Enio 07.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzięki Enio. A tam właśnie kupowałeś? Nie - ja kupiłem w Mysłowicach Krasowach (nie polecam ). Drożej niż na 3 garbach już nigdzie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skifan 07.09.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam!Hmm,nie wiem czy mogę dołączyć się do Grupy Budujących, gdyż chałupinkę nabyłem już jako tako wykończoną...Ale z drugiej strony roboty jest jeszcze tyle, że jednak to zrobięObecnie przymierzam się do wykonania płotu na posesji (klinkier pod wypełnienie drewniane oraz gotowe panele z drutu zgrzewanego) i szukam ludzi, którzy mogli by to dla mnie wykonać. Możecie kogoś polecić?A druga sprawa to problemy z cieknącymi kominami i wykonanie podbitki.Czy znacie jakiegoś dekarza z prawdziwego zdarzenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.09.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam, Czy miałby ktoś może do polecenia sprawdzoną firmę do robót od stanu surowego zamkniętego do "pod klucz" bez instalacji? Obecnie rozpocząłem rozmowy z firmą MAXBUD z Gliwic na Tarnogórskiej, może ktoś ma o nich jakieś zdanie? Z góry dziękuję za informacje! Pzdr, Paweł Witam gorąco. podobny temat, proszę o pomoc w znalezieniu ekipy na budowę do Mikołowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rr77 11.09.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam wszystkichMam zamiar rozpoczac budowe w Łasziskach Górnych. A moje pytanie dotyczy czy może ktos ma do sprzedania używana rozdzielnice budowlna (tz. prowizorke) Z gory dziekuje za odpowiedz Moje gg33815 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Enio a co z tymi Mysłowicami nie tak? Wyjdzie na to że lepiej będzie ściągać od wujka leśnika i zabulić za transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 14.09.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Mam do sprzedania deski, stemple. Szczegóły na priva. Miejsce odbioru Tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marimex 15.09.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Mam tanio do sprzedania 3 tony cementu (2 palety - 9 zł za worek 25 kg) i 2,5 tony wapna (2,5 palety - 11 zł za worek 30 kg). Jeśli ktoś jest zainteresowany to prosze o telefon 509212044. Towar jest do odbioru w Sosnowcu. Dogadamy się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 15.09.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 efilo:Mysłowice - nie terminowo, jakość też do d.. nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 16.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 mam do odsprzedania TANIO bloczki betonowe -fundametowe około 50szt-budowa moja jest w gostyni jak cos to prosze o tel. 506 007 019 lub wysłac maila na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 16.09.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam!!) Ja tu gościnnie ) Mam pytanie ? Czy ktoś z Was miał do czynienia z Firmą PPHU Globus z Poręby ? Wystawili na Allegro drzwi które mi się podobają ale nie chciałabym utopić kasy u nie sprawdzonego producenta. Zima idzie a ja nadal nie ,mam drzwi wejściowych a te podobają mi się , Bardzo proszę o opinie:O) Dziękuje Pozdrowienia z Wielkopolski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 16.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Mam tanio do sprzedania 3 tony cementu (2 palety - 9 zł za worek 25 kg) i 2,5 tony wapna (2,5 palety - 11 zł za worek 30 kg). Jeśli ktoś jest zainteresowany to prosze o telefon 509212044. Towar jest do odbioru w Sosnowcu. Dogadamy się Pozdrawiam Co to za tani cement? Na rynku jest po 7 zł worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam!!) Ja tu gościnnie ) Mam pytanie ? Czy ktoś z Was miał do czynienia z Firmą PPHU Globus z Poręby ? Wystawili na Allegro drzwi które mi się podobają ale nie chciałabym utopić kasy u nie sprawdzonego producenta. Zima idzie a ja nadal nie ,mam drzwi wejściowych a te podobają mi się , Bardzo proszę o opinie:O) Dziękuje Pozdrowienia z Wielkopolski ) pierwsze słysze o tej firmie - nie ryzykowałbym na tak dużą odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 17.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Hejkupię betoniarkę ok 130 l w okolicach Gliwic/Nieborowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 17.09.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 koncert życzeń: 1. proszę o namiary na sprawdzonych parkieciarzy 2. napiszcie proszę gdzie kupowaliście podbitkę i za ile 3. czy można gdzieś u nas tanio wypożyczyć rusztowanie- musze ocieplić dom? dziękuję M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CooleRek 17.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 WitamPoszukuje namiarów na sprawdzoną ekipę do studni głębinowej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 koncert życzeń: 1. proszę o namiary na sprawdzonych parkieciarzy 2. napiszcie proszę gdzie kupowaliście podbitkę i za ile 3. czy można gdzieś u nas tanio wypożyczyć rusztowanie- musze ocieplić dom? dziękuję M. w Pilchowicach, ale dawno, ceny nie pamiętam, napewno z zerowym Vatem i transportem w cenie ..........dla Ciebie za daleko....chyba parkietu nie mam, rusztowania też niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 18.09.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 MonikaJa namierzyłam podbitkę w Krakowie, zamierzam ją zamówić (PO 22 PLN za m)ale zanim to zrobię muszę znaleźć ludzi którzy to zrobią (a może ty masz kogoś kto by to zrobił przed zimą?)Szukam też kogoś kto zrobi ogrodzenie klinkierowe - czy Ty już uporałaś się z tym tematem a może możesz kogoś polecić do tych dwóch robót z naszego terenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 18.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Cześć Leszek. A gdzie dokładnie ta podbitka w Pilchowicach. Będę zaczynał w Nieborowichach i interesują mnie dobrzy dostawcy z tej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 18.09.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Hej kupię betoniarkę ok 130 l w okolicach Gliwic/Nieborowic. Cześć. Betoniarki to nie mam ale będę zaczynał budowę w Nieborowichach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 18.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Cześć. Betoniarki to nie mam ale będę zaczynał budowę w Nieborowichach. Pozdrawiam Witam sąsiada . Betoniarkę udało mi się wypożyczyć, więc ogłoszenie juz nieaktualne (chyba, że coś pójdzie nie tak) Na jakiej ulicy startujesz? Ja na Sosnowej. Do zobaczenia na placu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts