrazi... Od czegoś trzeba zacząc- jeśli chodzi o dom- najlepiej od działki. Kupie działkę budowlaną- 700-1200m2 w okolicach Katowic- chętnie Panewniki, Ruda Śląska Kochłowice (okolice ul. Grzybowej- mniam); Siemianowice... do 150kzł. Pieniądz uwolniony więc chciałbym się zabrać do roboty... ale zdaję sobie sprawę, że jeszcze dużo przede mną. Mam parę działek na oku ale jeszcze szukam- jak nie szkody górnicze to grunt podmokły. Może ktoś ma a może ktoś wie, że ktoś ma? ;] Z góry dziękuję za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam, szukam dobrej ziemi na wyrównanie terenu . Może macie namiary w Gliwicach lub okolicy? budowa A1 od Pszczyńskiej do Gierałtowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 02.06.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Witam Szukam namiarów na dobrego tynkarza ścian wewnętrznych, (tynk tradycyjny), mój tynkarz sie wyłożył. Jeśli macie jakieś namiary to bardzo poproszę. PILNE Pomóżcie mi bo stoję z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 02.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 żwir najtańszy do drenażu i oczyszczalni jest w kopalni trzebionka w trzebini.płaciłem 45zł netto/tonatransport 30ton ok 300zł za 20km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marimex 02.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 żwir najtańszy do drenażu i oczyszczalni jest w kopalni trzebionka w trzebini. płaciłem 45zł netto/tona transport 30ton ok 300zł za 20km A ja po rozmowie z firmą montującą oczyszczalnie dowiedziałam się że nie musi to być koniecznie żwir. Może być również drobno tłuczony kamień. W związku z tym zamówiłam wannę 30 tonową i zapłaciłam za nią z transportem 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marimex 02.06.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 witam witam wszystkich bobów budowniczych szukam namiarów na: -deski do szałunków -bloczki fundamentowe -stal do zbrojenia -i porotherm lub jakiś odpowiednik i z wielką wiarą i nadzieją czekam na informację o adresach firm z bardzo tanimi w/w materiałami:) Ostatnio oglądałam ofertę na bloczek Termofor produkcja niemiecka (odpowiednik porothermu tyle że dużo lepsze wykonanie - bloczki są idealne, równej wielkości i dobrze i równio wypalone) Gość przywozi je na miejsce za 11 zł sztuka na terenie woj. śląskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zitka 03.06.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Poszukuję namiarów na sprawdzonych fachowców budujacych z Ytonga, okolice Cieszyna, Pszczyny, Jastrzębia, Żor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadek 03.06.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 witam witam wszystkich bobów budowniczych szukam namiarów na: -deski do szałunków -bloczki fundamentowe -stal do zbrojenia -i porotherm lub jakiś odpowiednik i z wielką wiarą i nadzieją czekam na informację o adresach firm z bardzo tanimi w/w materiałami:) Zobacz tutaj http://www.e-mur.pl. Kupowałem tu bloczki i Porotherm, cement, cegły itp. Dachówka w Builderze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.06.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Sprzedam garaż-blaszak. Ma 2 lata i służył jako magazyn na budowie. Wymiary 3x5m. Demontaż i transport we własnym zakresie. Stoi w Radlinie (między Rybnikiem a Wodzisławiem). Cena ... jak najbardziej do negocjacji NIEAKTUALNE - sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts