krysin 03.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Tak, madrość przy budowaniu jest nam bardzo potrzebnaJa z głupoty pospieszyłam się i kupiłam drewniane sztachetki do płotu długości 1,3 m w ilości 210 szt. A tym czasem zmieniła się koncepocja co do przedmiego ogrodzenia i sztachetki stały się zbędne - może ktoś będzie potrzebował?, chętnie odstąpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 krysinmy jeszcze nie na tym etapie ale o płocie czas powoli myśleć. napisz jakie te sztachetki (z jakiego drewna, jakie wymiary) P.S. a co teraz planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebuz 06.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 WitamPoszukuje namiarów na gościa do wykonanie podbitki sosnowej 50m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 07.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Macie jakieś namiary na tanie lecz dobre ceramiczne pokrycie dachu ??Dachówka, wkończnia , rynny itp PozdrArc[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 08.10.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 witam wszystkich Znacie może namiary gdzie tanio można kupić beton na wylanie fundamentu ? Interesuja mnei okolice Gliwic najlepiej. Będe wdzięczny za pomoc bo dopiero wdrażam się w temat. Obecnie oczekuje na pozwolenie i będe szczęśliwy jesli uda mi sie zrobić fundament przed zimą -znaczy nie mi tylko wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Polecę Wam tych the beściaków. Papraczy (byli niestety) omijamy. Pan Mirek od malowania. Pan Boguś od kafli, pan Adaś od schodów - są warci. Niektórzy wyjechali, niektórzy nie maja czasu. Ale polecę Wam tylko tych - których wiem że warto. Na privie pokaże co zrobili. Tynki, elewacje, kafle, dach....... Wiwat budujący. I pamiętajcie. Buduje sie za młodu. Moi rozjechali sie na studia - i tyle to było warte wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 09.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 witam wszystkich Znacie może namiary gdzie tanio można kupić beton na wylanie fundamentu ? Interesuja mnei okolice Gliwic najlepiej. Będe wdzięczny za pomoc bo dopiero wdrażam się w temat. Obecnie oczekuje na pozwolenie i będe szczęśliwy jesli uda mi sie zrobić fundament przed zimą -znaczy nie mi tylko wykonawcy tel 509 225420 (ja ostatnio płaciłem 225 netto za B20 z pompą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 09.10.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 dzięki,Póki co znalazłem za 210zł netto z dowozem (i chyba z pompą) w GLiwicach, jak będzie ktoś chętny to służe namiarami.Spóbuje jeszcze poszukać taniej,chociaż wątpię w efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 09.10.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Drodzy Ślązacy, mamy do sprzedania jakies 14 palet betonu komórkowego białego H+H celcon, na piór wpust, grubość 24 (wmymiary 24 x 24 x 59) klasa 550. mamy tez trochę używanych stempli i gotowych blatów do szalowania, z checią się pozbędziemy. Jutro napiszę dokładnie ile szutk czego. Prosże o kontakt na priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 dzięki, Póki co znalazłem za 210zł netto z dowozem (i chyba z pompą) w GLiwicach, jak będzie ktoś chętny to służe namiarami. Spóbuje jeszcze poszukać taniej,chociaż wątpię w efekty jeżeli z pompą to raczej dobra cena, ale jeżeli to jest w Gliwicach na Rybnickiej to tam chyba pompę liczą na godziny pracy, spróbuj zapytać w Knurowie tel 236 01 11 albo 235 01 11 ul. Kopalniana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 10.10.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 krysin my jeszcze nie na tym etapie ale o płocie czas powoli myśleć. napisz jakie te sztachetki (z jakiego drewna, jakie wymiary) P.S. a co teraz planujecie? Chcieliśmy koniecznie płot drewniany, ale zapomnieliśmy o naszym ukochanym piesku który jest słusznych rozmiarów i bardzo lubi podgryzać wszystko co się zwie drewnem. Musieliśmy więc przeorientować nasze ustalenia i idziemy w ogrodzenia kute. Dlatego zakupione już sztachetki drewniane stały się zbędne i chętnie bym je odstąpiła. Jest ich 210 szt wysokości 1,3m a grube 1,8cm. wyglądają tak http://images11.fotosik.pl/88/06250144ba7d9879m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saba 11.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Cześć Czy ktoś może wie gdzie można wyciąć otwory w umywalce pod baterię trzyotworową? Umywalka jest niby przystosowana i ma zaznaczoe od dołu miejsca pod otwory ale ponieważ glazura jest jednolita nikt mi tego nie chce wyciąć. Pszukuję też drewnianych parapetów wewnętrznych ale takich na które nie trzeba czekać kilka miesięcy. Jeśli ktoś ma namiary to będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 11.10.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Hej! Po raz kolejny pragne przestrzec wszystkich potencjalnych klientow Pana Jana B. z Czerwionki i jego fachowcow!Oglasza sie m. in. w OBI w Rybniku! Omijajcie tegoz Pana i jego ekipe z daleka!Moje geberity pol roku od zabudowania rozpadly sie...i nie chce tu przytaczac innych spartaczonych spraw. pozdroooo.. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.10.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witajcie! Widzę że tu już się Rogoźnik rozgościł Dołączam do śląskiego wątku z przyjemnością Z aktualnych "ogłoszeń" - macie jakiś namiar na rozsądnego cenowo stolarza do schodów? Mam sporo czasu, zaczyna szukać ofert Co do tego "straszydła" na przeciw Parkowej, to gdyby mieli tam coś nowego zbudować, to już wolę żeby zostało to co jest Skąd takie wieści Monika??? Pozdrowienia dla Wszystkich! Witam koleżankę Rogożankę nie pamiętam kto mi te wieści sprzedał jak to na wsi Co do stolarza- jutro przyjeżdza ok 12 mój montować parapety wewn. Przywiezie też drzwi. zapraszam dzwoń to powiem jak dojechać nr na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 12.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jutro jadę po auto gdzieś w Polskę i "u nas na wsi" będę dopiero popołudniu Ale dzięki wielkie za tel, umówię się i kiedyś do Was zajrzę Przejeżdżam przez Waszą "dolinkę" jadąc z pracy na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 12.10.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Sprzedam stemple 2.65 m-ok 250 szt,3m-ok.50 szt .Odbiór Tychy po kontakcie telefonicznym.Jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o wiadomośc na priv.Najchętniej sprzedałabym to w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 13.10.2007 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Witajcie! Widzę że tu już się Rogoźnik rozgościł Dołączam do śląskiego wątku z przyjemnością Z aktualnych "ogłoszeń" - macie jakiś namiar na rozsądnego cenowo stolarza do schodów? Mam sporo czasu, zaczyna szukać ofert Co do tego "straszydła" na przeciw Parkowej, to gdyby mieli tam coś nowego zbudować, to już wolę żeby zostało to co jest Skąd takie wieści Monika??? Pozdrowienia dla Wszystkich! Witam koleżankę Rogożankę nie pamiętam kto mi te wieści sprzedał jak to na wsi Co do stolarza- jutro przyjeżdza ok 12 mój montować parapety wewn. Przywiezie też drzwi. zapraszam dzwoń to powiem jak dojechać nr na pw U mnie stolarz ze scodami ma się pojawić w połowie listopada, cena rozsądna o wygląd i jakość - to się okaże już za niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felek2004 14.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 szukam działki budowlanej w okolicy Gliwic, najlepiej Kleszczowa ok 1000m2.Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denwer 16.10.2007 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Poszukuję murarza lub ekipy na stan surowy w okolicy Tarnowskich Gór (konkretnie Nowe Chehło) będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 16.10.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 jeżeli coś jest dobrego to warto polecić polecam z czystym sumieniem Pana Jakuba z http://www.folnet.plkupowałem u niego dodatki do dachu i można naprawdę sporo zaoszczędzićprzesyłka jest błyskawiczna i gratisowa kurieremmin rabat to 3% od cen na allegro (user kusta)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts