mapan 13.03.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Za tydzień start! Gdzie kupowaliście beton B-20, w okolicach Gliwic? witam, kupowałem w górażdżach oddz. zabrze idzie sie dogadać witam ja kupowałem w lubarze w rybniku i w tychach i tu i tu dobre ceny w lubarze najlepiej sie kontaktować z przedstawicielem handlowym tomaszem kapiczakiem możesz powołać sie na tomka z mikołowa. Tylko budowlańcy mają zła opinię o betonie z Lubaru, niedolewają i zły gatunkowo Ja jestem budowlańcem i nic złego o betonie z Lubaru powiedzieć nie mogę. Co znaczy zły gatunkowo? Nie osiąga założonej wytrzymałości? Segreguje się w trakcie wibrowania? Nie daje się zagęścić? Za małe C/W? Śmierdzi? Ma brzydki szary kolor? Po ostatnim betonowania zostało mi 0,5 kubika i problem był raczej co z tym zrobić, a nie że zabrakło. Jak sierota kierownik nie potrafi policzyć ile trzeba mu betonu, to mówi, że nie dolewają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulakriss 13.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 witam, budujemy dom w systemie kanadyjskim w Bytomiu i potrzebna nam ekipa do fundamentów na maj 2008. Czy możecie polecić jakiś sprawdzonych lub poleconych fachowców z góry dziekujemyaga i krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy.Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszmy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 14.03.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 ola&tomek napisz prosze czemu nie wybralibyscie Flaka?? sa tez zle opinie?? Z wszystkich okien drewnianych wiarygodnych on daje najlepsza oferte cenowa witam nie znam takiej firmy i nie rozpatrywałem nawet jej jeżeli chodzi o okna nasze są pcv z oknoplastu najnowsza linia tej firmy naprawdę są świetne. a jeżeli chodzi o drewniane to moim zdaniem najlepsze są od wiktorczyka z czarkowa obok pszczyny i wielu ludzi też tak sądzi:) tylko że troche drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 14.03.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 witam:) mam pytanie czy ktoś zna jakiś dobry piec na ekogroszek z podajnikiem najlepiej z wyjściem spalin pionowym do góry, ale może też być i normalnym z tyłu a co do tych okien to widze że się powtarzam z moją Olą o tym wiktorczyku , bo piszemy posty na zmiane i nie zawsze wiemy o czym drugie pisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikra11 14.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam, mam do sprzedania blaszak 3x5. Cena umiarkowana. Pytania proszę na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam, mam do sprzedania blaszak 3x5. Cena umiarkowana. Pytania proszę na prv. na Rybniku ktoś szuka chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 14.03.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 witam:) mam pytanie czy ktoś zna jakiś dobry piec na ekogroszek z podajnikiem najlepiej z wyjściem spalin pionowym do góry, ale może też być i normalnym z tyłu a co do tych okien to widze że się powtarzam z moją Olą o tym wiktorczyku , bo piszemy posty na zmiane i nie zawsze wiemy o czym drugie pisało witam, my planujemy kupić Viadrusa, Ling Combi - żeliwny. podobno górna półka (za czym cena idzie w parze). dystrybutor, firma Instal-Sanit jest w Paniówkach. mają też z tej firmy kotły stalowe, tańsze. oprócz tego wykonują instalacje wod-kan, c.o., centralny odkurzacz i wszystkie inne cuda, jakie sobie klient zażyczy. nie wiem jak z kominkami, nie dopytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 15.03.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 dziękuję za info w sprawie betonu - zadzwonie, zapytam, porównam z ofertą jaką mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 dziękuję za info w sprawie betonu - zadzwonie, zapytam, porównam z ofertą jaką mam... jest jeszcze w Rybniku w Budozbycie dawniej Eleas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 15.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 od nas to Rybnika daleko, ale też braliśmy. W gliwicach pierwszy wolny termin był za 10 dni - a z Budozbytu przywieźli beton na drugi dzień rano. zawsze na czas i zero problemów, w dodatku pompa wliczona w cenę betonu. nasz majster twierdził że nie okłamywali ani na ilości ani na jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 od nas to Rybnika daleko, ale też braliśmy. W gliwicach pierwszy wolny termin był za 10 dni - a z Budozbytu przywieźli beton na drugi dzień rano. zawsze na czas i zero problemów, w dodatku pompa wliczona w cenę betonu. nasz majster twierdził że nie okłamywali ani na ilości ani na jakości. i można na 7% VAT-u załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 15.03.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 tak, na "usługę" betonowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 15.03.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 i nie jest to fikcja. Dziś betonowałem płytę parteru na gruncie betonem z Lubaru. O 6.55 sprzęt i ludzie na miejscu. Ja się patrzę a pan rozkłada listwę wibracyjną, wkłada kaloszki. Nasza ekipa zajęła się rozścieleniem betonu, a pan z listwą wibracyjną zrobił ją na błysk. Wszystko w cenie, bez proszenia się. Beton policzony co do 100 litrów a zostało z pół kubika (starczyło na betonowanie tymczasowego podjazdu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 15.03.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Na stronie internetowej mają wymienionych przedstawicieli, z kim załatwiać 7 %VAT? Chyba że mam zadzwonić do Zakładu produkcji betonu?http://www.budozbyt.pl/kontakt.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 15.03.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 chyba najlepiej bezpośrednio do betoniarni, betoniarnia jest w jejkowicach, ta miejscowość była napisana na fakturach. ale może rzeczywiście zakład produkcyjny jest w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 chyba najlepiej bezpośrednio do betoniarni, betoniarnia jest w jejkowicach, ta miejscowość była napisana na fakturach. ale może rzeczywiście zakład produkcyjny jest w innym miejscu. beton robią na Elektrowni, usługa betonowania na firmę z Jejkowic, dzwonić do betoniarni, Budozbyt i tak podaje numer do betoniarni w celu ustalenia terminu, ilości, rodzaju i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 a ten budozbyt w rybniku i budozbyt w katowiach to nie przez przypadek to samo? bo mi do katowic bliżej a 15% taniej to nie lada gratka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 18.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam, kto wie gdzie w okolicy można kupić tanio duże ilości kory, najlepiej luzem ?Ale tania workowana też będzie dobra. Na allegro pełno ofert ale żadna z naszego województwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam, kto wie gdzie w okolicy można kupić tanio duże ilości kory, najlepiej luzem ? Ale tania workowana też będzie dobra. Na allegro pełno ofert ale żadna z naszego województwa. też jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts