Lennyb 05.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Hal miałeś rację.To ten sam dom.http://poczta.teatr.gliwice.pl/publicftp/tomek/dom/Obraz_548_resize.jpgByć może rzeczywiście to po prostu "mur pruski", choć nie widzę żadnych belek na ukos. Nie bardzo jednak potrafię znaleźć inne logiczne wytłumaczenie. Technologia "hybrydowa"? Wygląda na to, że strop jest drewniany, jak w szkieletach. pzdrlennyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.07.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam, Czy ktoś buduje dom szkieletowy w Gliwicach? Ja właśnie jestem w trakcjie. witam serdecznie. Widziałam daki dom szkieletowy na trasie Gliwice - Rybnik ( teraz nawet nikt by nie pomyślał, że to szkieletowy). Dom jest w Wilczy. Za skrzyżowaniem ( głównym) po prawej stronie przy drodze. Pomalowany jest na kolor jasna brzoskwinia czy nawet może jasny róż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 05.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 W Wilczy to jest dom Pani która zajmuje sie budowaniem domów drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 06.07.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Poszujuję firmy wykonującej przydomowe oczyszczalnie ścieków - biologiczne lub z brenażem. Proszę o namiary na godne polecenia firmy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benua 07.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 przyjmę gruz w Kobiórze k/Tychów, kontakt 698449458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 sorki ze nie w dziale ogloszen ale wypuszczac to na cala Polske jest bez sensu więc: sprzedam garaż blaszny za 150 zł. Nie jest w idealnym stanie ( trzeba go rozłożyc i poskładać u siebie na działce) ale nam słuzył bez zastrzezeń ma ok 3m szer na 5 m dł- tel. 502 96 33 11 http://img407.imageshack.us/img407/5994/p1020582dv1.jpg http://img182.imageshack.us/img182/4108/p1020583gr9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FakirM 07.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 WitamLada chwila ruszam z budową na południu Katowic.Potrzebuje namiary na sprawdzonych dostawców:- stali- betonu ( gruszka + pompa )- piasku oraz na sprawdzoną firmę od tynków maszynowych ( gips ) i wylewek jeszcze jedno:)buduje dom podpiwniczony takze wykop będzie srogi. Pytanie gdzie mogę ewakuować 200m3 ziemi z wykopu? 20 cm warstwy wierzchniej sobie zostawię ale reszta mi nie jest potrzebna. z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 07.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Pytanie gdzie mogę ewakuować 200m3 ziemi z wykopu? 20 cm warstwy wierzchniej sobie zostawię ale reszta mi nie jest potrzebna. z góry dziękuję ! przyjmę w Imielinie sporą ilość ziemi z wykopu mam namiary na tani piasek a przede wszystkim wywrotki tego Pana są o 20% większe niż identyczne tonaże z hurtowni (porównywałem z innymi dwoma dostawcami) może dałoby się to jakoś połączyć (w jedną stronę piasek w drugą ziemia) napisz na email gdzie dokładnie będziesz się budował na beton z pompą też mogę dać namiary stal kupowałem w Rampie w Imielinie tyle, że przez dachpol z Mysłowic z 7% rabatem Rampa ma dobre ceny na stal ale ja kupowałem w maju więc wszystko się mogło zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Monika i dopiero teraz sie oglaszasz z tym garazem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarniz 08.07.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu śledzę sobie forum i informacji jest mnóstwo... ale nie ma to jak konkrety i to konkrety z naszego regionu . Wkrótce będzie pozwolenie na budowę, woda z RPWiK Tychy itp. ale na teraz (w tym roku) potrzebowałbym dwóch namiarów - czy znacie ekipę na drobną pracę związaną z budową zjazdu z drogi gminnej na działkę (musze to zrobić wszak jak dowieźć materiał), - kupie również GARAż BLASZANY właśnie na budowę P.S to mój pierwszy post ale obiecuję że nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.07.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Monika i dopiero teraz sie oglaszasz z tym garazem?? było mówić że potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester 1 09.07.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam, jestem w trakcie wykańczania posesji i mam dylemat jaką kostke wybrać, jaką kostke brukową polecacie aby nie było wykwitów i przebarwień oraz gdzie najlepiej kupić na terenie śląska pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 09.07.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 semmelrock gliwice albo z tańszych bazaltex, z innymi nie miałem większego kontaktu, podobno dość dobry jest libet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 10.07.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Też jestem na tym etapie, zastanawiam się nad kostką z Awbudu, ale oni dosyć że mają drogo to jeszcze podnieśli ceny od lipca.Czy ten BazalteX to jakaś firma? nie słyszałam o nich, daj jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam, jestem w trakcie wykańczania posesji i mam dylemat jaką kostke wybrać, jaką kostke brukową polecacie aby nie było wykwitów i przebarwień oraz gdzie najlepiej kupić na terenie śląska pozdr... to może granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec26 10.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam, jestem w trakcie wykańczania posesji i mam dylemat jaką kostke wybrać, jaką kostke brukową polecacie aby nie było wykwitów i przebarwień oraz gdzie najlepiej kupić na terenie śląska pozdr... Wysłałem wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 10.07.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam, jestem w trakcie wykańczania posesji i mam dylemat jaką kostke wybrać, jaką kostke brukową polecacie aby nie było wykwitów i przebarwień oraz gdzie najlepiej kupić na terenie śląska pozdr... to może granit i żeby jeszcze tanio było. Tak to Ci tylko w erze dopasują. http://www.bazaltex.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.07.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 jeżeli Bazaltex jest jednym z tańszych to ja mozaikę 4x6 kupiłem w ......Erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomg 10.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ja nieco z innej beczki. W związku ze zmianami w projekcie w trakcie budowy okazało się, że zakupiona wcześniej więźba nie do końca pasuje. W związku z tym mam do sprzedania w atrakcyjnej cenie krokwie o wymiarach 12x18 cm o długości 6 m, w ilości 20 sztuk (tj. ok. 2,59 kubika) zaimpregnowane.Budowa w ok. Orzesza.Zainteresowanych proszę o kontakt.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 11.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 jeżeli Bazaltex jest jednym z tańszych to ja mozaikę 4x6 kupiłem w ......Erze Bazaltex niestety do tanich nie należy, link podałem wyłącznie na prośbę krysina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts