lucpo 06.03.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 witam wszystkich my budować będziemy w gliwicach narazie jesteśmy na etapie spraw papierkowych ale już niedługo...... ruszamy czy mogę liczyć na wsparcie informacyjne pozdrawiam Ta oczywiście Ja przez ostatnie pół roku tak jestem zabiegany na budowie, że nawet nie mam czasu czytać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiutek 07.03.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 a czy twoja budowa jest w okolicach gliwic ? Nikt nie powiedział że będzie łatwo !!!! u nas będzie trochę łatwiej bo będziemy budować na własnym placu obok starego domu teściów więc chociaż dojazdy na budowę mamy z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupol 08.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 MAM DO SPRZEDANIA NASTĘPUJĄCE MATERIAŁY BUDOWLANE (pozostałości po budowie): 1. POROTHERM 30P+W, 15 MPa Wienenberger [/b] 7 palet oryginalnie zapakowanych X 80 szt. = 560 szt (do odebrania na składzie budowlanym w Gliwicach - możliwośc zoorganiazownai sobie transportu w składzie) 2. DACHÓWKA BRAAS ROMAŃSKA CISAR (grafitowa) - 100 szt. (do odebrania z placu budowy w Knurowie) 3.STEMPLE BUDOWLANE 120-140 szt. o długości 2,4-2,8m (2,8m jest ok. 75 szt.), (do odebrania z placu budowy w Knurowie) CENY DO UZGODNIENIA!!! W razie pytań proszę o kontakt: tel.: 0691-440-210 mail: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 A czy Ktoś ostatnio kupował stal w cenie poniżej 2800 za tonę?Proszę o namiary.aka - jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 10.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Za tydzień start! Gdzie kupowaliście beton B-20, w okolicach Gliwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam! Jestem zainteresowana opiniami na temat lokalnych producentow okien drewnianych takich jak: - Stoldrew z Gliwic z ul. Sliwki wlasciciel Purymski - Stolarz s.c. z Większyc wlasciciel Ksieżyk - Flak z Radzionkowa. Może sa jacys inni godni polecenia a umiarkowani cenowo?? Pozdrawiam Marta P.S. kwiutek ...pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 10.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam! Jestem zainteresowana opiniami na temat lokalnych producentow okien drewnianych takich jak: - Stoldrew z Gliwic z ul. Sliwki wlasciciel Purymski - Stolarz s.c. z Większyc wlasciciel Ksieżyk - Flak z Radzionkowa. Może sa jacys inni godni polecenia a umiarkowani cenowo?? Pozdrawiam Marta P.S. kwiutek ...pomóżcie Mogę polecić Wiktorczyka z Czarkowa pod Pszczyną - to naładniejsze i najbardziej solidne okna drewniane jakie widziałam. Co do Flaka to akurat jestem z Radzionkowa i słyszałam też pochlebne opinie na ich temat. Ale jak bym miała pieniądze na drewniane to wybrała bym Wiktorczyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Tylko ze Wiktorczyk bardzo drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ola&tomek a czemu nie flak?? w czym jest gorszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 11.03.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 witam:) mam pytanie czy ktoś zna jakiś dobry piec na ekogroszek z podajnikiem najlepiej z wyjściem spalin pionowym do góry, ale może też być i normalnym z tyłu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7520 11.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 witam, szukam osoby która zaprojektuje instalację CO ( piec na ekogroszek lub pelet, podłogówka + grzejniki, kominek z plaszczem wodnym ) w domku parterowym o powierzchni około 160 m2. Dzięki za namiary. Jesli ktos ma juz doswiadczenia własne z tego typu realizacji chetnie wysłucham. pozdrawiam Sławek witam, jestem na tym samym etapie mam kontat do wydaje mi sie konkretnego gości z tychów jak jestes zaintresowany to ci go podeśle - będzie u mnie chyba robił - czekam na wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7520 11.03.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam, Czy ktoś bedzie teraz robił studnię wierconą? U nas na Śląsku są ceny z kosmosu, ale może jakby nas było kilku to możnaby sprowadzić jakąś firmę "z Polski" Chyba KubaB organizował przed rokiem taką ekipę. P.s. KubaB jakbyś mógł prześlij mi na priva namiary tej firmy, no i czy jesteś zadowolony z ich pracy Witam, rzucie namiary na konkretnych studniarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7520 11.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam Możecie mi polecić jakąś ekipę od tynków cementowo-wapiennych? Mirek witam, u mnie ekipa w gliwicach robi za 18zł. m2 nie wyglada to najgorzej jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7520 11.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Polecam uslugi w zakresie instalacji i serwisu systemów alarmowych, kamer, domofonów. Wszelkie wyceny i informacje bezpłatne [email protected] Wojciech Krawczak 0660-140-204 Zna ktoś może tego forumowicza? Jakieś opinie? Rekomendacje? Zwłaszcza dot. alarmów witam, u mnie robi gośc z Rudy konkretny i nie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7520 11.03.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Za tydzień start! Gdzie kupowaliście beton B-20, w okolicach Gliwic? witam, kupowałem w górażdżach oddz. zabrze idzie sie dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 12.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 witam, szukam osoby która zaprojektuje instalację CO ( piec na ekogroszek lub pelet, podłogówka + grzejniki, kominek z plaszczem wodnym ) w domku parterowym o powierzchni około 160 m2. Dzięki za namiary. Jesli ktos ma juz doswiadczenia własne z tego typu realizacji chetnie wysłucham. pozdrawiam Sławek witam, jestem na tym samym etapie mam kontat do wydaje mi sie konkretnego gości z tychów jak jestes zaintresowany to ci go podeśle - będzie u mnie chyba robił - czekam na wycene witam ten gość od projektowania tej instalacji również wykonuje takie instalacje jak tak to prosił bym o namiary buduje się w mikołowie i szukam takiego instalatora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 12.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Za tydzień start! Gdzie kupowaliście beton B-20, w okolicach Gliwic? witam, kupowałem w górażdżach oddz. zabrze idzie sie dogadać witam ja kupowałem w lubarze w rybniku i w tychach i tu i tu dobre ceny w lubarze najlepiej sie kontaktować z przedstawicielem handlowym tomaszem kapiczakiem możesz powołać sie na tomka z mikołowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ola&tomek napisz prosze czemu nie wybralibyscie Flaka?? sa tez zle opinie?? Z wszystkich okien drewnianych wiarygodnych on daje najlepsza oferte cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 13.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Za tydzień start! Gdzie kupowaliście beton B-20, w okolicach Gliwic? witam, kupowałem w górażdżach oddz. zabrze idzie sie dogadać witam ja kupowałem w lubarze w rybniku i w tychach i tu i tu dobre ceny w lubarze najlepiej sie kontaktować z przedstawicielem handlowym tomaszem kapiczakiem możesz powołać sie na tomka z mikołowa. Tylko budowlańcy mają zła opinię o betonie z Lubaru, niedolewają i zły gatunkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.03.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zwracam sie do Was z prośbą - zagineła moja kuzynka Iwona Walczak z Gliwic. Była wzorową uczennicą, bardzo lubiana i towarzyską. Jeśli moglibyście rozesłać to wśród znajomych, gdziekolwiek bo już nie mamy pomysłu gdzie można umiescić: http://katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/821678.html http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1067167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts