Samurai_Jack 30.08.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam, Obecnie poszukuje kafelkarza (glzurniaka). Termin : od zarazGdzie: Ruda ŚląskaCo: Zaczynamy od kotłowni... Jeżeli ktoś posiada sprawdzone namiary poproszę o prv. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.08.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Wiem że więcej tu poszukujących niż udzielających odpowiedzi, ale może ktoś przy okazji swojego zapytania odpowie na moje Gdzie w okolicy można kupić drewno na więźbę impregnowane próżniowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 31.08.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 witam mam pytanie : gdzie można kupić piasek do murowania w okolicach mikołowa w przystępnej cenie. ale nie chodzi mi o gardawica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 31.08.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 witamJutro w Gostyni odbędzie się Bitwa Wyrskawarto przyjechać i zobaczyć i może zobaczycie moją D06 ? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 31.08.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 efilo tam gdzie "trzy garby" masz dwa tartaki ,na początku i na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 02.09.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Wiem że więcej tu poszukujących niż udzielających odpowiedzi, ale może ktoś przy okazji swojego zapytania odpowie na moje Gdzie w okolicy można kupić drewno na więźbę impregnowane próżniowo? W tartaku w Bąkowie - to jest za Żorami, to jest gmina Strumień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 02.09.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam ... Proszę o opinie użytkowników. Stoję przed wyborem kotła na eko-groszek . Konkurentami są: - ECO-PLUS http://ecobiel.pl/eco-plus.htm - SAS http://www.sas.busko.pl/gro_eco.html - Elektromet http://www.elektromet.com.pl/10/pl/10.1.html Głównie chodzi mi o SAS i EKO-PLUS. A może macie inne propozycje ze śląska?? Cześć. Ja dopiero jestem na etapie organizacji budowy ale tez juz zastanawiałem sie nad kotłem. Wydaje mi się zę dużo pozytywnych opinii ma HEF z Lublińca i zastanawiam sie też nad HKS Lazar. Nie orientowałem się jeszcze co do cen. Wiem że HEF to jedna z najstarszych chyba firm na Śląsku wiec doświadczenie mają. Podobno niezły jest kocioł Malejka ale jeszcze o nim nic nie czytałem. A czy ktoś może policić dobrą firmę od przydomowych oczyszczalni ścieków i podać ile takie coś kosztuje? witam ja kupiłem jakieś 2 miesiące temu kocioł Żywiec na eko-groszek 25KW. Narazie został odpalony tylko na 5 godzin w celu przetestowania całej instalacji i samego kotła. Więc za bardzo nie mogę się wypowiedzieć na jego temat. Kupiłem go dlatego że słyszałem bardzo dużo pozytywnych opinii o nim. Kosztował mnie koło 7200zł z 22%vat aha i jeszcze jedno. Mam do sprzedania 15 worków po 30kg wapna hydratyzowanego po przystępnej cenie. miejsce: Ornontowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Dzięki za odpowiedzi Tedii - proszę o dodatkową podpowiedź bo nie mam bladego pojęcia co to trzy garby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 02.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 efilo: Trzy garby to droga z Giszowca na ochojec/ligotę. Od razu dopowiem że tanie to te tartaki nie są, choć może coś się zmieniło od czasu gdy zamawiałem więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Dzięki Enio.A tam właśnie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 03.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ponawiam pytanie. Czy może ktoś polecić firmę od przydomowych oczyszczalni ścieków? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 03.09.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 WitamCzy ktoś z okolic Katowic może polecić mi firmę od wiercenia studni głębinowej.Będę wdzięczny za namiary i cenę jaką chcieli za mb.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Dalej szukam dobrego taniego kafelkarza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.09.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ponawiam pytanie. Czy może ktoś polecić firmę od przydomowych oczyszczalni ścieków? Pozdrawiam np. http://www.hydrosolar.pl/adresy.html http://www.pro-tech.gmk.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 04.09.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ponawiam pytanie. Czy może ktoś polecić firmę od przydomowych oczyszczalni ścieków? Pozdrawiam np. http://www.hydrosolar.pl/adresy.html http://www.pro-tech.gmk.net.pl/ Cześć Kupowałeś coś z tych firm. Możesz coć więcej powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 z Pro-Techu zrezygnowałem, przepadło 200zł korzystałem z Hydrosolaru, ale w Żorach, miałem firmę wykonawczą z Żor, która tam się zaopatrywała, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 06.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 z Pro-Techu zrezygnowałem, przepadło 200zł korzystałem z Hydrosolaru, ale w Żorach, miałem firmę wykonawczą z Żor, która tam się zaopatrywała, Dlaczego zrezygnowałeś? Coś z nimi nie tak? Napisz coś więcej o swojej oczyszczalni (koszty zakupu, funkconalność) Ja mam w planie spuszczenie wody do rowu melioracyjnego i myśle że może zrobie oczyszczalnie zaraz na początku budowy przy okazji wykopów fundamentowych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 06.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 mam do zbycia ok. 200 stempli do stropu; budowa Imielin k/Mysłowicogłoszenie nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 z Pro-Techu zrezygnowałem, przepadło 200zł korzystałem z Hydrosolaru, ale w Żorach, miałem firmę wykonawczą z Żor, która tam się zaopatrywała, Dlaczego zrezygnowałeś? Coś z nimi nie tak? Napisz coś więcej o swojej oczyszczalni (koszty zakupu, funkconalność) Ja mam w planie spuszczenie wody do rowu melioracyjnego i myśle że może zrobie oczyszczalnie zaraz na początku budowy przy okazji wykopów fundamentowych. pozdrawiam ja miałem mieć szambo i zmieniałem na POS, starostwo odrzuciło ich projekt, bo gościu nie miał uprawnień projektowych, potrzebny był nowy projekt zagospodarowania działki projekt zrobił "mój" architekt, dał namiar na firmę wykonawczą, która brała towar w Hydrosolarze, wyszło taniej PS. do samej oczyszczalni z Pro- Techu nic nie mam, ja mam oczyszczalnię 3 rok........działa cena coś koło 6 tys........jeżeli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 07.09.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam Mam do odsprzedania ok. 500 sztuk pustaków MAX 220 - pozostałość po budowie (produkcja tegoroczna - 5 zafoliowanych palet) - cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts