olatomek 11.07.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam odkupię skrzynkę elektryczną na tymczasowe przyłącze budowlane proszę o namiary na priv jeśli ktoś ma do odsprzedania najlepiej w okolicach mikołowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 11.07.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam odkupię skrzynkę elektryczną na tymczasowe przyłącze budowlane proszę o namiary na priv jeśli ktoś ma do odsprzedania najlepiej w okolicach mikołowa:) Bede miał wolną pod koniec sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester 1 11.07.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam, to może granit wolałbym coś równiejszeogo Wysłałem wiadomość na PW nic nie mam i żeby jeszcze tanio było. Tak to Ci tylko w erze dopasują. http://www.bazaltex.pl/ specialnie przejechełam sie do Tarnowskich do bazaltexu (oczywiście byłem po 16 a do tej godziny pracują ) i sie zawiadłem, tak wielka firma, reklamy itd. a dla kijentów indywidualnych lipa , pare metrów wyłożonych rożna kostka i mały wybór jak na taką firme to porażka, pewnie tylko specializują sie w zaopatrzenie A4 i DTŚ-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec26 12.07.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Co do kostki brukowej - to proszę dzwonić 605295581. Mogę załatwić bardzo dobrą kostkę w bardzo dobrej cenie ze znanej firmy z transportem gratis Bardzo szeroki asortyment czester 1 dzwoń pod 605295581 - dogadamy się bo coś te wiadomości PW nie tak jak nie doszło krysin dzwoń również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Cygan 12.07.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam, Czy miałby ktoś może do polecenia sprawdzoną firmę do robót od stanu surowego zamkniętego do "pod klucz" bez instalacji? Obecnie rozpocząłem rozmowy z firmą MAXBUD z Gliwic na Tarnogórskiej, może ktoś ma o nich jakieś zdanie? Z góry dziękuję za informacje! Pzdr,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sajo30 12.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam!!Czy macie namiary na dobrych tynkarzy. Ekip jest dużo ale trudno trafić na dobraPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupol 12.07.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam Mam takie 4 temaciki Jako że niedługo startuję - szukam: 1. Garażu blaszaka na zaplecze budowy (budowa będzie w knurowie) - jak ktoś ma namiary na coś dobrego i niedrogiego będę wdzięczny. 2. Koparki na sciągnięcie humusu i wykopanie dołu pod dom - okolice Knurowa 3. Może ktoś ma namiary na paliki do geodezyjnego wytyczenia budynku - potrzebuje zaostrzone 44 szt. wysokie na około 1,1m (może ktoś ma dobre odsprzedać lub jakiś niedrogi tartak) 4.Gdzie w okolicach Gliwic lub Knurowa kupię tanio stal na zbrojenia. Z góry dziękuje za pomoc krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam Mam takie 4 temaciki Jako że niedługo startuję - szukam: 1. Garażu blaszaka na zaplecze budowy (budowa będzie w knurowie) - jak ktoś ma namiary na coś dobrego i niedrogiego będę wdzięczny. 2. Koparki na sciągnięcie humusu i wykopanie dołu pod dom - okolice Knurowa 3. Może ktoś ma namiary na paliki do geodezyjnego wytyczenia budynku - potrzebuje zaostrzone 44 szt. wysokie na około 1,1m (może ktoś ma dobre odsprzedać lub jakiś niedrogi tartak) 4.Gdzie w okolicach Gliwic lub Knurowa kupię tanio stal na zbrojenia. Z góry dziękuje za pomoc krzysiek pkt 1 i 2 .....nie pomogę 3. jak masz stemple to rżniesz je wzdłuż na pół i na odpowiednią długość, jak chcesz dać zrobić to: Leboszowice, Wilcza, Golejów lub pytać u jakiegokolwiek stolarza 4. taniej stali nigdzie nie ma .... Tesko w Rybniku, Metalco w Żernicy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam Mam takie 4 temaciki Jako że niedługo startuję - szukam: 1. Garażu blaszaka na zaplecze budowy (budowa będzie w knurowie) - jak ktoś ma namiary na coś dobrego i niedrogiego będę wdzięczny. 2. Koparki na sciągnięcie humusu i wykopanie dołu pod dom - okolice Knurowa 3. Może ktoś ma namiary na paliki do geodezyjnego wytyczenia budynku - potrzebuje zaostrzone 44 szt. wysokie na około 1,1m (może ktoś ma dobre odsprzedać lub jakiś niedrogi tartak) 4.Gdzie w okolicach Gliwic lub Knurowa kupię tanio stal na zbrojenia. Z góry dziękuje za pomoc krzysiek Ad1. korzystałam z http://www.staladam.wk.pl 1110zł z dowozem i montażem, ale II gatunek, na budowę lepszy nie jest potrzebny. Ad.4 Bodeko z Zawiercia sprzedaje pręty 12 za 1820zł netto, a 6 walcówkę prost. za 2050 netto. Czy to jest tanio, nie wiem ale podobno jest to najtaniej od grudnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 witam w grupie... jeśli chodzi o fachowców to ... oni przyjeżdzają o domów coraz rzadziej bo coraz dalej wyjeżdżają ... ostatnio Irlandia jest modna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 14.07.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 witam odkupię skrzynkę elektryczną na tymczasowe przyłącze budowlane proszę o namiary na priv jeśli ktoś ma do odsprzedania najlepiej w okolicach mikołowa:) Bede miał wolną pod koniec sierpnia... za późno, potrzebujemy na już!!! A tak przy okazji to ile Was wyszło podłączenie prądu na budowę? Materiał+robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupol 14.07.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Witam ponownie Dzieki za wszystkie namiary oczywiście sprawdzę.A tak przy okazji niedługo - koniec sierpnia będę potrzebował około 200 szt. stempli do podparcia stropu (takie gdzieś 2,8-3,1 m wysokie). Ma ktoś coś na zbyciu lub info gdzie to można tanio dostać. DziekiKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Brańka 16.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Podłączenie do istniejącego słupa (10kW; 230 i 400 V) - materialy i robocizna - 1 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 17.07.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam, Czy ktos z forumowiczów ma może jakies świeże doświadczenia z walki z kopalnią o odzyskanie pieniędzy przeznaczonych na dodatkowe wzmocnienia domu ze względu na szkody górnicze? Budujemy dom w Mysłowicach Wesołej.Jesli ktos się może orientuje jakie stawki obowiązuja obecnie za roboczogodz. przy budowie systemem gosp. i budowie przez firmę. Jakieś wskazówki, rady. Będę wdzięczna za wszelkie informacje na ten temat.pozdrawiam wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 17.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witajcie! Ja też z innej beczki. Szukam jakiś namiarów na balustrady kute zewnętrzne + przęsła do płotu w dostępnej cenie - żadne wymyślne. Może ktoś z szanownych forumowiczów ma już rozeznany rynek?? Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sajo30 17.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam!!Ponawiam prośbę o namiary na tynkarzy. Termin na II połowa sierpnia.Z góry dziękujęJarek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 17.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 z chęcią odkupię uzywane stemple!!! może się komus zwolniły??? transport mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 17.07.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Nam się zwolni około 300szt ale dopiero za około 2-3 tygodni. Dopiero tydzień temu wylalismy płytę stropową. Jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 17.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 dzięki, w razie czegos bedę pamiętac, ale myslę, że to troche zaq późno dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witajcie! Ja też z innej beczki. Szukam jakiś namiarów na balustrady kute zewnętrzne + przęsła do płotu w dostępnej cenie - żadne wymyślne. Może ktoś z szanownych forumowiczów ma już rozeznany rynek?? Będę wdzięczna http://www.zukba.pl/# http://www.art-met.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts