Dudniczenko 14.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 mam pytanie o odkurzacz centralny np aereco z Katowic tel. 32 2580157 (bardzo dobra obsługa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 14.06.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witaj perełko Nareszcie jakaś sąsiadka. Możesz napisać konkretniej gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perelka 14.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 gabulko wyslalam ci wiadomosc na priva! fanie poznac sasiadow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 kris07 gdzie udalo ci sie w koncu dorwac ten zwir i za ile?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perelka 14.06.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 dzieki dudniczenko! wyslalabym wam fotki z budowy naszego domeczku ale zalalam aparat na wczasach.teraz naprawia go jakis magik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 14.06.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witam:) ma ktoś namiary na jakąś ekipe wykonującą przyłącza wodno-kanalizacyjne? jak by ktoś zanł taką to prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 14.06.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Może zapytaj w RPWiK , tam są takie ekipy z całym niezbędnym sprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 prosze o aktualną cene płyt k-g. Może ktoś kupował ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris07 15.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 markoto! żwir kupowalem w koncu u szostaka w stanowicach po 87zł brutto tona bez transportu, albo znalezłem namiary na allegoro w łaziskach górnych po 90zł brutto z transportem gratis powyżej chyba 6 ton.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.06.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 znalazłam w lokalnej gazecie cene za Euronit 22zł/m2 - to dużo mało czy średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 18.06.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witajcie, Za chwile zamknę budynek i poszukuję ekipy do tynków. Macie jakieś namiary ? Jestem z Chorzowa. pozdrawiam, agnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 markoto! żwir kupowalem w koncu u szostaka w stanowicach po 87zł brutto tona bez transportu, albo znalezłem namiary na allegoro w łaziskach górnych po 90zł brutto z transportem gratis powyżej chyba 6 ton.... pozdrawiam w Kotlarni 52zł/t, w Rudzie Kozielskiej chyba 44zł/t ,ale z Kotlarni żwir jest "czyściejszy" w Kotlarni trzeba czekać ok.3godz na załadunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 19.06.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 witamza miesiąc zaczynam budowe, mam kupione pustaki keramzytowe 30cm ale brakuje mi jeszcze 7 palet do całego domu, wiecie gdzie można je na Śląsku jeszcze kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 20.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ktoś tu poszukiwał ziemi do równania terenu, mam jej pod dostatkiem. No i jeszcze mam zbędną melaminę. Wszystko to jest w Rogozniku Krysin czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 20.06.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 tak aktualna, a co cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 20.06.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 POtrzebujemy dosyć duże ilości ziemi do wyrównania terenu. Budujemy w Mysłowicach Wesołej. Do końca lipca mamy mieć stan surowy i potem czeka nas wyrównanie terenu. na działce jest skos i przy podniesieniu budynku wyszło nam ze sporo musimy wyrównnać. Tak czy owak, przyjmiemy każde ilości ziemi w dobre ręce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 20.06.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 POtrzebujemy dosyć duże ilości ziemi do wyrównania terenu. Budujemy w Mysłowicach Wesołej. Do końca lipca mamy mieć stan surowy i potem czeka nas wyrównanie terenu. na działce jest skos i przy podniesieniu budynku wyszło nam ze sporo musimy wyrównnać. Tak czy owak, przyjmiemy każde ilości ziemi w dobre ręce:) Dołączam się do powyższej prośby - również czeka mnie wyrównanie terenu. Jełsi ktoś z okolic Tarnowskich Gór będzie miał ziemię z wykopu - chętnie przyjmę. Kontakt najlepiej na priv bądź na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 20.06.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Czy ktoś wie gdzie w naszych okolicach tną gres piłą wodną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 20.06.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 proszę poratujcie, byłam umówiona z dekarzem na zrobienie dachu na przełomie października/listopada i dzisiaj zadzwonił do mnie i powiedział że wyjeżdża za granice:( zostałam na lodzie:( błagam napiszcie czy macie jakiś namiar na dekarzy z wolnymi terminami na październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Czy ktoś wie gdzie w naszych okolicach tną gres piłą wodną? u mnie Witek B. sam sobie radził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts