Kebuz 28.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 WitamOddam za "darmo":- 1 paleta porotherm 30- 1 paleta cegła K-2 ideał na działówkiOdbiór Świerklaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupol 30.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 WitamSuperpilnie potrzebuje znaleźć dobrego projektanta/hydraulika instalacji kanalizacyjnej wewnątrz budynku jak i konsultacje dotyczące kanalizacji zewnątrznej.Mam dość kłopotliwą sytuacje i potrzebuje to rozwiązać.Interesują mnie okolice Gliwic i Knurowa i sprawdzoną, szybką osobę.Bardzo byłbym wdzięczny za namiary.Pozdrawiam.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 31.07.2007 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Dotyczy szamba: Wejdź na stronę internetową PROBUD. Kupilam tam szambo jednokomorowe za 2100 PLN, 8 m3. Wykopanie dołu 150 PLN, transport szamba z Poręby do Bytomia 540 PLN. Razem: 2790 PLN. Też mam mieć niedługo kanalizację, zatem szukałam w miarę taniego rozwiązania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 31.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Pilnie poszukuje firmy do wiercenia studni, za rozsadna cene . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 01.08.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Pozwalam sobie przyłączyć sie do grupy . Lokalizacja: Dzielnica Dąbrowy Górniczej Jestem na etapie papierologi przed PNB Mam już za sobą: - radiesteta od studni głębinowej - warunki do kanalizacji i wodociągów - warunki do prądu - oczekuje na warunki od gazowni - TPSA - przestawia słup telefoniczny - projekt domku jest ; zmiany w projekcie się dokonują. Będę wdzięczny jeśli podzielicie się informacjami gdzie zamawiać w moich okolicach beton, bloczki bet i ceramkę. Potrzebować bedę w rozsądnej cenie stęple budowlane. Transport własny posiadam Oczywiście ekipy do murarki mile widziane bo nie mam jeszcze zarezerwowanych. Co do realizacji to super jak by mi się udało w tym roku zrobic podpiwniczenie. Reszta jak pogoda i finanse pozwolą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris07 01.08.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam ludziska! poratujcie namiarami na cieśli i dekarzy najlepiej sprawdzonych, bo moji górale stwierdzili że u siebie mają roboty od groma i nie uśmiecha im sie przyjeżdzać do Mikołowa... bede bardzo wdzieczny.. pozdrawiam kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ja tez sie chetnie zainteresuje firma od studni Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 02.08.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 forumowicze, gdzie na Śląsku sprzedaje ktos grzejniki kanałowe??? Potrzebuje żeby mi ktoś wyliczył zapotrzebowanie na moc w salonie i powiedział ile takie cudo mogłoby kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 02.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja zamówiłam drzewo w tartaku w Studzionce(koło Pszczyny),bo ten tartak polecał wykonawca -cena 10 tyś.-850zł impregnowane.Potem była wycena na Mikołowskiej 9tyś-700zł.Dzisiaj zamówiłam drzew2o w Koniakowie za 6500 zł+300zł transport.Jest różnica ?Drzewo bedzie sezonowane,impregnowane.Mam nadzieje ,że bedzie o.k. mogę prosić o namiar do tego tartaku w Koniakowie? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 04.08.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Choliwka, potrzebuje pilnie namiar na kogoś od kaloryferów. Chcę przełożyć grzejnik, a mam rury w jakimś systemie niemieckim czy cóś, nie klejone tylko z jakimiś złączkami. Może ktoś się spotkał z tym innym systemem, albo ma namiar na firmę od kaloryferów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 04.08.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ja tez sie chetnie zainteresuje firma od studni Pozdrawiam Marta poszukaj moich wcześniejszych postó na Forum- organizowałem kiedyś "spółdzielnię" chętnych na wiercenie studni. Ale to juz przeszłość, bo studnie mamy wywiercone. Wiercił nam Pan Darek, tel. 608325019. Są z okolic Legnicy, ceny mają dobre, nie mam uwag negatywnych. Tylko aby przyjechał i rozsądnie koszty dojazdu rozłożyc to trzeba kilku chętnych. Jedyne co, to nie moga wiercic w skale (chyba, że w międzyczasie zmienili wiertnicę , na co wiem, że mieli ochotę) powodzenia KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusek 05.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam KubaB, niestety na ten numer nikt nie odpowiada, nie załapałem się na wiosnę (to chyba było) - poszukiwacz wody - a teraz mam odwrotnie Ale jak ktoś złapie kontakt dajcie znać. Również jakby ktoś miał namiary na zbrojarzy PILNIE będę wdzięczny. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 05.08.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam.Poszukuję namiaru na bloczki z betonu komórkowego białego gr.36cm lub grubsze.Jaką grubość ściany z betonu komórkowego trzeba budować żeby można sobię odpuścić docieplenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 05.08.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam KubaB, niestety na ten numer nikt nie odpowiada, nie załapałem się na wiosnę (to chyba było) - poszukiwacz wody - a teraz mam odwrotnie Ale jak ktoś złapie kontakt dajcie znać. Również jakby ktoś miał namiary na zbrojarzy PILNIE będę wdzięczny. pozdr. Próbuj ponownie, bo jak są w terenie, to często nieodbierają. Można też im wysłąc SMSa, z reguły odpisują powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 06.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 witampotrzebuję namiary na tynkarzy i osoby do instalacji ogrzewania podłowgowego bede wdzieczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 07.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam. Zostaliśmy w perfidny sposób oszukani. Ekipa wzięła już prawie całe wynagrodzenie za ostatni etap, a pozostało jeszcze wiele do zrobienia- folia, łaty, kontrłaty, dachówka, ścianki działowe ( z tym ostatnim jakoś sobie sami poradzimy). Nie dośc, że nie przychodzili wiele razy na budowę i musieliśmy się przez nich denerwować, teraz chcą dodatkowo 5 tysięcy złotych za dokończenie domu ( za ostatni etap), czyli około 60% więcej. Nie mozemy się na to zgodzić. W związku z powyższym bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc i radę, namiary na dobre ekipy budowlane, a najlepiej na pojedynczych pracowników, którzy chcieliby sobie trochę przyrobić. Może coś z tego wyjdzie. I apeluję do wszystkich- nie dawajcie zaliczek, bo można sie na tym ostro przejechać. My mamy teraz przesrane ( a wiele dużo gorszych słów nasuwa mi się na usta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 07.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 I jeszcze jedno- mamy do sprzedania trochę materiałów budowlanych- kilka palet bloczków prefabet 24 i 12, kształtki U na nadproża, stemple itp.( póxniej napiszę ile czego dokładnie).Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 07.08.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ja tez byłabym chyba zainteresowana wierceniem studni, piszę chyba bo nie jestem pewna o jakiej głębokości mówimy, u nas sąsiedzi mają tak po 5 kręgów czyli na ok 5m śr.ok 1m wszystkim studnie służyły tylko na czas budowy teraz zastosowanie mają raczej do podlewania ogródka, piszę raczej bo wczoraj nie było u nikogo wody ( z powodu suszy ). My myśleliśmy o głębokości ok 7 m. Czy mogą się wypowiedzieć osoby które mają takie studnie, powiem szczerze że średnica 1,6m trochę mnie przeraża, no chyba że tylko wyłacznie ze studni zaopatrują się w wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olgata 08.08.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam Szukam solidnej ekipy do wykonania stanu 0 na terenie Będzin-Łagisza w okolicach września. Głębokość 150cmŁawa 60cmPowierzchnia całkowita około 200m2 Jeżeli macie sprawdzone ekipy to proszę o namiary na maila pozdrawiam Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kane66 08.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Szukam wierzby energetycznej - potrzebuje sadzonki. Rejon Oswiecim/Pszczyna/Tychy/Bielsko - z góry dziękuję za informacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts